دنی به من گفته بود که بزار اینا رو بزارم تو خماری تا قدرمو بدونن هی آرمین و رضا و حسن قصه میخوردن منو دنی هم میخندیدیم بهتون
دنی به من گفته بود که بزار اینا رو بزارم تو خماری تا قدرمو بدونن هی آرمین و رضا و حسن قصه میخوردن منو دنی هم میخندیدیم بهتون
ببینین من و دنی همه رو گذاشتیم سر کار
در گفتگو با اسپورت
ژاوی: از ماندن آلوس در بارسا شگفت زده شدم
دنی آلوس روز گذشته بر خلاف تصورات، قرارداد خود با بارسلونا را دو سال دیگر تمدید کرد.
به گزارش "ورزش سه"، این اتفاق در حالی رخ داد که آلوس ماه گذشته در کنفرانسی خبری، به شدت از پیشنهاد تمدید قرارداد بارسلونا و قدرنشناسی های مدیران باشگاه ( و اسی خالی بند ) گلایه کرده بود.
ژاوی هرناندز که به تازگی از بارسا جدا و راهی السد قطر شده است، در همین رابطه به اسپورت گفت:" باید تایید کنم که تمدید قرارداد آلوس، یک سورپرایز برای من بود و از این مساله شگفت زده شدم. صادقانه بگویم که انتظار این خبر را نداشتم.
بعد از نشست خبری قبلی آلوس که به نوعی تایید کننده اخبار جدائیش از بارسا بود، تصور می کردم که پس از جشن قهرمانی سه گانه، او خبر خداحافظی اش را اعلام خواهد کرد.به خودم می گفتم که او امکان ندارد که در بارسلونا به فوتبالش ادامه دهد.
دنی به ما گفته بود که هنوز در مورد آینده اش تصمیم مشخصی نگرفته است. در طول مراسم به او گفتم که هیچ جا برای او بهتر از بارسلونا نیست و او باید بماند. حالا بسیار خوشحالم که او با بارسلونا تمدید کرده است.
دنی 32 سال سن دارد و هنوز می تواند برای بارسا مهره مفیدی باشد. او فصل گذشته یک مدافع موثر برای بارسا بود و فصل فوق العاده ای را پشت سر گذاشت."
یه طرف رئال بود با اون بردای پشت سر هم یه طرف تیم ما که مربیش داشت اخراج میشد ... کلی حاشیه بین مسی و انریکه پیش اومد ... سوارز و اون محرومیت و داستاناش ... پیکه و افت و ...
خیلیا فقط دعا میکردن امسال یه جام بگیریم دست خالی تموم نشه .. فصل تموم شد و سه گانه بردیم ...
شرکت کونامی رسما اعلام کرد که از عکس نیمار بر روی کاور PES 2016 استفاده خواهد کرد .
دونگا آلوس را به دلیل مصدومیت دنیلو یه تیم ملی برزیل دعوت کرد
به گزارش اسپورت دلوفو در چند روز آینده درباره آینده خود با مسولین باشگاه صحبت میکند،او دوست ندارد به باشگاهی قرض داده شود
به گزارش مارکا سویا و چند باشگاه دیگر علاقه مند به مونتویا هستند.قیمت او 5 تا 10 ملیون یورو میباشد
متیو :در نهایت همه تیم به خوبی بازی کردند و ما به عنوان یک خط دفاعی توانستیم عملکرد خوبی داشته باشیم
سوارز مسی و نیمار عملکرد فوقالعاده داشتند.آنها حتی بیرون از زمین هم با هم بودند ما مثلثی داریم که هر کدام از آنها میتوانند یک بازی را عوض کنند.شما به گل مسی در فینال کوپا دقت کنید
دل بوسکه :
ما بازی های سخت و تعیین کننده ای داریم و بازی نکردن الکس ویدال در باشگاه شرایط را برای او سخت میکند
کاوانی :
مسی واقعا فرامینی و فرا طبیعی است و.جهان هر 1000 سال شاید یکی مثل مسی به خود ببیند
من اگر مدیر پی اس جی بودم حتما با مسی قرارداد امضا میکردم.من بار ها گفته ام که او بهترین بازیکن جهان است
راکیتیچ:
بعضی تماشاگر ها گفتند که بارسا در قرارداد بستن با من اشتباه کرد و خوشحالم که به آنها ثابت کردم که اشتباه کردند
ژاوی :
مسی بی رغیب ترین بازیکنی است که دیدم و انریکه نیز دارای تفکری بالاست،او به من یاد داد که افکار خود را چگونه بدون توجه به اتفاق های دور و اطراف متمرکز کنم .
انتخابات ریاست باشگاه در ۲۷ تیر برگزار خواهد شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 107 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 107 مهمان ها)