صفحه 73 از 318 نخستنخست ... 2363717273747583123173 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 721 به 730 از 3180

موضوع: <<<<<<< تاپیک هواداران بارسلونا >>>>>>>

حرفه ای
    سرمربی تیم فوتبال بارسلونا پس از تساوی این تیم برابر نیس فرانسه به تمجید از عملکرد کاپیتان اول بارسلونا برای فصل آینده پرداخت.
    لوئیز انریکه سرمربی تیم فوتبال بارسلونا پس از تساوی 1-1 شاگردانش برابر تیم فوتبال نیس فرانسه به تمجید از عملکرد ژاوی هرناندز، کاپیتان اول تیمش پرداخت. "در نیمه اول مسابقه نتوانستیم هیچ فضایی در زمین حریف پیدا کنیم. اگر چه که این فضا وجود داشت ، اما به هر حال در نیمه دوم بهتر شدیم و توانستیم موقعیت هایی ایجاد کنیم. به طور حتم ما در پایان هر بازی به صورت خصوصی به هر بازیکنان ایرادات و نقاط ضعف و قوتش را بازگو خواهیم کرد.
    دروازه بان اصلی تیم؟ تراشتگن در این دیدار کامل بازی کرد و ماسیپ و براوو نیز در دو بازی دیگر کامل بازی خواهند کرد. هنوز برای انتخاب دروازه بان اصلی تیم در لالیگا تصمیم نگرفته ام.
    ژاوی؟ باقی ماندن او در تیم خبر فوق العاده ای بود. او امشب نیز هم از نظر شرایط جسمانی و هم از نظر ذهینیت بازی، عالی کار کرد. باقی ماندن او تا آخر فصل؟ این چیزی است که من می خواهم زیرا همواره اعتقاد داشته ام که با بازیکنانی که فصل را با آن ها آغاز می کنم تا آخر نیز ادامه خواهم داد.
    نقل و انتقالات؟ بدون هیچ عجله ای مشغول به کار هستیم. تیم در برخی از نقاط احتیاج به تقویت دارد و باشگاه نیز در جریان خواسته های من قرار گرفته است."

ویرایش توسط Ghavam : 08-03-2014 در ساعت 09:50 AM
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    شاگردان لویئس انریکه ، در زمین تیم فرانسوی نیس ، در یک بازی دوستانه 1-1 به نتیجه خاتمه دادند...

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

4. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای

6. 2 کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

8. 2 کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    مصاحبه لوئیس انریکه پس از پایان بازی :
    در نیمه اول با وجود تعدد نفرات در مرکز میدان , نتوانستیم فضاهای زیادی را ایجاد کنیم اما در نیمه دوم بهتر شدیم .
    نتیجه مهم نیست . فعلا اونچه که مهمه عملکرد فردی بازیکناس و اینکه چکار کنیم تا این عملکرد بهتر بشه .
    من به هر بازیکنی شرح وطایف دادم و کاملا براشون توضیح دادم که در زمین باید چه کاری رو انجام بدن .
    خرید های تیم ؟ شخصا از بازیکنان جدید راضی هستم .
    تراشتگن دروازه بان اصلی تیمه ؟ اول بگم خیلی خوشحالم که سه دروازه بان در سطح عالی داریم
    براوو و ماسیپ در بازی های دوستانه بعدی بازی خواهند کرد و تا قبل از شروع لالیگا اینکه چه کسی دروازه بان اصلی بشه معلوم نیست !
    ژاوی ؟ موندن ژاوی بهترین خبر برای ما بود . اون چه از لحاظ فیزیکی و چه تکنیکی در سطح بسیار خوبیه و میتونه برای ما فوق العاده باشه .
    دستیارانم بهم گفتند ژاوی بهترین بازی رو انجام داد . اون منحصر به فرده فصل رو تا آخر می مونه ؟ بله . بازیکنانی که با ما شروع میکنند باید تا آخر هم با ما باشند . خوشحالم که تا آخر فصل با ما هست .
    بازیهای دوستانه به ما کمک میکنه تا بفهمیم چه ایراداتی داریم و چه کاری برای بهبود وضعیت انجام دهیم . ما داریم تلاش میکنیم تا بازیکن جدید بگیریم , در بعضی پست ها باید تقویت بشیم و باشگاه اینو میدونه . البته نمیخواهیم در خرید بازیکن عجله کنیم .

10. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    رییس باشگاه بارسلونا اظهار نظری جنجالی در مورد قضیه خرید ستاره برزیلی تیمش داشته است.
    نیمار تابستان گذشته با ۵۷.۱ میلیون یورو از سانتوس برزیل راهی بارسلونا شد.

پس از آن بود که برخی از نشریه‌ها ادعا کردند ۳۷.۹ میلیون یورو نیز به شرکتی که به خانواده نیمار نزدیک است پرداخت شده اما باشگاه هیچ توضیحی برای آن نداشت.
    برخی‌ها گفتند برای نپرداختن مالیات مربوط به این انتقال، بارسلونا چنین مبلغی را به شکل غیر رسمی به پدر نیمار داده که اصرار برخی از رسانه‌ها روی این موضوع موجب شد ساندرو روسل،‌ رییس وقت بارسلونا از سمت خود استعفا کند.
    در حال حاضر ریاست بارسلونا به دست جوزپ ماریا بارتومئو است. او در مورد قضیه انتقال نیمار به بارسلونا به تایمز گفت: انتقال نیمار به بارسلونا چهره باشگاه را تا حدی خراب کرد. ما از اتفاق‌هایی که در طول ۱۲ ماه گذشته رخ داده درس‌های زیادی گرفتیم. بسیاری از این اتفاق‌ها به هیچ وجه نکته مثبتی نداشتند اما باید بگویم تجربه بسیار خوبی برایمان بودند. یاد گرفتیم که در آینده چطور عمل کنیم.

12. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    در حالی که فرجام خواهی اول او هم توسط فیفا رد شد اما گفته می شود که فرجام خواهی دوم او که به دادگاه حکمیت ورزشی (CAS) ، ارائه شده ، به کاهش محرومیت او و همچنان اجازه حضور در تمرینات بارسا ، منجر خواهد شد .

نشریه اسپانیایی مارکا از احتمال کاهش در محرومیت لوئیس سوارس ، مهاجم جنجالی بارسا و حضور در تمرینات این تیم خبر داد . سوارس به دلیل گاز گرفتن شانه جورجو کیه لینی، مدافع تیم ملی ایتالیا در جام جهانی، از سوی فیفا برای چهار ماه از هرگونه فعالیت فوتبالی محروم شد و به این ترتیب، علی رغم انتقال 88 میلیون به بارسا، هنوز نتوانسته با هم تیمی های جدیدش تمرین کند.

در حالی که فرجام خواهی اول او هم توسط فیفا رد شد اما گفته می شود که فرجام خواهی دوم او که به دادگاه حکمیت ورزشی (CAS)، ارائه شده، به کاهش محرومیت او و همچنان اجازه حضور در تمرینات بارسا، منجر خواهد شد.
    در صورتی که این اتفاق رخ بدهد، او مطمئنا در دیدار رفت ال کلاسیکو این فصل لالیگا حضور خواهد داشت؛ ضمن اینکه حضورش در تمرینات بارسا می تواند او را زودتر به شرایط مطلوب و هماهنگی با تیمش برساند. این دادگاه قرارداد حکم نهایی اش را روز 8 آگوست (17 مرداد) اعلام کند

14. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    ایوان راکیتیچ، خرید تابستانی باشگاه بارسلونا در گفتگو با برنامه ال‌پارتیدو د‎‌لاس دوسه شبکه کوپه شرکت کرد و در مورد مسائل مختلفی، از اردوی پیش فصل بارسا گرفته تا لوئیس انریکه، مسی، ژاوی، لوئیس سوارس و رائول صحبت کرد.

این گزیده ای از صحبت های اوست:

*پیش فصل: ما به شدت و باجدیت زیادی تمرین می‌کنیم و انگیزه‌های زیادی داریم. در مجموع بارسا کیفیت بالایی دارد و اعضای کادر فنی برروی جزئیات کار می‌کنند. مشخص است که من در بزرگترین باشگاه دنیا هستم. این فقط حرف من نیست و واقعیت است.

*لوئیس انریکه: او ایده‌های تیم را به خوبی می‌شناسد.همه چیز را به وضوح می‌بیند و انگیزه‌های زیادی دارد. حالا خواهیم دید که او از من چه خواسته‌هایی دارد ولی مرا به خوبی می‌شناسد. می‌خواهم عملکرد به مراتب بهتری نسبت به فصل قبلم در سویا داشته باشم. می‌خواهم بهتر شوم و امیدوارم که سرمربی بداند که چطور از بازی من بهترین بهره را ببرد.

*شروع در بازی با نیس: انگیزه‌های زیادی دارم. مهمترین نکته این است که ریتم خوبی داشته باشم. برای موفقیت به بارسا آمده‌ام ، نه برای اینکه روزی بگویم که برای بارسا بازی کرده‌ام.

*سیستم بازی: حالا خواهیم دید. من فرد مناسبی برای صحبت کردن دراین باره نیستم. فقط می‌خواهیم سال خوبی را پشت سربگذاریم. تیم قدرتمند و متحدی داریم.

*لیونل مسی: شک کردن به کیفیت مسی به نظرم شرم آور است . او همچنان بهترین بازیکن دنیاست و با کارهایی که انجام می‌دهد، همه نگاه‌ها روی اوست. او بهترین است و از بازی کردن کنار او لذت خواهیم برد.

*ژاوی: تجمع بازیکنان خط میانی؟ او به خاطر منافع تیم دربارسا ماند و بازیهای زیادی را انجام خواهد داد. لازم نیست در مورد ژاوی صحبت شود. او کیفیت فوق العاده‌ای دارد و ماندنش بهترین خبر ممکن بود.

*لوئیس سواز: آیا نیمار- مسی، سوارز بهترین خط حمله دنیا هستند؟ شنیدن نام این سه بازیکن کافی است تا بدنت بلرزد.

*مودریچ- راکیتیچ: زیباست که بتوان دو بازیکن از یک کشور کوچک را در باشگاه‌های به این بزرگی ببینیم. هرکدام از ما برای منافعمان می‌جنگیم و امیدوارم که درپایان فصل اوضاع برای من بهتر باشد.

*رائول: تنها در یک نیم فصل در کنار او در شالکه بودم ولی درس‌های زیادی از او آموختم. او مثل پدر ما بود و همیشه به ما کمک می کرد.

*انتخاب ملیت کروات به جای سوئیسی: من عاشق کشورم و مردم کشورم هستم. به همین خاطر تصمیم گرفتم تا در جام جهانی برای کرواسی بازی کنم و نه سوئیس.

16. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    بارترا پس از تساوی بارسلونا در مقابل نیس با نتیجه یک بر یک گفت:" در نیمه دوم بارسا از نظر تاکتیکی بهتر بازی کرد و موقعیت های بیشتری ایجاد کرد. مسلما نقش موثر ژاوی مشهود بود."
    مدافع بارسلونا در مورد از دست دادن فرصت گلزنی خود در آخرین دقایق بازی گفت:

" حیف شد که نتوانستم آن توپ را به گل تبدیل کنم. موقعیت بسیار خوبی در اختیار داشتم اما نتوانستم از آن استفاده کنم. به طور کلی از عملکرد خودم رضایت دارم. شخصا حس خیلی خوبی دارم هر چند که برای رسیدن به سطح مناسب باید بهتر از این عمل کنیم."

وی در مورد عملکرد ماتیو، مدافع فرانسوی بارسلونا گفت:" از اولین بازی او خرسند هستیم. نشان داد که بازیکن خوب و بزرگی است."

حرفه ای

صفحه 73 از 318 نخستنخست ... 2363717273747583123173 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 152 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 152 مهمان ها)