[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به درد تیم نمیخوره الکی پول ریختن میشه
این رقم خیلی زیاده ... منم از همین میترسم که نتونه تو تیم جا بیوفته البته استایل بازیش به بارسا میخوره
کنفرانس مطبوعاتی لاپورتا
.
"گریمو ، آبیدال ، نوریس ، ماسیپ ، جولی و الکسانکو بابت حضورتان از شما متشکرم."
.
"امروز من تجربه ی خوبی دارم و همچنین برای ریاست بهترین تیم جهان انگیزه ی بالایی دارم."
.
"با لوئيس انریکه باشگاه از فلسفه ریکارد و پپ پیروی می کند اما نکته ی مهم استمرار آن در آینده است."
.
"لاماسیا هویت باشگاه را به تصویر می کشد و استمرار قوت آن یک اصل اساسی است."
.
"ما قواعد استثنایی و جدید بارسا که 12 بند دارد را مطلع هستیم و طبق همین اصول می خواهیم لاماسیا در بهترین تیم جهان نقش اساسی داشته باشد."
.
"می دانیم که بارسا یک تیم کاتالونیایی و جهانی است ؛ برنامه ی من حفظ جنبه های کاتالونیایی در کنار احترام به بقیه ی تیم ها است."
.
"ایریک آبیدال در صورت پیروزی من مدیر ورزشی تیم خواهد شد."
.
"از سیاست قطر اصلا شگفت زده نشدم ، آنها فکر می کنند که هر چیز را با پول می شود خرید و من اصلا این را دوست ندارم."
.
"هر وقت صحبت از کرایف می کنیم در واقع داریم از فلسفه ی باشگاه حرف می زنیم."
.
"اصول کرایف چیزی بود که تاریخ باشگاه را دگرگون کرد و ما هم باید از آن پیروی کنیم."
.
"مثل گذشته کار خود را با یونیسف ادامه خواهیم داد."
.
"افراد بسیاری به من اعتماد کرده اند و من نمی خواهم آنها را ناامید کنم."
.
"نمی دانم ریاست سابق چگونه اعلام کرد که پیشنهاد قطر تنها پیشنهاد ممکن بود ؛ این یک دروغ محض است."
.
"بعضی ها شعار انتخاباتی خود را بر پایه ی سه گانه قرار داده اند ، پس شعار ما هم بر پایه ی شش گانه است."
.
"سرجیو راموس؟ هیچ چیز در مورد او نمی دانم."
.
"لازم است تا لوئيس انریکه با بارسا ادامه دهد چرا که او شایستگی خود را ثابت کرده است."
.
"اینکه کرایف را از عضویت افتخاری باشگاه حذف کنیم کار اشتباهی است ؛ او در سال 2010 عضویت افتخاری را رد کرد اما ما او را قانع کردیم.
.
"من در شغلم به فساد متهم شدم و در پایان کسی که من رو متهم کرد، رسوا شد و من با لباس پاک از دادگاه خارج شدم در حالیکه آنها با لباسی کثیف از دادگاه خارج شدن"
.
"بین من و مسی هماهنگی فکری وجود داره. اون خیلی خوب میدونه که من به چی فکر میکنم! احساس میکنم بیشتر بازیکنا با من صمیمی هستن"
.
"درسته که بیشترین شانس پیروزی در انتخابات رو رییس فعلی داره ولی من هر روز مورد حمایت قرار می گیرم"
.
"بارتومئو و روسل دو طرف یک ارز هستن. هیچ شکی ندارم که همدیگه رو پشتیبانی میکنن"
.
"بارتومئو و روسل گمان کردن که دنیا به آخر رسیده پس به دوران طلایی بارسلونا آسیب رسوندن"
.
"من گامی برمیدارم و درباره حقیقت ها و ادله ای که درون جعبه ام هست، صحبت خواهم کرد"
.
"من با اداره فعلی شریک نیستم. شعار من همیشه لاماسیا بوده در حالیکه آنها لاماسیا را از بین بردن"
.
"رابطه فوق العاده ای با پویول دارم. و من میدانم که همیشه از نصیحت های او استفاده خواهم کرد. ما با هم لحظات بزرگی را سپری کردیم"
.
"همه اصول من رو میدونن و امیدوارم بارسلونا در تمام جهان به عنوان یک خانواده مورد احترام قرار بگیره. من یک دموکراتیک هستم"
.
"آنهایی که میخواستند چهره من رو تخریب کنن، خودشون باشگاه رو وارد قضایای فساد کردن... باید این دروغ ها را متوقف کرد"
.
.
"بعد از این تصمیم به نامزد شدن گرفتم که این موضوع چه تاثیری بر خانواده و فرزندانم خواهد داشت"
.
"تا الان با بازیکن بزرگی در بازار صحبتی نداشتیم. ولی حتما روی این مساله کار میکنیم. بازیکن های زیادی وجود دارن که میتونن توجه ما رو به خودشون جلب کنن"
ویرایش توسط HASSAN : 06-22-2015 در ساعت 07:17 PM
در حال حاضر 142 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 142 مهمان ها)