صفحه 10 از 318 نخستنخست ... 891011122060110 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 91 به 100 از 3180

موضوع: <<<<<<< تاپیک هواداران بارسلونا >>>>>>>

ehsan1361
    Guest
    نيمار: تا پاي جان از مسي دفاع مي‌کنم

ستاره برزيلي بارسلونا انتقادات وارد شده به ليونل مسي به خاطر ناکامي‌هاي فصل اخير بارسلونا را نادرست دانست و گفت تا پاي جان از هم‌تيمي 26 ساله خود دفاع مي‌کند.

نيمار در واکنش به انتقاد گسترده‌اي که از مسي به خاطر سپري کردن فصلي کم فروغ مي‌شود و اتهاماتي که به وي به خاطر بدون جام ماندن بارسلونا نسبت داده مي‌شود، اظهار داشت: به نظر خودم، مسي بهترين بازيکني است که تا کنون ديده‌ام. هرگز بازيکني نديده‌ام که مانند مسي حمله کند. تا پاي جانم از مسي دفاع مي‌کنم. او هميشه راه حلي براي مشکلات ما بوده و هرگز باعث دردسر ما نشده است.

نيمار که تيمش در فصل اخير هم در ليگ قهرمانان اروپا هم در لاليگا در نبرد با اتلتيکومادريد براي کسب عنوان قهرماني ناکام بود و در فينال جام حذفي اسپانيا هم مغلوب رئال مادريد شد، در ادامه از هيجان خود براي حضور در جام جهاني 2014 گفت.

وي تصريح کرد: از سه سالگي آرزويم بازي در جام جهاني بود. من با تماشاي بازي‌هاي روماريو و رونالدو بزرگ شده‌ام. بازي در جام جهاني يک روياست و فشاري که براي بازي در اين رقابت‌ها وجود دارد، چيزي کاملاً طبيعي است. زماني که تصميم گرفتم فوتبال بازي کنم، در واقع تصميم گرفتم که از زندگي‌ام لذت ببرم و اين همان برنامه‌اي است که من براي جام جهاني دارم.

2. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

ehsan1361
    Guest
    رونالدو : ههههه هیکل رو ببینین عکس بگیرین !
    ونگر : برو بابا عمو !! این هیکل منه تو 64 سالگی

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

4. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

ehsan1361
    Guest
    پيکه رسماً ‌قرارداد خود را تمديد کرد

مدافع مياني تيم فوتبال بارسلونا پاي برگه قرارداد جديدش با اين تيم را امضا و خود را براي پنج سال ديگر به کاتالان‌ها متعهد کرد.

جرارد پيکه امروز (دوشنبه) در دفتر خوسپ ماريا بارتومئو، رئيس باشگاه بارسلونا حاضر شد و به طور رسمي پاي قراردادي که او را تا پايان فصل 19-2018 به کاتالان‌ها متعهد مي‌کند، امضا کرد.

به نقل از تسنيم، پيکه پس از امضاي قراردادش به خبرنگاران گفت: ما همه آن چيزهايي که براي بازگشت به اوج لازم است را در اختيار داريم. داشتن اين حس که مي‌توانم تا پايان دوران بازيگري‌ام در بارسلونا حضور داشته باشم چيزي است که به من انگيزه فراواني مي‌دهد. اميدوارم که همچون سال‌هاي اخير، در سال‌هاي پيش رو هم بتوانم افتخارات فراواني را به همراه بارسلونا کسب کنم.

پيکه درباره سرمربي جديد تيمش هم تصريح کرد: من از ورود لوئيس انريکه به تيم بسيار خوشحالم. او در کنفرانس خبري‌ مراسم معارفه خود نشان داد که ايده‌هاي بسيار روشني براي آينده تيم دارد. انريکه شناخت زيادي از بارسلونا و سبک بازي اين تيم دارد و فکر مي‌کنم مي‌تواند چيزهاي زيادي به بارسا ارائه کند.

مدافع تيم ملي اسپانيا افزود: بارسلونا بايد در اوج باشد، جام ببرد و در اروپا جزو ابرقدرت‌ها شناخته شود. ما مربي و تيمي که از عهده اين کار برآيند را داريم، در واقع هر چيزي که براي بازگشت به اوج لازم باشد را در اختيار داريم.

6. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    آلن هالیلوویچ هم 5 ساله بست..

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

8. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    این اقدام جدا از بعد تبلیغاتی برای حفاظت از محیط‌زیست ، می‌تواند عذرخواهی ما از این بازیکن فوتبال به واسطه حرکت‌های ناشایست صورت گرفته تلقی شود.

ایده‌پرداز طرح یوز ایرانی روی لباس تیم ملی فوتبال ایران، از احتمال تقدیم توپی به لیونل مسی خبر داد که 32 گونه حیوانی در معرض خطر، روی آن طراحی شده است.

آرش نورآقایی درباره طرح‌های پیش‌روی کارگروه یوز آسیایی در جام‌جهانی گفت: پس از قبول استفاده از تصویر یوز آسیایی روی لباس اعضای تیم ملی، کاتالوگ و دفترچه‌ای را تهیه کردیم که چنانچه در مسابقات تیم ملی ایران گل زد و گفت‌وگویی با اعضای تیم انجام و در آن درباره طرح لباس‌شان پرسشی از سوی خبرنگاران مطرح شد، اطلاعات کافی در این باره داشته باشند.

وی همچنین از آماده کردن توپی خبر داد که در آن طرح گونه‌های در معرض خطر 32 کشور شرکت‌کننده در جام‌جهانی نقش بسته است. نورآقایی اهدای این توپ به لیونل مسی را از دیگر برنامه‌های عنوان شده ذکر و تصریح کرد: این اقدام جدا از بعد تبلیغاتی برای حفاظت از محیط‌زیست، می‌تواند عذرخواهی ما از این بازیکن فوتبال به واسطه حرکت‌های ناشایست صورت گرفته تلقی شود و ایران را به عنوان رهبر جنبش حمایت از حیوانات در معرض انقراض نیز معرفی کند. وی برگزاری جشنواره «کودک‌، فوتبال و محیط‌زیست» که چندی پیش در برج میلاد برگزار شد را یک موفقیت دانست و افزود: در این جشنواره نزدیک به 114 نفر از مربیان کودک، راهنمایان تور و مسوولان شرکت کردند.

10. 2 کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

ehsan1361
    Guest
    ژاوی با گلاه گیس در فیلم تبلیغاتی ! خیلی با حال شده قیافش

12. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    ژاوی با گلاه گیس در فیلم تبلیغاتی ! خیلی با حال شده قیافش

آره خیلی بامزه شده . شبیه کمدین ها شده

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ghavam نمایش پست ها
    آلن هالیلوویچ هم 5 ساله بست..

امیرو این از بارترا بهتره ها
    شبیه جاستین بیبره

حرفه ای
    میگن بارسا و پی اس جی به توافق رسیدن
    دنی + پول = مارکینیوس

یعنی خاک تو سرت زوبی ( زمانی که دروازه بان بود خیلی دوستش داشتم اما الان )
    ایضا بارتومئو
    ایضا راسل

حرفه ای
    چرا پستا پاک شده؟؟!

صفحه 10 از 318 نخستنخست ... 891011122060110 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 149 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 149 مهمان ها)