صفحه 46 از 318 نخستنخست ... 3644454647485696146 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 451 به 460 از 3180

موضوع: <<<<<<< تاپیک هواداران بارسلونا >>>>>>>

حرفه ای
    بنا به گزارش AS، دنی آلوز بعد از پشت سر گذاشتن جام جهانی اکنون به بارسلونا بازگشته است؛ این مدافع کناری که مصمم است لوئیز انریکه را متقاعد کند، به خبرنگاران گفت: "می خواهم قراردادی را که امضاء کرده ام به پایان برسانم."
    آینده: "من در بارسلونا بسیار خوشحالم. ما سالهای بسیار زیادی کنار هم لذت برده ایم، شاید آخرین فصل ما چندان فوق العاده نبوده باشد اما حالا زمان بازگشت به لحظات خوب است و باید از فلسفه باشگاه لذت برد."
    لوئیز انریکه: "من باید با او صحبت کنم. من واقعاً امیدوارم که به همکاری با هم ادامه دهیم. من هنوز یک سال دیگر با باشگاه قرارداد دارم و وقتی بر سر میز مذاکره بنشینیم، تصمیم خواهیم گرفت که آیا اینجا به بازی ادامه دهم یا نه. آرزوی من این است که پایان قراردادی که امضاء کرده ام را ببینم، اما ما باید به یک توافق دو طرفه برسیم."
    محرومیت لوئیس سوارز: "حرکات بدتر از این بدون مجازات باقی مانده اند؛ کاری که او انجام داد بر اثر یک لحظه تنش اتفاق افتاد. اجازه ندادن به معارفه رسمی او کمی عجیب است. داشتن او در بارسلونا واقعاً یک نعمت واقعی است."
    نیمار: "او خوب است، هرچند هنوز نمی تواند به طور عادی راه برود. وقتی ما به تمرینات بازگردیم، او به بهترین فرم خود بازخواهد گشت – هیچ جای نگرانی از این بابت وجود ندارد."
    جام جهانی: "نتایج اخیر ما بسیار سخت بود. تعداد زیادی از مردم با غم و ناراحتی به خانه های خود بازگشتند چرا که آنها با تمام وجود به تیم ملی باور داشتند که خوب نتیجه خواهد گرفت. اما زندگی به همین ترتیب است، و من تنها امیدوارم که آنها به سخت کوشی ما در این تورنمنت شک نداشته باشند."
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. 2 کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    دو هفته ی پیش بازیکنان آرژانتینی بارسلونا به یک بیمارستان در آرژانتین کمک مالی کردند . تنها یک روز پس از باخت آرژانتین از آلمان در فینال جام جهانی نگذشته بود که جزئیاتی از میزان پرداختی به این بیمارستان منتشر شد . به اساس این گزارش مسی و ماسچرانو چیزی در حدود 12 هزار یورو به این بیمارستان کمک کردند . این پول برای تامین مالی بیمارستان در مرکز سرطان شناسی هزینه میشود .
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

4. 2 کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    اخبار نقل و انتقالات تابستان. * لوئیز فن خال مشتاق است، دی ماریا را از رئال مادرید، متس هوملس از دورتمند و آرتور ویدال را یوونتوس به خدمت بگیرد. منبع: Daily Star

* چلسی در حال بستن قرارداد فیلیپه لوئیز می باشد، آن ها موافقت کردند که مبلغ 25 میلیون یورو را کاملا پرداخت کنند. این بازیکن 28 سال جایگزین اشلی کول می شود که به رم ملحق شده است.
    منبع: Daily Express
    نیوکاسل قصد دارد با مبلغ 6.5 میلیون یورو جانمانت را به خدمت بگیرد. آن ها قصد دارند این بازیکن هلندی را جانشین دبوشی کند.
    منبع: The Guardian
    * آرسنال می خواهد در ازای توماس فرمالن، کریس اسمالینگ را از منچستر یونایتد به خدمت بگیرد. به نظر می رسد مدافع بلژیکی توپچی ها تابستان لندن را ترک کند.
    منبع: Metro
    * کریستوف ژالت، می خواهد پاریسن ژرمن را ترک کند، انتظار م رود با قراردادی سه سال به تیم لیون بپیوندد.
    منبع: L'Equipe
    * اینتر به دنبال یک مهاجم جدید در لیگ برتر می گردد. روبرتو سولدادو گزینه اول آن ها و بعد از او، میتروغلو گزینه دوم نراتزوری است.
    منبع: Tuttosport
    * رم علاقمند است تا شقیری را به تیمش اضافه کند. بایرن مونیخ مدت هاست به دنبال انتقال مهدی بن عطیه از باشگاه رم است.
    منبع: Corriere dello Sport
    * میچو بسیار نزدیک به قرارداد با ناپولی است. خبر توافق باشگاه ایتالیایی با سوانسی می رسد، احتمالا این بازیکن با مبلغ 8 میلیون یورو راهی ایتالیا شود.
    منبع: Tuttosport
    * موناکو علاقمند است تا لوئیز گوستاوو را از ولسفبورگ به خدمت بگیرد. بند جدایی زودهنگام این بازیکن 33 میلیون یورو می باشد.
    منبع: Gazzetta dello Sport
    * منچستر یونایتد در حال حاضر، موافق پرداخت 42.5 میلیون یورو به یوونتوس برای خرید آرتور ویدال نیست.
    منبع: Daily Mirror
    * ارسنال پیشنهادش را برای خرید سامی خدیرا افزایش نخواهد داد. گفته می شود هافبک آلمانی قصد ترک مادرید را دارد.
    منبع: The Times
    * چلسی می خواهد برای تمدید قرارداد با گری کیهیل، مذاکرات را دو هفته دیگر آغاز کند.
    منبع: The Times
    * بارسلونا قصد دارد با پیشنهادی 90 میلیون یورویی جیمز رودریگز را در تابستان 2015 به خدمت بگیرد.
    منبع: El Confidencial
    * کاردوزو، مهاجم بنفیکا شانس انتقال به وستهام را رد کرده است.
    منبع: talkSPORT
    * بنفیکا قصد دارد با پیشنهادی ژولیو سزار را به خدمت بگیرد.

6. 3 کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    هافبک کروات جدید بارسلونا خود را جانشین ژاوی نمی داند. او معتقد است که به راحتی می تواند با سیستم بازی بارسلونا کنار آید چرا که در این تیم بازیکنان بزرگی بازی می کنند که به خوبی فوتبال را می فهمند. ایوان راکیتیچ در فصل جابه‌جایی تابستانی به بارسلونا پیوست تا جانشینی برای ژاوی باتجربه باشد که آخرین روزهای خود را در آبی-اناری‌ها پشت سر می‌گذارد.

این بازیکن کروات که از سویا به بارسلونا پیوست خود را جانشین بازیکن بزرگی همچون ژاوی نمی داند. او گفت: من اینجا نیامده ام تا جانشین بازیکن دیگری باشم. ژاوی واقعا بازیکن بزرگی است و از اسطورهای بارسلونا به شمار می آید. با این حال باید بگویم که جانشین ژاوی نیستم، چرا که او در حال حاضر بازیکن بارسلونا است و در این تیم بازی می‌کند. در رسانه‌ها خواندم که باشگاه بارسلونا در فصل جاری پول زیادی برای خرید بازیکن خرج کرده است، اما من باید بگویم که تنها برای کسب موفقیت به بارسلونا آمده ام و این چیزی بود که به محض پیوستنم به این تیم از من خواسته شد. می خواهم بازیکن تاثیرگذاری در بارسلونا باشم و موفقیت های را که در نظر دارم به دست آورم.
    این بازیکن کروات در پایان سخنان خود گفت: وقتی با لوئیس انریکه، سرمربی تیم صحبت کردم به من گفت که بارسلونا با هدایت او با سیستم 3-3-4 بازی خواهد کرد. این بهترین سیستم برای من است، چرا که می توانم در خط وسط به خوبی ایفای نقش کنم. بسیار آسان است که خود را با سبک بازی بارسلونا وفق داد به ویژه این که در این تیم بازیکنان بزرگی بازی می کند که به خوبی فوتبال را می فهمند. بی صبرانه در انتظار همبازی شدن با بازیکنان بزرگ و خاص بارسلونا هستم.

حرفه ای
    ها‌فبک تیم ملی برزیل به تمجید از عملکرد لیونل مسی پرداخت و عنوان کرد: این بازیکن نباید به خاطر ناکامی در جام جهانی 2014 برزیل ناراحت باشد.

لیونل مسی در جام جهانی 2014 برزیل تلاش زیادی کرد تا بتواند کلکسیون افتخاراتش را با قهرمانی در این رقابت‌ها تکمیل کند، اما برنده چهار توپ طلای فوتبال جهان ناکام بود و از رسیدن به عنوان قهرمانی باز ماند.
    رونالدینیو که در بارسلونا با لیونل مسی هم تیمی بوده است، با تمجید از این بازیکن آرژانتینی گفت: مسی در جام جهانی عملکرد بسیار خوبی داشت. او باید سرش را بالا بگیرد. به او تبریک می‌گویم. مسی در سال‌های گذشته توانسته است جوایز فردی زیادی را کسب کند و در این جام نیز توانست تورنمنت خوبی را پشت سر بگذارد، اما نمی‌شود با حضور یک بازیکن قهرمان جهان شد.

رونالدینیو ادامه داد: از این که هم تیمی و دوست لیونل مسی هستم به خود می‌بالم. مسی نباید از ناکامی در جام جهانی 2014 برزیل ناراحت باشد، چرا که او تمام تلاشش را برای موفقیت تیمش انجام داد.

9. 3 کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

11. 3 کاربر مقابل از HASSAN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HASSAN نمایش پست ها

حرفه ای
    پیراهن دوم بارسلونا معرفی شد . این پیراهن از 16 جولای در فروشگاه نایک برای فروش عرضه میشود و از 17 جولای در سایر فروشگاه ها برای فروش در دسترس خواهند بود .

یکی از ویژگی های این پیراهن رنگبندی آبی اناری پشت یقه ی پیراهن است . پیراهن جدید با برترین فناوری های روز دنیا تولید شده است و با محیط زیست سازگاری دارد . هر ست کامل این لباس از 18 بطری پلاستیکی تهیه شده است .

14. 3 کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

16. 2 کاربر مقابل از HASSAN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    انریکه : مسی هنوز هم بهترین بازیکن دنیاست / از خرید های جدید راضی هستم

عصر امروز نشست خبری لوئیس انریکه مربی جدید بارسلونا آغاز شد و او پاسخگوی سوالات خبرنگاران زیاد حاضر در این کنفرانس شد.
    خرید های جدید
    این یک پروسه طولانی مدت است. اینطور نیست که به یک سوپرمارکت بروید، سبدی بردارید و پس از انجام خرید به خانه برگردید. باشگاه در حال تلاش برای خریدهای بیشتر است. مذاکرات با برخی گزینه ها در حال انجام است. در مجموع من بسیار راضی هستم.
    بازیابی مسی
    من با همه بازیکنانم رابطه خوبی دارم. که این شامل بهترین بازیکن دنیا هم می شود.هدف من این است که از او بالاترین بازدهی ممکن را بگیرم.برای من و خیلی ها او هنوز هم بهترین بازیکن دنیاست.
    دنی آلوس
    او با ما قرارداد دارد. با او صحبت خواهم کرد. باید بدانم که چه می خواهد . به او خواهم گفت که او را در بهترین فرمش می خواهم
    دروازه بان ها
    در حال حاضر ماسیپ دروازه بان اول من است چرا که او را خوب می شناسم.اما باید تمرینات با همه بازیکنان شروع شود و کار همه را نظاره کنم. ببینیم براوو و تراشتیگن چه عملکردی خواهند داشت.
    ماسچرانو
    من از فوتبالیست های چند پسته مثل خاویر خوشم می آید. از بازیکنان اینچنینی با چنین قابلیتی خوشم می آید.
    آدریانو
    او هم با ما قرارداد دارد و روی او حساب می کنیم
    استعفای کونته از سرمربیگری یووه
    این تصمیم شخصی او بوده و خودش باید در این رابطه صحبت کند. در هر تیمی که حضور داشته باشد عملکرد مثبتی خواهد داشت
    بارسای فعلی
    به فلسفه بارسا متعهد هستم.از تیمم انتظار دارم که همیشه میل به پیروزی داشته باشد. بازی های زیبا ارئه دهد، توام با گل های فراوان. می خواهم خوب دفاع کند چه در نوکمپ چه در بیرون خانه.
    این آن چیزی است که دوست دارم و می خواهم که بارسای من اینگونه باشد. به جوانان اعتقاد دارم و می خواهم که تیمی یکدست و متحد باشیم.
    سیستم
    دوست ندارم تیمی قابل پیش بینی باشیم . می خواهم بازیکنان من در هنگام هجوم انواع گزینه ها را امتحان کنند . اینکه از یک روش خاص برای گلزنی استفاده کنیم به هیچ عنوان منطقی نیست.
    محرومیت سوارس

در این مورد صحبت خاصی ندارم.این سوال خیلی از مردم است. خیلی ها با آن موافق نیستند و برعکس.
    مسی بهترین بازیکن دنیا
    درک می کنم که برخی مردم او را بهترین نمی دانند.اما به اعتقاد من او هنوز هم در دنیا بی رقیب است. فکر می کنید زدن 60 گل در یک فصل طبیعی باشد؟ نه اینطور نیست. او فوق العاده است و می تواند بهتر از این هم باشد.
    خرید های موردنظر
    به یک دفاع مرکزی نیاز داریم. ببینیم کدام گزینه جذب بارسا خواهد شد.

18. 2 کاربر مقابل از HASSAN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 46 از 318 نخستنخست ... 3644454647485696146 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 160 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 160 مهمان ها)