امروز اینیستا تست های پزشکی رو گذرونده و مشخص شده که به فینال میرسه
امروز اینیستا تست های پزشکی رو گذرونده و مشخص شده که به فینال میرسه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انریکه و مسی و نیمار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.مصاحبه مسی:
.
.
.
من به آمار و ارقام توجهی ندارم , هر بازیکنی حتما به این فکر می کنه که گل بزنه تا بهترین باشه ولی برای من قهرمانی و جام از هر چیزی مهمتره.
.
هیچ حسی بهتر از این نیست که با یک تیمی بازی کنی که همه با هم متحدند,هدف من با بارسلونا بردن جام هاست و این هدف همیشگی من بوده و تغییر نخواهد کرد.
.
من عاشق فوتبالم ,از اینکه زندگیم در تمرینات تیم می گذره لذت می برم.
.
زمانی که شما در چیزی پیروز می شید چه در تمرینات چه در بازی ها , یا قهرمان میشید شما دوست دارید که بیشتر موفق بشید ,من دوست دارم با بارسا همه چیزو ببرم.
.
از دست دادن جام جهانی ضربه بزرگی بود, من می خواستم آن را ببرم و به ملت آرژانتین تقدیم کنم, پس از شکست من بسیار ناراحت شدم,ولی تونستم آن را فراموش کنم.
.
سوارز و نیمار؟
سخته کنارشون بازی کنی , چون همیشه قهرمان مسابقات میشن, (خنده) . اما با این که فصل اولی بود که در کنار هم بودیم عملکرد خوبی داشتیم.
.
نیمار؟
بازیکن بزرگیه و اندام و فیزیک بدنی خوبی داره , مطمئنا در چند سال آینده بهترین بازیکن جهان خواهد شد.
.
سوارز؟
مانند نیمار , قدرت بدنیش فوق العده است با تحرکات زیاد تو زمین. بازیکنی باور نکردنیه.
.
مسی هافبک باشه؟
ممکنه , قبلا هم بازی کردم , آنجا وظایف بیشتری هست و باید بیشتر پوشش داد, به هر حال چه هافبک چه مهاجم دوست دارم فقط بازی کنم.
.
زیدان؟
دوست دارم ببینمش . او مانند یک قهرمان برای فرانسه است ,او مرد بزرگیه که از فوتبال خداحافظی کرده.
.
استاد رونالدوبرزیلی (اورجینال) الگوی من بود. من بازی های او را در برزیل و بارسلون دیده بودم ,اصلا باور نکردنی بود ,بهترین مهاجمی که دیدم. از هیچی گل می ساخت.
.
بازی های رونالدو فوق العاده بود , او اسمش در تاریخ فوتبال ثبت شده, یک مرد بزرگ در داخل و خارج زمین فوتبال.
.
من خیلی خوش شانس بودم که در کنار رونالدینیو بازی کردم , همچنین در کنار مهاجمان فوق العاده ای چون هانری اتوئو پدرو ویا و سانچز بازی کرده ام .
.
مواجه شدن با یووه آسون نخواهدبود, ما شانس قهرمانی داریم و برای بدست آوردنش تلاش می کنیم,بارسا آماده است.
.
همه سالهای بازی در کنار ژاوی برای من لذتبخش بود.اون بهترین بازیکن تاریخ اسپانیاست.همه اینو میدونن.
.
آلوز یه بازیکن کامل در زمینه دفاعه و بهترین در دنیاست.واقعا سخته که یک بازیکن مثل اون که در هر بازی انگیزه داشته باشه پیدا بشه.
.
.
پوگبا:
.
"بهترین بازیکن جهان ، مسی ، الان داره در بهترین تیم جهان بازی میکنه. ولی ما فینالیستیم و چیزی برای از دست دادن نداریم"
.
"روش بازی بارسا رو خوب میشناسیم. اونا بهترین خط حمله جهانو دارن. میتونیم هر تاکتیکی رو اجرا کنیم و نه فقط این بلکه میتونیم به اونها آسیب برسونیم"
.
"باید از ابتدا قدرتی بازی کنیم و البته به مقداری شانس هم نیاز داریم. میدونیم که شانس قهرمانی اونا بیشتره ولی تمام تواناییمون رو در این بازی میذاریم چون فیناله"
.
ارتباط من با بارسا؟
"مردم میتونن راجع به هر چیزی صحبت کنن ولی من فقط به فینال فکر میکنم و نمیگم که این آخرین بازی من با لباس یوونتوسه"
.
"کاملا خوب شدم و احساس خوبی دارم. اگه سرمربی روز شنبه از ابتدا منو توی ترکیب بذاره، در طول 90 دقیقه یا بیشتر، نهایت تمرکزمو حفظ میکنم"
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)