[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشگاه فوتبال بارسلونا قصد دارد مهاجم ایتالیایی را از تیم رم به خدمت بگیرد.
به گزارش الکره ، روزنامه اسپورت چاپ کاتالونیا نوشت مسئولان بارسا برای به خدمت گرفتن ماتیا دسترو 23 ساله آندونی زوبی زاره تا مدیرفنی تیم خود را روانه ایتالیا کردند.
این در حالیست که بارسا همچنان برای استخدام سرخیو آگوئرو مهاجم ملی پوش آرژانتینی از تیم منچسترسیتی تلاش می کند.
دسترو تابستان قبل نیز مورد توجه تیم بارسلونا قرار داشت.وی فصل قبل 13 گل برای رم به ثمر رساند و نقش مهمی در نایب قهرمانی این تیم در سری آ داشت.
باشگاه بارسلونا برای خرید دسترو 12 میلیون پوند کنار گذاشته است.
مدافع رئال مادرید از اینکه در فهرست نهایی تیم ملی اسپانیا قرار نگرفت، ابراز تأسف کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویسنته دلبوسکه امروز فهرست نهایی تیم ملی فوتبال اسپانیا را اعلام کرد و بازیکنان حاضر در اردوی این تیم با ارسال پیغامهایی در صفحه شخصی خود در توئیتر نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند.
واکنش برخی از بازیکنان تیم ملی اسپانیا به شرح زیر است: خوان ماتا: از این بهتر نمیشود. افتخار میکنم که در ترکیب تیم ملی اسپانیا قرار گرفتم. بیایید تلاش کنیم دوباره تاریخساز شویم.
دنی کارواخال: مایه تأسف است که در لیست نهایی تیم ملی جایی ندارم با این حال افتخار میکنم که در آستانه سفر به جام جهانی قرار داشتم. بهترین آرزوها را برای تیم ملی دارم.
کوکه: بسیار خوشحالم از اینکه در میان دعوتشدگان به برزیل قرار گرفتم. خوشحالم از اینکه در اولین حضورم در جام جهانی میتوانم به تیم ملی اسپانیا کمک کنم.
آزپلیکوئتا: به برزیل میروم تا شانس خودم را با تیم ملی فوتبال اسپانیا امتحان کنم. مسیر رسیدن به برزیل بسیار پرثمر بوده و کارهای بیشتری در پیش داریم.
فرناندو تورس: مانند اولین بار از حضور در جام جهانی 2014 برزیل خوشحالم.
اخبار كوتاه !
١- در صورتيكه داويد ويا باشگاه اتلتيكو را ترك كند نظر به بند قرار داد او بارسلونا ٣ ميليون زيان خواهد كرد
٢- باشگاه هاي همچون لاتزيو، أنترميلان، شالكه علاقمند به جذب ابراهيم افلاي هستند كه تا ٢٠١٥ با بارسا قرار داد دارد
٣- تيم هاي نظير ارسنال، چلسي و يونايتد علاقمند به جذب الكس سانگ هستند گفتني است او در تابستان قطعا بارسا را ترك خواهد كرد
٤- ادريانو كوريا مدافع ٢٩ ساله برازيلي بارسلونا طي يك كنفرانس اعلام كرده دوست دارد دو ليگ ايتاليا بازي كند اين در حالي است كه انترميلان قصد خريد او را دارد
٥- طبق شايئعات منتشره از پيوستن بن عطيه به سيتي يا چلسي اين مدافع امروز اعلام كرد در روم خواهد ماند
٦- طبق گذارشات بارسلونا قصد دارد با كمك مسي آگيرو را به نيوكمپ بياورند اما سران سيتي أصلا موافق به فروش اين مهاجم خود نيستند
٧- احتمال ميره بويان كركيچ برخي از قرارداد كلاديو دروازبان سوسيداد شمار شود
٨- موندو مدعي شده است كه بارسلونا قصد پيشنهاد به ايگواين مهاجم ناپولي را دارد
٩- ماتيا دسترو مهاجم روم ايتاليا يكي از گزينه هاي خريد مهاجم بارسا به شما ميرود او ٢٣ سال سن دارد
١٠- الكسيس در ٦٣ بازي براي بارسا و چيلي در اين فصل ٢٨ گل و ٢٠ پاس گل را به ثمر رسانده است
تیم بسکتبال بارسلونا با شکست کاخا لابورال توانست به مرحله ی نیمه نهایی بسکتبال قهرمانی باشگاه های اروپا - یورو لیگ راه یابد . تیم بسکتبال بارسلونا توانست تیم لابورال را با نتیجه ی 92 بر 87 شکست دهد و به نیمه نهایی این رقابت ها سعود کند .
در حال حاضر 119 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 119 مهمان ها)