ماسکرانو:
.
.
.
ما خوشحالیم که طرفدارانمون می تونن یه جشن دیگه این هفته بگیرن , ما امیدواریم با گرفتن جام سوم در برلین در هفته آینده باز هم خوشحالی به آنها عطا کنیم.
.
گل اول مسی نشون داد او بهترینه؟
او بهترین هست نه فقط بخاطر گل هاش.
او بهترینه به خاطر ارزشی که برای تیم میزاره , به خاطر اهمیتی که میده , او واقعا در زمین جادو می کنه.
.
همه چیز به او بستگی داره, بازی فوتبال بستگی به قدم ها و پای مسی داره , اگر او بخواد هیچ کس نمیتونه متوقفش کنه.
.
در زمانی فوتبال تجاری شده بود ولی ما تونستیم عشق و علاقمون به این ورزشو نگه داریم , و ادامه بدیم به عشقمون.
.
ما این افتخار بزرگو مدیون مستر انریکه هستیم , او خیلی زحمت کشید , من از بدست آوردن عناوین خوشحالم
بارسا و بیلبائو ۲۱۳ بازی در تمام مسابقات با هم رودررو شدن که
۱۰۴ برد ۷۴ باخت و ۳۵ مساوی
۳۹۶ گل زده و ۳۱۰ گل خورده
ژاوی ممکن است با قهرمانی شنبه با ۲۵ کاپ پرافتخار ترین بازیکن اسپانیا بشود
انریکه ۴مین بارسایی است که هم به عنوان مربی و هم بازیکن کوپا را فتح کرده.لمانیا کرایوف گواردیولا قبل از او بودند
موندو :شهر بارسلون دیروز به خاطر حضور گسترده جمعیت ۱۰/۰۰۰/۰۰۰ یورو سود کرد
برای اولین بار سوارز ۲ جام در یک فصل کسب کرد
ژاوی در ۱۷ سال بازی برای بارسا ۷۶۵ بازی و ۸۵ گل و ۲۴ جام کسب کرده است.
۸ لالیگا
۳ کوپا
سوپرکاپ اسپانیا۶
سی ال ۳
**** کاپ اروپا ۲
جام جهانی باشگاه ها۲
در این فصل msn با ۱۲۰گل بهترین عملکرد یک خط حمله در تاریخ را ثبت کرد
الوس بقیه موهای خود را در رختکن تراشید
مارکا:دلیل اصلی اوج گرفتن مسی رژیم غذایی او بود٬او ۴ تا ۵ کیلو کم کرده است
انریکه ۲ روز به بازیکنان استراحت داده و تمرینات از ۳شنبه برای فینال شنبه اغاز میشود
فدراسیون فوتبال اسپانیا ۲شنبه رای سوت زدن طرفداران ۲ تیم را صادر خواهد کرد.
انریکه :
.
"ما به مسی عادت کرده ایم ، هر روز در تمرینات از او لذت می بریم. گل اول او از جهانی دیگر بود."
.
"اینیستا مقداری ناراحتی داشت اما اکنون خوب است. او تست هایی را میگذراند تا ببینیم می تواند در هفته ی آینده بازی کند یا خیر."
.
"امروز طرفداران اتلتيك بیلبائو بیشتر بودند اما صدای طرفداران بارسا بلند تر بود. از اینکه آنها را شاد کردیم بسیار خوشحالیم."
.
"محافظت از مسی را پیش بینی کرده بودم؟ نه اما بیشتر از یک محافظت بود ؛ دو نفر او را تعقیب می کردند. اما توقف مسی دشوار است. برای دیدن گل مسی از تلویزیون و لذت بردن از آن نمی توانم صبر کنم."
.
"درگیری نیمار در پایان بازی؟ من هم مانند بازیکنان اتلتيك واکنش نشان می دادم. در برزیل این معمولی است اما اینجا نه."
.
"دوست داشتم پویول و والدز هم مانند ژاوی خداحافظی می کردند ؛ همراه با برد جام ها."
در حال حاضر 64 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 64 مهمان ها)