صفحه 48 از 318 نخستنخست ... 3846474849505898148 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 471 به 480 از 3180

موضوع: <<<<<<< تاپیک هواداران بارسلونا >>>>>>>

حرفه ای
    خانم "دولورس اویرو" ؛ مادر کریس رونالدو در کتابی به نام مادران شجاع : زندگی ،قدرت ، اراده و ایمان برای مبارزه، اعتراف بسیار تکان دهنده ای کرده است .

در صفحه 248 این کتاب از قول مادر رونالدو می خوانیم : " زندگی بسیار سخت و فقیرانه ای داشتیم. من قبل از کریس سه فرزند دیگر را به دنیا آورده بودم ( الما ، هوگو و کاتیا ) و زمانی که کریس را باردار شدم قصد سقط کردن او را داشتم چرا که از لحاظ اقتصادی توانایی بزرگ کردن یک بچه دیگر را نداشتم.
    با این وجود پزشک من مرا از این کار منع کرد. او به من گفت شما فقط سی سال سن دارید و از لحاظ فیزیکی هیچ مشکلی برای به دنیا آوردن این بچه ندارید. او می تواند شادی دیگری را به زندگی و خانه شما هدیه کند .ناامید به خانه برگشتم و پس از مشورت با نزدیکانم تصمیم گرفتم تا این کار را انجام ندهم. "

بقیه ماجرا را هم که همه می دانید و مطمئنا مادر کریس از اینکه به توصیه پزشک عمل کرد و فرزند چهارمش را به دنیا آورد، بسیار راضی است.

لازم به ذکر است که این کتاب توسط پائولو سوسا نوشته شده و در پرتغال قابل خریداری است.

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    به گزارش بخش انگلیسی سایت گل، نستا در مورد مقایسه مارادونا و مسی اذعان دارد که هرگاه مسی بازنشسته شد، میتوانیم این قیاس را انجام دهیم، زیرا که لئو هم چنان یک فرصت دیگر برای کسب عنوان جام جهانی را دارد.
    نستا می گوید: "البته مارادونا به همراه آرژانتین، موفق شد آلمان را شکست دهد و جام جهانی 1986 را کسب کند، او همچنین در آن مسابقات، جایزه توپ طلا را هم برد."

وقتی که از نستا در مورد این که هم چنان مسی را باید به عنوان یکی از بهترین بازیکنان تاریخ قلمداد کنیم یا خیر، پرسیده شد او گفت: "البته که باید؛ مسی در فینال زیاد خوب بازی نکرد، اما او همیشه کارهای خارق العاده انجام داده و همیشه شگفت انگیز بوده است.

بنابراین آمار چه می گوید؟ مسی در سن 27 سالگی برای تیم ملی بازی های بیشتری انجام داده و گل های بیشتری نسبت به مارادونا به ثمر رسانده است. 42 گل در 93 بازی، در حالیکه مارادونا در 91 بازی، 34 گل به ثمر رسانده بود."
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

4. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    یوردی ماسیپ دروازه بان این فصل بارسا که سال گذشته در تیم دوم بارسلونا بازی می کرد امروز در یک نشست خبری با اعتماد به نفص خاصی از خودش به عنوان دروازه بان اصلی بارسا یاد کرد. وی گفت : " همه به سختی در حال تمرین کردن هستیم و هدفمان در این فصل کسب تمام جام های موجود است . در واقع همه چیز را از صفر شروع کرده ایم. از بازی کردن برای بارسا هیجان زده ام . امیدوارم در این فصل با بازی های خوب خود رضایت هواداران را جلب کنیم. "
    وی در توصیف یکی از دو رقیب خود تراشتیگن گفت : " تراشتیگن دروازه بانی است که در همین چند روز که با او آشنا شده ام، او را مشتاق یادگیری دیده ام. هیجان و انگیزه بالایی دارد و حتی در حال فراگرفتن زبان کاتالانی است.
    او دروازه بان بزرگی است .روی هوا مسلط است و بازی با پای او هم در سطح خوبی است . در عین جوانی دروازه بان کاملی است و بهتر هم خواهد شد "
    ماسیپ ادامه داد : " در بارسا همواره مدافعین خیلی سریع و قدرتمندی حضور داشته اند . مدافعین فعلی هم دستکمی از آنها ندارند و من با همه آنها راحت هستم.در خودم توانایی حضور ثابت در دروازه بارسا را می بینم و معتقدم که می توانم در این فصل دروازه بان اول بارسلونا باشم "
    وی در پایان در مورد الگوی خود گفت : "برای ویکتور والدس احترام زیادی قائل هستم و او همیشه الگوی من در دروازه بانی بوده است . امیدوارم بتوانم همچون او به افتخارات زیادی دست یابم .
    او همه جام ها را با بارسا بدست آورده و وارد تاریخ این تیم شده است. این اصلا کار ساده ای نبود. وقتی به تیم اول بارسا آمدم او به من تبریک گفت "

6. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    بارسلونا که به دنبال خریدن متس هوملس از بوروسیا دورتموند بود اعلام کرده دیگر علاقه‌ای به خرید این بازیکن ندارد. دالی بلیند، مدافع تیم ملی هلند که در جام جهانی به همراه این تیم به مقام سوم جهان رسید به هدف نخست کاتالان‌ها بدل شده است
    بلیند که عضو آژاکس آمستردام هلند است نیز چندی پیش ابراز تمایل کرده بود بتواند راهی یک تیم بزرگ در اسپانیا شود.
    مبلغ قرارداد وی حداقل ۱۶ میلیون یورو اعلام شده که در مقابل مبلغ خرید هوملس و حتا داوید لوییز بسیار ناچیز است.

حرفه ای
    با گذشت پنج روز از پایان جام جهانی، جرارد هولیه به عنوان عضو ارشد کمیته فنی فیفا دلایل انتخاب مسی را توضیح داد: «ما می‌دانیم که خیلی‌ها از این انتخاب تعجب کرده‌اند، چرا که تنها تصور اغلب آنها از نمایش‌های مسی، به بازی نیمه دوم او برابر آلمان محدود می‌شود.
    این اما همه داستان نیست. ما در این مورد در کمیته فنی بحث‌های زیادی کرده بودیم و من می‌توانم به شما توضیح بدهم که چرا چنین اتفاقی رخ داد.»
    سرمربی اسبق لیورپول ادامه می‌دهد: «مسی تیمش ر به فینال رساند. او در مرحله گروهی همه چیز تیمش بود و در مراحل حذفی هم به وضوح در حذف سوییس و پیشروی تیمش نقش‌آفرینی کرد. مسی البته یک کار مهم دیگر هم کرد؛ اینکه مسوولیت زدن پنالتی اول تیمش برابر هلند را هم پذیرفت؛ چیزی که دو بازیکن ون‌گال از قبولش سر باز زدند و در نهایت هلند حذف شد.»
    در گزارشی که سایت یاهو منتشر کرده، هولیه سپس به بررسی گزینه‌ها و مقایسه آنها با مسی می‌پردازد: «به طور گسترده‌ای در مورد آرین روبن حرف زده شده است. او می‌توانست جایزه را ببرد، اما منصفانه باید گفت وزن مسی در آرژنتین بیشتر از وزن روبن در هلند بود. عملکرد آنها در مراحل حذفی شبیه هم بود، با این تفاوت که مسی به فینال رسید و روبن نه. از خامس رودریگس نام برده می‌شود، اما نباید فراموش کنیم آنها به سرعت در مرحله یک‌چهارم نهایی اوت شدند و بازیکنی از این تیم نمی‌تواند بازیکن برتر تورنمنت باشد. دیماریا برای ما جدی بود، اما دو بازی آخر را از دست داد. از اینها که بگذریم نزدیک‌ترین رقیب مسی برای این جایزه مولر بود، اما باید بدانیم مسی برای تیمش بسیار مهم‌تر از مولر بود. اگر جای این دو بازیکن عوض می‌شد، آلمان دوباره به فینال می‌رسید، اما آرژانتین شاید نه!»

به هر حال باید قبول کنیم هولیه شخصیت کمی در فوتبال جهان نبوده و بر خلاف حرف‌هایی که در مورد نقش‌آفرینی آدیداس یا سفره پهن‌شده(!) مطرح می‌شود، انتخاب مسی –درست یا غلط- برآمده از تحلیل‌های فنی بوده است. البته باید ببینیم نظر عادل و دکتر صدر چیست؟ بالاخره این دوستان قطعا از سرمربی سابق لیورپول بیشتر فوتبال می‌فهمند!

حرفه ای
    روزنامه ال‌موندو دپورتیوو افشا کرد شکیرا برای بار دوم باردار شده و پیکه به زودی مجددا پدر خواهد شد!

خواننده کلمبیایی تایید کرده است که سه ماهه حامله شده و بعد از میلان پیکه، فرزند دیگری هم خواهد داشت. با توجه به اینکه شکیرا پیش‌تر گفته بود برنامه این زوج داشتن 11 فرزند برای تشکیل یک تیم فوتبال از پیکه‌هاست، ظاهرا 9 فرزند دیگر هم در راه خواهد بود!

10. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    تف

حرفه ای

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ghavam نمایش پست ها
    خواننده کلمبیایی تایید کرده است که سه ماهه حامله شده و بعد از میلان پیکه، فرزند دیگری هم خواهد داشت. با توجه به اینکه شکیرا پیش‌تر گفته بود برنامه این زوج داشتن 11 فرزند برای تشکیل یک تیم فوتبال از پیکه‌هاست، ظاهرا 9 فرزند دیگر هم در راه خواهد بود!
    9 فرزند دیگر

14. کاربر مقابل از HASSAN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    حسن پلاستیک

16. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 48 از 318 نخستنخست ... 3846474849505898148 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)