نریموسی : حالا دنی جلو میره ،پاس خوب برای آل نعمه ، حالا مثلث دنی آل نعمه و بختیار تشکیل میشه ، حالا خود دنی نفوذ میکنه ، فرصت برای فولاد خوزستان ، میره که در دروازه باز بشه ( دیوانه اینم ) توی دروازه توی دروازه گل برای فولاد خوزستان دنی کعبی دقیقه 44 دروازه رو باز میکنه
امشب حتما باید گل بزنیم
دلم میخواد اینبارم با یه نتیجه عالی ببریم جبران اون دو بازی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش Goal.com، دنی آلوز با انعقاد قرارداد دو ساله با بارسلونا موافقت کرده است و این قرارداد، در هفته های آینده امضا خواهد شد. این ملی پوش بررزیلی، در پایان فصل می توانست بارسلونا را به عنوان بازیکن آزاد ترک کند، اما بازی کردن در بیش از %60 بازی های بلوگرانا در این فصل و مشکل بارسلونا برای خرید بازیکن، باعث شده است تا آلوز در میان آبی و اناری پوشان ماندگار شود. اما چندی پیش بود که سانتا آنا، در جمع خبرنگاران گفت که توافقی میان آلوز و بارسلونا حاصل نشده است و این بازیکن دیگر آینده ای در بارسلونا ندارد. با این حال اما آنا، که نماینده و همسر سابق آلوز است، اخیراً گفته است که پیشنهاد بارسلونا افزایش یافته است و این بازیکن در اسپانیا ماندگار خواهد شد. پیش از این، تیم هایی نظیر پاریسن ژرمن در پی به خدمت گرفتن این بازیکن 32 ساله بودند.
...............................
من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت
..........................
در حال حاضر 66 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 66 مهمان ها)