صفحه 260 از 318 نخستنخست ... 160210250258259260261262270310 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 2,591 به 2,600 از 3180

موضوع: <<<<<<< تاپیک هواداران بارسلونا >>>>>>>

حرفه ای
    امروز اینیستا تست های پزشکی رو گذرونده و مشخص شده که به فینال میرسه

2. 2 کاربر مقابل از HASSAN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HASSAN نمایش پست ها
    امروز اینیستا تست های پزشکی رو گذرونده و مشخص شده که به فینال میرسه
    YES !

حرفه ای
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

انریکه و مسی و نیمار

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

5. کاربر مقابل از HASSAN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    .مصاحبه مسی:
    .
    .
    .
    من به آمار و ارقام توجهی ندارم , هر بازیکنی حتما به این فکر می کنه که گل بزنه تا بهترین باشه ولی برای من قهرمانی و جام از هر چیزی مهمتره.
    .
    هیچ حسی بهتر از این نیست که با یک تیمی بازی کنی که همه با هم متحدند,هدف من با بارسلونا بردن جام هاست و این هدف همیشگی من بوده و تغییر نخواهد کرد.
    .
    من عاشق فوتبالم ,از اینکه زندگیم در تمرینات تیم می گذره لذت می برم.
    .
    زمانی که شما در چیزی پیروز می شید چه در تمرینات چه در بازی ها , یا قهرمان میشید شما دوست دارید که بیشتر موفق بشید ,من دوست دارم با بارسا همه چیزو ببرم.
    .
    از دست دادن جام جهانی ضربه بزرگی بود, من می خواستم آن را ببرم و به ملت آرژانتین تقدیم کنم, پس از شکست من بسیار ناراحت شدم,ولی تونستم آن را فراموش کنم.
    .
    سوارز و نیمار؟
    سخته کنارشون بازی کنی , چون همیشه قهرمان مسابقات میشن, (خنده) . اما با این که فصل اولی بود که در کنار هم بودیم عملکرد خوبی داشتیم.
    .
    نیمار؟
    بازیکن بزرگیه و اندام و فیزیک بدنی خوبی داره , مطمئنا در چند سال آینده بهترین بازیکن جهان خواهد شد.
    .
    سوارز؟
    مانند نیمار , قدرت بدنیش فوق العده است با تحرکات زیاد تو زمین. بازیکنی باور نکردنیه.
    .
    مسی هافبک باشه؟
    ممکنه , قبلا هم بازی کردم , آنجا وظایف بیشتری هست و باید بیشتر پوشش داد, به هر حال چه هافبک چه مهاجم دوست دارم فقط بازی کنم.
    .
    زیدان؟
    دوست دارم ببینمش . او مانند یک قهرمان برای فرانسه است ,او مرد بزرگیه که از فوتبال خداحافظی کرده.
    .
    استاد رونالدوبرزیلی (اورجینال) الگوی من بود. من بازی های او را در برزیل و بارسلون دیده بودم ,اصلا باور نکردنی بود ,بهترین مهاجمی که دیدم. از هیچی گل می ساخت.
    .
    بازی های رونالدو فوق العاده بود , او اسمش در تاریخ فوتبال ثبت شده, یک مرد بزرگ در داخل و خارج زمین فوتبال.
    .
    من خیلی خوش شانس بودم که در کنار رونالدینیو بازی کردم , همچنین در کنار مهاجمان فوق العاده ای چون هانری اتوئو پدرو ویا و سانچز بازی کرده ام .
    .
    مواجه شدن با یووه آسون نخواهدبود, ما شانس قهرمانی داریم و برای بدست آوردنش تلاش می کنیم,بارسا آماده است.
    .
    همه سالهای بازی در کنار ژاوی برای من لذتبخش بود.اون بهترین بازیکن تاریخ اسپانیاست.همه اینو میدونن.
    .
    آلوز یه بازیکن کامل در زمینه دفاعه و بهترین در دنیاست.واقعا سخته که یک بازیکن مثل اون که در هر بازی انگیزه داشته باشه پیدا بشه.

7. 2 کاربر مقابل از HASSAN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

انریکه و مسی و نیمار

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

چه باحال کرد دنبال نیمار
    احساس میکنم یکم شاید با مسی هنوز به اون صمیمیت نرسیده باشن اما عالیه که رابطه شون همینطور حفظ شه
    اول فصلم گفتم جام نیاریمم انریکه باید بمونه ... تنها نگرانیم برا فصل بعد همینه

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Rmin نمایش پست ها
    چه باحال کرد دنبال نیمار
    احساس میکنم یکم شاید با مسی هنوز به اون صمیمیت نرسیده باشن اما عالیه که رابطه شون همینطور حفظ شه
    اول فصلم گفتم جام نیاریمم انریکه باید بمونه ... تنها نگرانیم برا فصل بعد همینه
    دیگه چقد صمیمیت، توقع داری لب بگیرن از هم؟

حرفه ای
    .
    .
    پوگبا:
    .
    "بهترین بازیکن جهان ، مسی ، الان داره در بهترین تیم جهان بازی میکنه. ولی ما فینالیستیم و چیزی برای از دست دادن نداریم"
    .
    "روش بازی بارسا رو خوب میشناسیم. اونا بهترین خط حمله جهانو دارن. میتونیم هر تاکتیکی رو اجرا کنیم و نه فقط این بلکه میتونیم به اونها آسیب برسونیم"
    .
    "باید از ابتدا قدرتی بازی کنیم و البته به مقداری شانس هم نیاز داریم. میدونیم که شانس قهرمانی اونا بیشتره ولی تمام تواناییمون رو در این بازی میذاریم چون فیناله"
    .
    ارتباط من با بارسا؟
    "مردم میتونن راجع به هر چیزی صحبت کنن ولی من فقط به فینال فکر میکنم و نمیگم که این آخرین بازی من با لباس یوونتوسه"
    .
    "کاملا خوب شدم و احساس خوبی دارم. اگه سرمربی روز شنبه از ابتدا منو توی ترکیب بذاره، در طول 90 دقیقه یا بیشتر، نهایت تمرکزمو حفظ میکنم"

11. کاربر مقابل از HASSAN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    دیگه چقد صمیمیت، توقع داری لب بگیرن از هم؟
    نه خوبه قانع شدم تصورش از تصور راکیتیج بدون مو هم سخت تره

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Rmin نمایش پست ها
    نه خوبه قانع شدم تصورش از تصور راکیتیج بدون مو هم سخت تره

نیمه حرفه ای

15. 2 کاربر مقابل از Rmin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 260 از 318 نخستنخست ... 160210250258259260261262270310 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)