ترکیب بسته شد....شاید مارکینیوس اضافه شه شایـــــــــد!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکیب بسته شد....شاید مارکینیوس اضافه شه شایـــــــــد!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیفا فدراسیون بین المللی فوتبال به درخواست کنفدراسیون فوتبال آمریکای جنوبی مبنی بر کاهش مجازات سوارز پاسخ داد . متن پاسخ در ادامه
فیفا لوئیس سوارز را به چهار ماه محرومیت از فعالیت های فوتبالی محکوم کرده است . فیفا در پاسخ به درخواست هایی که برای کاهش محرومیت در 17 جولای به این فدراسیون ارسال شده بود و در آن مجازات فیفا اغراق آمیز و نامتناسب با جرم قلمداد شده بود پاسخ داد .
پاسخ فیفا : " دبیر کل به هیچ وجه مداخله ای نکرده است و هیچ تغییری در تصمیم صورت نمیگیرد . ما به شما یادآوری میکنیم که مراجع قضایی فیفا در تصمیم گیری کاملا مستقل عمل میکنند " .
فیفا در ادامه افزود : " همچنین ما مطمئن هستیم که مقامات قضایی فیفا غنی از دانش , مهارت و تجربه هستند . آنها از سوی کنگره انتخاب شده اند " .
آرسنال بر سر به خدمت گرفتن ستاره 15 ساله بارسلونا با این باشگاه به توافق رسید. جورجوس اسپانوداکیس آلمانی که برای تیم نوجوانان آلمان نیز به میدان رفته است؛ در میان شگفتی امروز به آرسنال پیوست.
این بازیکن که محصول لاماسیای معروف است با رد کردن پیشنهادات دیگرش به توپچی های لندنی پاسخ مثبت داد. این بازیکن در سال 2009 از آینتراخت فرانکفورت به بارسلونا آمده و مراحل رشد و ترقیش را در لاماسیا طی کرد.
جورجوس اسپانوداکیس که اصالتی یونانی دارد ؛ هنوز مشخص نیست که در آینده پیراهن کدام کشور را به تن خواهد کرد. اسپانوداکیس در این فصل در تیم زیر 18 ساله های آرسنال بازی خواهد کرد.
با این وجود برای او آینده ای درخشان تصور می شود و ممکن است در فصل دیگر آرسن ونگر از او در تیم بزرگسالان باشگاه نیز استفاده کند.
بازی خداحافظی دکو با حضور لیونل مسی، رونالدینیو، ژاوی و ژوزه مورینیو جمعه شب برگزار می شود. زمان برگزاری جمعه 25 جولای
بارسلونا مدافعی از والنسیا را به خدمت گرفت که پس از 6 سال بازی کردن برای این تیم به یکی از ستون های هواداران مبدل شده بود.
متئوی فرانسوی با شماره 22؛ شش سال تمام برای والنسیایی ها درخشید و جدایی او هنوز هم برای بسیاری قابل درک نیست.
این بازیکن به قدری عاشق والنسیا است که روی پای چپ خود؛ تصویر یک خفاش را خالکوبی کرده است. خفاش نماد باشگاه والنسیا است و این تیم به خفاش ها در فوتبال اسپانیا معروف است.
حال باید ببینیم که با ملحق شدن این بازیکن به بارسا چه بلایی سر این خالکوبی می آید ؟
یک منبع در دادگاه عالی ورزش از احتمال بخشش بخشی از مجازات سنگین تحمیل شده به مهاجم تیم ملی اروگوئه از سوی کمیته انضباطی فیفا خبر داد.
دادگاه عالی ورزش (CAS) ممکن است محرومیت لوئیز سوارز، مهاجم اروگوئهای تیم بارسلونا را کاهش دهد. این خبر را فردی در نهاد حل اختلاف میان ورزشکاران و سازمانهای ورزشی سراسر دنیا اعلام کرد و از احتمال لغو برخی از محرومیتهای اعمال شده سوارز و البته پا برجا ماندن محرومیت 9 جلسهای او از بازیهای ملی گفت. این فرد که نامش فاش نشده به رسانههای انگلیسی گفت: حالا که این پرونده به CAS ارجاع داده شده، احتمال اینکه مجازات در نظر گرفته شده برای سوارز کاهش پیدا کند بسیار زیاد است. احتمالاً این محرومیت در ردهباشگاهی و بازی برای بارسلونا لغو خواهد شد اما در رده ملی پابرجا میماند.
سوارز 27 ساله به خاطر گاز گرفتن شانه جورجو کیهلینی مدافع ایتالیا در جریان دیدار این تیم و اروگوئه در دور سوم مرحله گروهی جام جهانی 2014 نه تنها از 9 بازی ملی که از تمام فعالیتهای مرتبط با فوتبال به مدت چهار ماه محروم شد.
هم اتحادیه فوتبال اروگوئه و هم بارسلونا پیش از ارجاع پرونده سوارز به CAS از کمیته انضباطی فیفا خواسته بودند که در تصمیم خود تجدید نظر کنند اما اعتراض آنها مورد قبول واقع نشد.
کنفرانس مطبوعاتی جرمی متیو :
خوشحالم كه به بارسا اومدم به انتخابم افتخار ميكنم بارسا بهترين تيم دنياست
سپاسگزارم از باشگاه بابت انتخاب كردنم من آماده ام و در خدمت تيم خواهم بود از همين لحظه تا آخرين ساعت قراردادم
لوئیز انريكه يه ماه پیش زنگ زد و خيلى باهام صمیمانه صحبت کرد بود
من در خيلى از پستها بازى ميكنم اما بيشتر در دفاع ميانى راحترم
من ١٠٠٪ توانم را در خدمت تيم قرار ميدهم
به اينجا اومدم فقط براى پيروزى و فقط با اين برد راضى هستم.خيلى پرانگيزه ام براى بازى كردن
مربى سابقم والورده ازم درخواست كرد در پست دفاع ميانى بازى كنم و الان راحتم در اين پست
امروز بهترين روز زندگيم است و اين نتيجه تلاش چند ساله من است
ميدانم اين تيم روى تواناييهاى بازيكنانش بسيار حساب ميكند
من از لحاظ توپهاى هوايى خوب عملكرد دارم و در تك به تكها بهترم اما همه چيز در دست مربى است
جوردی آلبا خيلى اصرار داشت به بارسا بيام او هميشه از اين تيم صحبت ميكرد
من شهر را خیلی نميشناسم اما اين باشگاه الان خانه من است
كارلس پويول بهترين بازيكن در پست خودش بود اميدوارم بتوانم به افتخاراتش برسم
بارترا-پويول؟ هر بازيكن در بارساست به اين معنييت كه بازيكن خيلى خوبيه
ژاوى ؟ اون ميتونه در داخل زمين يا خارج از زمين رو تيم تاثير داشته باشه او به ما كمك خواهد كرد
من بيشتر از بازى زمينى خوشم مياد تا بازى هواى و سانترها درست مثل فلسفه بارسا.من مطمئنم از هم تيميام خيلى چيزا ياد ميگيرم
رسانههای ایرانی سر کار رفتند و خبر جعلی کمک لیونل مسی بازیکن تیم ملی آرژانتین، به اسرائیل را جدی گرفتند. خبرهای ورزشی دیگر هم هرچند واقعی، دست کمی از سرکاریها ندارند!
خبر ورزشی و ایسنا جزو رسانههای سرکار رفته ایران هستند. خبر، نوشت که مسی یک میلیون یورو به اسرائیل کمک کرده است.
این روزنامه ورزشی در ادامه آورده که این کمک مالی بازیکن تیم بارسلونای اسپانیا با واکنش چهرههای ورزشی روبرو شده و در مطبوعات اروپا هم بازتاب داشته است.
بارسا قصد دارد دوبازیکن دیگر به خدمت بگیرد.مارکینیوس و کوادرادو دو گزینه اصلی هستند. در چند روز گذشته مذاکرات بارسا برای انتقال مارکینیوس شدت پیدا کرده است. اما هم چنان مذاکره با باشگاه پی اس جی دشوار است.
از سوی دیگر کوادرادو حضور دارد که بارسلونا سخت خواهان این بازیکن است و بار ها با استفانو فیوره و باشگاه در مورد او مذاکره شده است.
انتقال این دو بازیکن شاید بیش از 80 میلیون یورو خرج داشته باشد، اما این قابل درک است که بارسا به هر دو مهره بسیار نیازمند می باشد.
در نیوکمپ جلسه ای تشکیل شده برای ارائه پیشنهاد به این دو بازیکن، بارسا آماده است تا به طور رسمی و برای چندمین بار پیشنهادش را ارائه کند، اما هم چنان کلمه ای که از سوی دو باشگاه دیگر بر زبان می آید، " نه " است؛ البته تا این لحظه.
الموندو می نویسد، پی اس جی هم چنان مایل است تا مارکینیوس را در اختیار داشته باشد، اما با انتقال داوید لوئیز و حضور تیاگو سیلوا، فرصت کمی به این بازیکن خواهد رسید تا به عنوان بازیکن اصلی درون زمین قرار بگیرد.
فرامونش نکنیم، پاریسن ژرمن سال قبل این بازیکن را با مبلغ تقریبا زیاد، یعنی 32 میلیون یورو به خدمت گرفت. رائول صانلحی از طرف باشگاه بارسلونا چندین بار در جریان مسابقات جام جهانی به برزیل رفته و با این بازیکن و مدیر برنامه هایش مذاکره کرده، اما هم چنان توافق نهایی صورت نگرفته است، بارسا می خواهد برای انتقال این مدافع 35 میلیون یورو پداخت کند که پی اس جی فعلا نپذریفته است، باید یادمان باشد که او تنها 20 سال سن دارد.
باشگاه پاریسن ژرمن از سوی یوفا و کمیته فیرپلی مالی جریمه شده است، اگر قصد دارد بازیکنی بخرد باید بازیکن به فروش برساند. به نظر می رسد پیشنهاد 35 میلیون یورو معقول و منطقی باشد.
جریان کوادرادو به اندازه مارکینیوس پیچیده نشده است، باشگاه فیورنتینا و رئیس آن اعلام کرده اند که این بازیکن اگر قصد جدایی دارد مانع او نخواهند شد. الموندو ادعا می کند در روزهای اخیر چندین و چند بار دو باشگاه بارسا و فیورنتینا برای انتقال این بازیکن مذاکره کرده اند اما طرف ایتالیایی حاضر نیست بازیکنش را کمتر از 42 میلیون یورو به فروش برساند.
مونتلا در خواست کرده هر چه زودتر وضعیت این بازیکن مشخص شود، چون او هنوز نمی داند که کوادرادو با آن ها خواهد ماند یا خیر!
در حال حاضر 162 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 162 مهمان ها)