صفحه 74 از 318 نخستنخست ... 2464727374757684124174 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 731 به 740 از 3180

موضوع: <<<<<<< تاپیک هواداران بارسلونا >>>>>>>

حرفه ای
    سوارز به دلیل گاز گرفتن جورجیو کیلینی محروم شد . حال جورجیو کیلینی در دفاع از لوئیس سوارز میگوید که در کنار او ایستاده است و از او حمایت میکند .

جورجیو کیلینی گفت : من در مورد مجازات سوارز فکر میکنم و این که آیا باید مجازات کاهش یابد ؟ هر چند که به من بستگی ندارد . به نظر من این مجازات اغراق آمیز است .

لازم به ذکر است لوئیس سوارز از جورجیو کیلینی به دلیل گاز گرفتنش معذرت خواهی کرده است و این بازیکن نیز در مصاحبه ای اعلام کرده بود که سوارز را بخشیده است . اما گویا این مسائل تاثیری در تصمیمات فیفا نداشته است .
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    مدیران بارسا قصد حفظ کردن آلوس را ندارند و دوست دارند تا این بازیکن را در لیست فروش خود بگذارند. ایده بارسلونا کاملا روشن است. این تیم در بازار نقل و انتقالات به دنبال خرید حداکثر دو بازیکن دیگر است. یک مدافع مرکزی و یک وینگر راست.اما دراین میان دنی آلوس نقشی مهم و کلیدی در پلان های بارسا ایفا می کند.

فردا این بازیکن به تمرینات بارسا اضافه خواهد شد و قرار است که بین او و سوبی سارتا مدیرورزشی بارسلونا و همچنین لوئیس انریکه مربی بارسا، نشستی سه جانبه برگزار شده و در مورد آینده این بازیکن تصمیمات نهایی اتخاذ شود.

آلوس پیش از شروع جام جهانی اعلام کرده بود که قصد ترک بارسا را دارد اما پس از شکست مذاکرات او با پاریسن ژرمن، این بازیکن عنوان داشت که قصد دارد تا پایان قراردادش (2015) در بارسا بماند.

با این وجود مدیران بارسا قصد حفظ کردن آلوس را ندارند و دوست دارند تا این بازیکن را در لیست فروش خود بگذارند.

بدون شک این ستاره برزیلی یکی از موثرترین بازیکنان بهترین بارسلونای تاریخ یعنی تیم پپ گواردیولا بود و هیچکس خاطره بازی های خوب او در بارسا را فراموش نخواهد کرد اما حالا که او قدم به 31 سالگی گذاشته، بارسا دوست دارد تا بازیکنی جوان تر و با انگیزه تر را جایگزین او کند.

در عین حال سوبی سارتا صراحتا اعلام کرده است که تصمیم نهایی به عهده خود بازیکن است و اگر در جریان گفتگوها این بازیکن به آنها اعلام کند که تحت هر شرایطی دوست دارد تا در بارسلونا به فوتبالش ادامه دهد؛ آنها مخالفتی نخواهند کرد.

در آن صورت پرونده جذب یک وینگر راست بسته شده و بارسا تنها برای خرید یک مدافع مرکزی تلاش خواهد کرد.

از کوادرادو به عنوان گزینه اصلی بارسا برای جانشینی آلوس نام برده شده اما قطعا در همین هفته و با مشخص شدن تکلیف آینده آلوس در بارسلونا، اهداف این تیم تا روز 31 آگوست نیز سمت و سوی روشنی به خود خواهند گرفت.

موندودپورتیوو
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

4. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    امشب بارسا-ناپولی ساعت 10:30

لینک پخش اینترنتی بازی ( آنلاین ) : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]1 , [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]2 , [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]3

حرفه ای
    آرون رمزی: از دست دادن فرمالن، فقدان بزرگی برای ما خواهد بود. او بازیکن فوق العاده و یک دوست خوب است، با جدایی او ما یکی از بهترین بازیکنانمان رو از دست خواهیم داد.
    او درباره علت جدایی او گفت، فصل گذشته کمی نا امید شده بود، زیرا کمتر از میزانی که انتظار داشت، بازی کرده بود.

هافبک ولزی صحبت خود را با ستایش کیفیت بالای مدافع بلژیکی سابق آرسنال ادامه داد، که شامل توانایی بالای او در گلزنی می باشد که در چند فصل گذشته 15 گل برای آرسنال به ثمر رسانده است، که آمار بسیار خوبی برای یک مدافع است.

حرفه ای
    بی بی سی گزارش داد بارسلونا و آرسنال بر سر توماس ورمائلن به توافق رسیدند . این مدافع بلژیکی با 19 میلیون یورو راهی نیوکمپ میشود . ورمائلن به زودی به بارسلون سفر میکند تا در تست های پزشکی شرکت کند . منچستر یونایتد نیز علاقه مند به کاپیتان توپچی ها بود اما در نهایت در این رقابت بارسلونا پیروز شد .

حرفه ای
    عمر مومنی کاریکاتوریست سرشناس سرویس بین المللی وب سایت گل، دادگاه امروز لوئیز سوارز را دست مایه آخرین اثر خود قرار داده است.

9. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    به گزارش بی بی سی، امروز دادگاه ورزشی ( CAS) در لوزان سوئیس تشکیل شد و درخواست تجدید نظر مهاجم 27 سال بارسلونا مورد بررسی قرار گرفت.
    در بیانیه ای که این دادگاه صادر کرده است می خوانیم: " هیئت، تصمیم خود را در اسرع وقت و احتمالا قبل از پایان هفته آینده صادر خواهد کرد."
    تیم حقوقی باشگاه و اروگوئه ای با اعتماد به نفس کامل از کاهش محرومیت به نصف خبر می دهند، به این معنا که سوارز 25 آگوست می تواند برای بارسلونا به میدان برود.

بازیکن سابق لیورپول بعد از دادگاه از عکس انداختن خود داری کرد. فیفا وی را محکوم کرده بود که به مدت 4 ماه اجازه هیچ گونه فعالیت فوتبالی ندارد.
    با این حال وکلای سوارز اعلام کرده اند که محرومیت بازی در باشگاهش را باید لغو نمایند زیرا که این حق طبیعی فوتبالیست محسوب می شود.

در ادامه بیانه آمده است: " بازیکن مورد نظر در جلسه حضور داشت و بیانیه ای را خطاب به داوران، آقای برنارد ولتن، لوئیجی فوماگالی و دکتر مارکو بارملی، ارائه نمود."

حرفه ای
    صحبت های فرمایلن در اولین ساعات حضورش در بارسلونا :
    بسیار خوشحال و هیجان زده ام که به اینجا اومدم . خیلی از بازیکنان رویای حضور در بارسا رو دارند و من الان میتونم اینجا بازی کنم .
    این افتخار بزرگیه .
    اینجا با بهترین بازیکنان دنیا همبازی هستم و این برای من عالیه . احساس غرور میکنم .اینجا از همه یاد میگیرم و تلاش میکنم تا بهتر از قبل بشم .
    یک کشور جدید , زبان جدید و فرهنگ جدید ! آسون نیست این وضعیت اما سعی میکنم زودتر خودم رو با اینجا وفق بدم .
    اینجا فشار زیادی هست برای پیروز شدن ؟ من فکر میکنم اوضاع از این نظر مثل قبل هست. برای آرسنال هم که بازی میکردم همه پیروزی میخواستن و اینجا هم , همه برای پیروزی میجنگند .
    پ.ن : فرمایلن تا چند دقیقه ی دیگه قرارداد خودش رو امضا میکنه و بعد از امضای قرارداد , با زوبی زارتا در کنفرانس خبری حاضر میشه

حرفه ای
    دلی بلیند ستاره تیم ملی هلند و باشگاه آژاکس که ماه گذشته برای تعطیلات راهی بارسلونا شده بود و بسیاری انتقال او به بارسلونا را حتمی می دانستند؛ در مصاحبه ای گفت: " رد کردن پیشنهاد بارسا یا یونایتد، غیر ممکن است. با این وجود هنوز پیشنهادی از این دو باشگاه به من نرسیده و باید بگویم که از حضور در آژاکس خوشحالم . هر زمان که پشنهادی جدی از این دو باشگاه به من برسد بصورت جدی روی آنها فکر خواهم کرد."

لازم به ذکر است که دلی بلیند از هواداران سرسخت باشگاه بارسلوناست و از علنی کردن این مساله ابایی ندارد.

حرفه ای
    لوئیز سوارز و توماس فرمالن، دو خرید این فصل تیم فوتبال بارسلونا از لیگ برتر انگلستان، روزگاری در تیم فوتبال آژاکس آمستردام همبازی بودند تا آبی اناری ها بار دیگر ثابت کنند که به بازیکنان پروش یافته در این تیم صاحب سبک هلندی علاقه وافری دارند.

14. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 74 از 318 نخستنخست ... 2464727374757684124174 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 140 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 140 مهمان ها)