صفحه 77 از 318 نخستنخست ... 2767757677787987127177 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 761 به 770 از 3180

موضوع: <<<<<<< تاپیک هواداران بارسلونا >>>>>>>

حرفه ای
    ستاره تیم ملی کلمبیا در رقابت های جام جهانی 2014 با توجه به عدم حضورش در لیست تیم فوتبال فیورنتینا برای دیدار دوستانه برابر رئال مادرید، به نظر می رسد به درهای خروجی این باشکاه نزدیک شده است و به احتمال فراوان در فصل آینده به یکی از دو تیم بارسلونا و یا منچستریونایتد انگلستان خواهد پیوست.

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

حرفه ای
    توافق اتلتیکو و دورتموند برای انتقال رویس: گزارش ها در اسپانیا مدعی شده اند که دورتموند پیشنهاد قهرمان لالیگا برای انتقال مارکو رویس را پذیرفته است.
    گفته می شود که اتلتیکو به عنوان پیش پرداخت، 17 میلیون یورو هزینه خواهد کرد و 10 میلیون یورو دیگر نیز در ماه ژانویه پرداخت خواهد شد.

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

حرفه ای

4. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    سانتا آنا دینوراه مدیر برنامه های دنی آلوز در بیانه ای که در پورتال تودومرکادو وب منتشر کرده است اطمینان داد که این مدافع , بارسلونا را این فصل ترک نمیکند .

سانتا آنا با تاکید بر این مساله که قرارداد دنی ژوئن سال 2015 پایان می یابد هرگونه انتقال این بازیکن در تابستان را رد کرد . او در پایان ذکر کرد که آلوز با اعتماد به نفس برای بارسلونا تا پایان مبارزه خواهد کرد .

حرفه ای
    باید از اشتباهات درس گرفت. یک دروازه بان برای اینکه بتواند حداکثر بازدهی را داشته باشد؛ نیازمند آرامش ذهنی است.
    "کلودیو براوو" دروازه بان تازه به خدمت گرفته شده بارسا، این روزها در تلاش برای پیدا کردن جایی ثابت در این تیم است. او بدین منظور رقابت سختی با "تراشتیگن " دروازه بان المانی بارسلونا خواهد داشت.

براوو امروز در مصاحبه با RAC 1 گفت : خیالم راحت است. می دانم که به انتخاب مستقیم لوئیس انریکه به بارسا آمده ام و اینکه باشگاه روی من حساب ویژه ای باز کرده است.با تراشتیگن روابط خوبی دارم و به خوبی باهم کنار آمده ایم.رقابت بسیار خوب و دوستانه ای با هم داریم و در هر تمرین به یکدیگر کمک می کنیم "
    این دروازه بان 31 ساله در ادامه گفت : " ما سه دروازه بان در بارسا هستیم و دو نفری که بیرون می نشینند بطور حتم با جدیت بیشتری به تمرینات خود ادامه خواهند داد.کار کردن در این باشگاه بسیار هیجان انگیز است"
    کاپیتان تیم ملی شیلی در مورد اشتباهی که در بازی با ناپولی مرتکب شد؛ عنوان داشت : " باید از اشتباهات درس گرفت. یک دروازه بان برای اینکه بتواند حداکثر بازدهی را داشته باشد؛ نیازمند آرامش ذهنی است.
    بازیکنان دیگر هم مرتکب اشتباه می شوند اما غالبا اشتباهات آنها منجر به دریافت گل نمی شود. اولین اشتباه دروازه بان یعنی دریافت یک گل.اگر 15 ساله بودم به نزد روانشناس می رفتم اما دروازه بان باتجربه ای هستم و می دانم چگونه این روزها را مدیریت کنم. نباید روی این مساله به عنوان زنگ خطر یاد کرد "

حرفه ای
    اسپورت امروز این کاریکاتور که اوضاع و احوال سانگ در بارسلونا را نشان میدهد , منتشر کرد .

در این تصویر دو پیراهن از سانگ به تصویر کشیده شده است . پیراهن سمت چپ اشاره به اولین فصل حضور سانگ در بارسلونا دارد و پیراهن سمت راست مربوط به آخرین فصل حضورش در بارسلونا است . سانگ نیز میگوید : " هیچ کسی مرا حتی به صورت رایگان هم نمیخواهد " .

اشاره ی این روزنامه به اوضاع الکس سانگ کامرونی در این روزهاست که لوئیز انریکه گفته است الکس سانگ جایی در تیمش ندارد . باشگاه نیز از این رو تصمیم به فروش سانگ گرفته است اما هنوز هیچ باشگاهی حاضر به خرید سانگ نشده است .

8. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    دروازه بان آلمانی باشگاه بارسلونا با مصدومیت از ناحیه کمر رو به رو شده است به گزارش طرفداری باشگاه بارسلونا لحظاتی پیش با انتشار بیانیه ای رسمی از مصدومیت 2 تا 3 هفته ای مارک آندره تراشتگن دروازه بان جوان و آلمانی تیم خود خبر داد. بدین ترتیب وی دیدار جام خوان گامپر برابر لئون مکزیک و همچنین دیدار ابتدایی شاگردان لوئیز انریکه در هفته اول رقابت های لالیگا برابر الچه را به علت مصدومیت از ناحیه کمر از دست خواهد داد.

حرفه ای
    فوق ستاره جدید باشگاه بارسلونا در صحبت هایی از علاقه اش برای حضور هر چه سریع تر در میادین فوتبال سخن گفت.

به گزارش پایگاه خبری باشگاه بارسلونا، لوئیز سوارز فوق ستاره جدید آبی اناری ها پس از انجام اولین جلسه تمرینی خود برای اولین بار پس از رقابت های جام جهانی 2014 برزیل، در مصاحبه ای کوتاه و اختصاصی با شبکه تلویزیون باشگاه بارسلونا شرکت کرد و از انگیزه بالایش برای درخشش در ترکیب شاگردان لوئیز انریکه سخن گفت.

"باید بگویم که برای چنین روزی مدت زیادی را صبر کرده بودم و از اینکه دوباره احساس یک فوتبالیست را دارم و توانستم با هم تیمی هایم تمرین کنم، فوق العاده خوشحالم.
    شرایط من در چند وقت اخیر واقعا سخت و دشوار بود. من هزینه یک اشتباهی را که از آن پشیمانم و عذر خواهی نیز کردم، پرداختم اما به هر حال همه آن اتفاقات را پشت سرگذاشته ام و تنها بر روی آینده ام در بارسلونا تمرکز کرده ام و تمام تلاشم را خواهم کرد تا آمادگی خودم را در این مدت حفظ کنم زیرا که این باشگاهی است که بازی کردن با پیراهن آن همواره رویای من بوده است."
    وی سپس پیرامون بازی دوشنبه شب آینده در جام خوان گامپر در استادیوم نیوکمپ نیز گفت:"بی صبرانه منتظرم تا برای بارسلونا بازی کنم و بتوانم هواداران این تیم را از نزدیک ببینم و در جو فوق العاده نیوکمپ فوتبال بازی کنم."
    "در آخر می خواهم از باشگاه به خاطر تمام اعتماد و حمایتی که از من در این چند هفته داشت، تشکر کنم. آن ها در این مدت رفتار فوق العاده ای با من داشتند و اجازه دادند که من به رویایم که بازی برای بارسلونا بود، دست یابم."
    گفتنی است سوارز می تواند برای اولین بار در بازی دوستانه دوشنبه شب بارسلونا در جام خوان گامپر با پیراهن این تیم به میدان برود و پس از آن نیز در روز سه شنبه با حضور در کنفرانسی مطبوعاتی و در حضور خبرنگاران، با انجام مراسم معارفه، قرارداد رسمی خود را با این باشگاه به امضا خواهد رساند.

حرفه ای
    همسر لیونل مسی آنتونلا روکوزو دقایقی پیش این عکس را در اینستاگرامش منتشر کرد . همسر مسی در توضیح عکس نوشت که بعد اظهر است و باران می بارد و آنها در حال تماشای فیلم علاءالدین هستند .

حرفه ای
    سانگ

13. کاربر مقابل از HASSAN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 77 از 318 نخستنخست ... 2767757677787987127177 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 139 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 139 مهمان ها)