صفحه 6 از 318 نخستنخست ... 456781656106 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 51 به 60 از 3180

موضوع: <<<<<<< تاپیک هواداران بارسلونا >>>>>>>

ehsan1361
    Guest
    مهاجم بارسلونا در رأس فهرست خريد يوونتوس

بانوي پير قصد دارد مهاجم شيليايي تيم فوتبال بارسلونا را به سري A برگرداند.

جوزپه ماروتا، مدير ورزشي باشگاه يوونتوس اعلام کرد که در صدد است مذاکراتي را با باشگاه بارسلونا براي جذب الکسيس سانچس، مهاجم شيليايي آبي‌واناري‌پوشان کاتالونيا انجام دهد.

به نقل از تسنيم، سانچس يکي از بازيکناني است که رسانه‌هاي اسپانيايي چندي پيش او را جزو بازيکنان مازاد بارسلونا معرفي کردند و مدعي شدند که وي در تابستان نيوکمپ را ترک خواهد کرد. باشگاه بارسلونا تاکنون هيچ واکنشي مبني بر نادرست بودن اين خبر نشان نداده است و علاوه بر آن چند تيم از جمله يوونتوس هم نسبت به جذب سانچس ابراز علاقه کرده‌اند که اين موضوع احتمال خروج او از جمع آبي‌واناري‌پوشان را افزايش داده است.

جوزپه ماروتا در اين خصوص به شبکه اسکاي اسپورت ايتاليا گفت: ما الکسيس سانچس را مي‌خواهيم. او بازيکن تراز اولي است که در بارسلونا شايستگي و توانايي‌هايش را ثابت کرده است و مطمئناً تمام تيم‌هاي بزرگ از داشتن بازيکني مانند او خوشحال خواهند شد. من هم اين واقعيت را که يوونتوس به جذب او تمايل دارد، انکار نمي‌کنم.

ماروتا درباره شانس يووه براي جذب سانچس که به واسطه دوران حضورش در اودينزه از فوتبال ايتاليا شناخت خوبي دارد، اظهار داشت: او فعلاً بازيکن بارسلوناست اما هر بازيکني قيمتي دارد. براي جابجا شدن يک بازيکن ميان دو تيم علاوه بر موافقت رؤساي تيم مبدا، خواست خود بازيکن هم بسيار مهم است.

تمايل يوونتوس به جذب سانچس در شرايطي است که او تا سال 2016 با بارسلونا قرارداد دارد.

2. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehsan1361
    Guest
    پيکه با بارسلونا تمديد کرد

مدافع بارسلونا قراردادش را با اين تيم تمديد کرد.

پس از آنکه بارسلونا روز گذشته لوييس انريکه را به عنوان سرمربي انتخاب کرد و با مارک آندره تر اشتگن آلماني قرارداد بست، اکنون با جرارد پيکه نيز قرارداد جديدي امضا کرده است.

به نقل از فارس، بر اساس اعلام سايت آس اسپانيا، سران بارسلونا با مدافع جوان خود بر سر قراردادي جديد و پنج ساله به توافق رسيده‌اند.

بدين ترتيب قرارداد پيکه تا پايان فصل 19-2018 تمديد و اين بازيکن در نيوکمپ ماندني شد.

4. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    مربی های بارسلونا ، بایرن مونیخ ، چلسی و منچستر
    همیشه پای یک بارسایی در میان است

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

6. کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    انریکه یک فصل مربی ما (رم) بود.میخواست سبک بارسا به رم پیدا کنه نتونست
    اواخر فصل اخراجش کردن
    ولی خیلی جاه طلبه امیدوارم بارسا رو به جایگاه خوبی برسونه

8. کاربر مقابل از totti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehsan1361
    Guest
    فصل بعد ...

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

10. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehsan1361
    Guest
    مسي: تيم ملي داستاني متفاوت از بارساست

مهاجم بارسلونا گفت اميدوار است در جام جهاني برزيل عملکردي به مراتب بهتر از آنچه که در فصل اخير در ترکيب آبي‌واناري‌پوشان کاتالونيا به نمايش گذاشت، ارائه کند.

ليونل مسي اعلام کرد دنياي فوتبال ماه آينده در برزيل يک مسي متفاوت از مسي بارسلونا در فصل 14-2013 خواهد ديد.

به نقل از تسنيم، دارنده چهار توپ طلا که فصل اخير را بدون کسب حتي يک جام به پايان رساند، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اکنون در حالي خودم را براي پيوستن به تيم ملي آرژانتين آماده مي‌کنم که مي‌دانم جو اين تيم کاملاً متفاوت است. در گذشته بارها زماني که از آرژانتين به بارسلونا برمي‌گشتم خوب بازي مي‌کردم. اين بار اميدوارم که عکس اين موضوع رخ دهد.

مسي 26 ساله که تاکنون به همراه تيم ملي آرژانتين موفق به کسب هيچ افتخاري نشده است و تنها عنوان ملي‌اش قهرماني در المپيک 2008 پکن است، در جام جهاني قبلي در آفريقاي جنوبي نتوانست انتظارات را برآورده کند اما امسال او انگيزه فراواني براي شکست طلسم ناکامي‌هايش در رده ملي دارد.

او که دوشنبه هفته آينده به جمع شاگردان آلخاندرو سابيا در اردوي آماده‌سازي تيم ملي آرژانتين ملحق مي‌شود، افزود: مي‌خواهم با تمام انرژي‌ام تمرين کنم تا بتوانم بازي هميشگي خود را ارائه کنم. زماني که به آرژانتين برگردم و به هم‌تيمي‌ها و دوستانم در تمرينات ملحق شوم، ذهنيتم را تغيير خواهم داد و آنجا داستاني ديگر خواهيم داشت.

کاپيتان حريف ايران در جام جهاني 2014 اعتراف کرد که او و ديگر هم‌تيمي‌هايش در بارسلونا در نتيجه فصل پرفشاري که گذارنده‌اند بي‌رمق هستند. او اظهار داشت: فصل گذشته از من و ديگر بازيکنان بارسلونا انرژي زيادي گرفت و قواي ما تحليل رفته است.

تيم ملي آرژانتين که در مرحله گروهي جام جهاني 2014 با تيم‌هاي بوسني و هرزگوين، نيجريه و ايران رقابت خواهد کرد، پيش از آغاز ماموريت خود در برزيل، 14 خرداد يک بازي دوستانه با تيم ملي ترينيدادوتوباگو انجام خواهد داد و سه روز بعد هم در يک ديدار تدارکاتي ديگر برابر اسلووني قرار مي‌‌گيرد

12. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehsan1361
    Guest
    انريکه: به دنبال نتيجه‌ مقطعي نيستم

سرمربي جديد بارسلونا در نشست خبري خود اعلام کرد مي‌خواهد در بارسلونا تيمي بسازد که سال‌ها براي قهرماني تلاش کند.

باشگاه بارسلونا پس از قطع همکاري با خراردو مارتينو سرمربي آرژانتيني خود، لوئيس انريکه را به عنوان سرمربي جديد خود منصوب کرد. انريکه که سابقه هدايت تيم بارسلوناي B را در کارنامه خود دارد، پس از کار در تيم هاي آاس رم و سلتاويگو، هدايت آبي اناري‌ها را بر عهده گرفت.

لوئيس انريکه سرمربي جديد بارسلونا در اولين نشست خبري خود به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

انريکه در ابتدا گفت: در ابتدا مي‌خواهم از جوزپ ماريا بارتومئو رياست باشگاه تشکر کنم که اين فرصت را به من داد تا در تيم بارسلونا بتوانم مربي‌گري کنم. همچنين بايد از آندوني زوبي‌زارتا نيز تشکر کنم که در روزهاي گذشته صحبت‌هاي زيادي با من براي پيوستن به بارسلونا انجام داد و به خوبي از من حمايت کرد. مربي‌گري در بارسلونا براي من اتفاق ويژه‌اي محسوب مي‌شود و من ازاينکه هدايت اين تيم را بر عهده گرفته‌ام بسيار هيجان زده هستم.

انريکه در ادامه گفت: مي‌خواهم در تيم بارسلونا تيم جديدي بسازم. هدفم اين است که تيمي بسازم که سال‌ها بتواند براي کسب قهرماني تلاش کند. به دنبال نتيجه‌گيري مقطعي در بارسلونا نيستم. من با شرايط مربي‌گري در بارسلونا کاملا آشنا هستم. وقتي بارسلوناي B را ترک کردم انتظار داشتم که به عنوان سرمربي تيم انتخاب شوم. اکنون انتخاب به عنوان سرمربي بارسلونا پاياني بر سال‌ها انتظار من بود.

سرمربي جديد بارسلونا درباره حضور ليونل مسي در اين تيم نيز گفت: از حضور مسي در تيمم بي‌اندازه خوشحال هستم. او بهترين بازيکن جهان است و خوشحالم که چنين بازيکن بزرگ و با کيفيتي در تيمم دارم. نه تنها من که همه اعضاي کادر فني از حضور مسي در تيم خوشحال هستيم.

14. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehsan1361
    Guest
    رونمايي از لباس جديد بارسلونا (عکس)

شرکت نايک پيراهن جديد تيم فوتبال بارسلونا که شاگردان لوئيس انريکه آن را در فصل 15-2014 به تن خواهند کرد، رونمايي کرد.

شرکت توليد لوازم ورزشي نايکي، لباس‌هاي جديد تيم فوتبال بارسلونا را رونمايي کرد که در اين لباس تغييراتي جزئي نسبت به پيراهن قبلي کاتالان‌ها ديده مي‌شود.

مهمترين تغيير اعمال شده در پيراهن جديد کاتالان‌ها، عريض‌تر و پررنگ‌تر شدن نوارهاي آبي‌ و اناري‌ رنگ آن است، ضمن اينکه در قسمت تحتاني يقه اين لباس هم شکاف V‌ شکل ديده مي‌شود که در آن پرچم ايالت کاتالونيا نقش بسته است. اين اولين باري است که کاتالان‌ها روي پيراهن خود از پرچم کاتالونيا استفاده مي‌کنند.

همچنين در قسمت داخلي پشت يقه اين لباس شعار معروف باشگاه بارسلونا «Més que un club» (چيزي فراتر از يک باشگاه) و عدد 1899 که سال تأسيس باشگاه است ديده مي‌شود.

در زير تصاوير پيراهن جديد تيم فوتبال بارسلونا را مشاهده مي‌کنيد:

ویرایش توسط ehsan1361 : 05-21-2014 در ساعت 05:45 PM

16. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    پرچم بالاست

18. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ghavam نمایش پست ها
    پرچم بالاست

20. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 6 از 318 نخستنخست ... 456781656106 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 102 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 102 مهمان ها)