خیابانی :
طالب لو توپو تو سینه هاش نگه میداره
.
.
کنفرانس مطبوعاتی لوچو:
.
"بازی فردا خیلی مهمه. این بازی به ما انگیزه برای پیروزی و قهرمانی میده. اونا هم برای قطعی کردن رده سوم بازی میکنن"
.
امتیاز از دست دادن مادرید به درد ما خورد؟
"خیلی خوبه که الان اگه امتیاز از دست بدیم، فرصت دیگری هم خواهیم داشت. ولی مهم تر اینه که ما فردا میتونیم قهرمان لیگ بشیم"
.
سوارز؟
"فردا تصمیم میگیریم. بازی فردا واسه ما با فیناله و باید تصمیم های خوب رو بگیریم"
.
4 بازی مقابل اتلتیکو؟
"قطعا بازی های قبلیمون مقابل اونا رو نگاه میکنیم. اونا تیم قدرتمندی هستن و بردن اونا کار سختیه مخصوصا وقتی بازی توی زمینشونه"
.
"یادمون باشه که پارسال در نیوکمپ قهرمان لیگ شدن. ما الان میتونیم توی زمین قهرمان اسپانیا قهرمان بشیم"
.
"هیچ حسی به عنوان انتقام توی بازیکنای من وجود نداره که باید لیگ رو توی کالدرون بگیرن. ما میخوایم هر جایی که شده قهرمان بشیم"
.
چجوری به بازیکنا انگیزه میدم؟
"اگه همون هدف رو داشته باشیم، سخت نخواهد بود. مخصوصا بازی فردا که بازیکنا جام رو جلوی دستاشون میبینن"
.
"هیچ تیمی نمیتونه در تمام فصل یه سطحی رو داشته باشه این طبیعیه. ولی ما باید با همین انگیزه و انرژی تا پایان فصل ادامه بدیم"
.
"بعد از بازی فردا واسه ما 3 تا بازی باقی میمونه. همچنین بعد از اون استراحتی داریم که واسه ما خیلی مفید خواهد بود"
.
"خوب میدونیم که چه بازی های سختی داریم و همچنین هنوز قهرمان چیزی نشدیم. ولی ما فردا میتونیم اولین جام رو به خونه بیاریم"
.
"خوش شانسم که این کادر فنی با من همکاری میکنن. هر کسی وظیفه خودشو تو این تیم میشناسه و اینطوری میتونیم بهتر جلو بریم. من با اونا خیلی خوشحالم"
.
تیم نزدیک به کاری تاریخیه؟
"ما میدونیم که نزدیک به انجام کاری هستیم (سه گانه) که یه بار توی تاریخ باشگاه اتفاق افتاده. و همچنین میدونیم که این کار بسیار سخته"
.
"بازیکنا منطقی و خوش بین هستن و تمایل زیادی برای بردن تمام جام ها دارن. اونا واسه گرفتن هر یه جام، 90 دقیقه وقت دارن"
.
"دوست دارم خودم بعد از پایان فصل درباره آیندم خبر بدم"
.
"تا الان نه جامی گرفتیم و نه جامی از دست دادیم. باید تا پایان فصل صبر کنیم و بعدش تصمیم هامونو بگیریم"
.
اعضای باشگاه مستحق این نیستن که آینده سرمربیشونو بدونن؟
"اعضا مستحق اینن که با بیشترین جام ها جشن بگیرن"
امشب باید جشن قهرمانیمون رو تو مادرید بگیریم
رسمی/ سوارز چراغ سبز پزشکی رو دریافت کرد و برای مسابقه امشب آماده خواهد بود
در حال حاضر 116 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 116 مهمان ها)