.
.
بارتومئو: (رییس باشگاه)
.
"تا اینجا داریم فصلی رویایی رو سپری میکنیم. تلاش سخت تیم از ابتدای فصل داره نتیجه میده"
.
"همه توی رختکن خوشحالن و ما به اولین هدف این فصلمون رسیدیم. ولی این کافی نیست... باید جام ها رو بگیریم!"
.
.
بارتومئو: (رییس باشگاه)
.
"تا اینجا داریم فصلی رویایی رو سپری میکنیم. تلاش سخت تیم از ابتدای فصل داره نتیجه میده"
.
"همه توی رختکن خوشحالن و ما به اولین هدف این فصلمون رسیدیم. ولی این کافی نیست... باید جام ها رو بگیریم!"
.
.
اینیستا:
.
"الان باید جشن بگیریم. ما توی فینال دیگه ای هستیم و این کاری بزرگه"
.
"نباید فقط به رسیدن به فینال اکتفا کنیم... باید سعی کنیم دوباره قهرمان بشیم همچنین در لیگ و حذفی"
.
"این فصل از همه نظر فوق العادست. ما فرصت گرفتن تمام جام ها رو داریم و این همیشه هدف ما بوده"
پپ :
.
"اینطوری با آبرو حذف شدن مقابل بهترین تیم جهان، مهم ترین دلیلیه که باعث میشه به سرمربی گریم ادامه بدم"
.
"امیدوارم بارسا 5مین قهرمانیشو بگیره... اونا مستحقشن"
.
"بارسا حقش صعود به فینال بود.. امیدوارم قهرمان بشن"
.
پیشبینی من برای حریف بارسا در فینال؟
"نمیدونم.. مهم نیست... با این بازیکنای فوق العاده و با لوچو کار فوق العاده ای رو انجام میدن"
.
"فکر کنم انریکه سال های زیادی در بارسا بمونه.. من بارسایی فوق العاده و با قدرت بدنی بالا میبینم"
.
"ما توپ رو توی زمین بارسا بردیم. تا آخر بازی جنگیدیم و تسلیم نشدیم. ما با آبرو حذف شدیم"
.
به مسی چی گفتم؟
"بهش گفتم خوشحالم که به فرم همیشگیش برگشته. ما خوش شانسیم که توی دوران اون زندگی میکنیم... به خودم افتخار میکنم که سرمربی اون بودم"
.
"مسی با همه فرق داره. خیلی خوشحالم که رو فرم برگشته.. بهترین بازیکن همه ادوار..."
.
"بازی پله رو ندیدم. ولی برای من مسی بهترین بازیکن تاریخه... براش آرزوی موفقیت میکنم"
.
ویرایش توسط HASSAN : 05-13-2015 در ساعت 02:50 AM
.
.
نیمار:
.
"خیلی از این بازی خوشحالم.. از گل ها... اینکه چجوری بازی رو پایان دادیم. بازی فوق العاده ای بود. به تیمم افتخار میکنم و الان فینال مونده"
.
"توی رختکن کمی جشن گرفتیم اما جشن اصلی پس از قهرمانی خواهد بود"
.
یووه یا مادرید؟
"تیمی که بهتره صعود میکنه"
کاش وضعیت سوارز زودتر مشخص شه ... بدشانسی نیاریم
همسترینگ موشکولی نداره نهایت دو هقته
سوارز نباشه اتلتیکو رو نمیتونیم ببریم البته اتلتیکو رو نبریم بهتره الکی بندازیم بازی آخر هم هیجانش بیشتر میشه ، هم پرز پول میده لاکرونیا این طفلیا مشکل مالی دارن گناه دارن
روزنامه ال موندو دپورتیو |
سوارز به بازی مقابل اتلتیکومادرید می رسد
در حال حاضر 112 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 112 مهمان ها)