شما باسواد!
شما ببخشید آقای مهندس!
منم اینجا مطرح نکردم که هاردهای سری بلک بد هستن و کار نمیکنن! (صداش رو که خودم تجربه کردم! یک ترا بلک داشتم واسه ویندوز، روزای اول زیاد متوجهِ صداش نبودم، زنگ زدم به شرکت گارانتی، میگه طبیعیه! و هست اما نه به خاطرِ دور بالاش بلکه به خاطر سیستمی که واسه محافظت در هنگام خوندن و نوشتن، داخلش تعبیه شده و از این حرفا)
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
سلام.
آره همونطور که گفتم در پست بالا، این صدا طبیعی هست اما نه به خاطرِ دور بالاش بلکه به خاطر سیستمی که واسه محافظت در هنگام خوندن و نوشتن، داخلش تعبیه شد.
من به شخصه هاردهای بلو وسترن رو قبول دارم اما متاسفانه همونطور که گفتم انگاری دارن تو بازار الان، سری گرین رو به عنوان سری بلو میفروشن!
داش من فک کنم اصلا آبدیت نشده چون خیلی قدیمی از دوستم پرسیدم میگه باید بری قطعه بزاره با اون آبدیت کنه داش چی میگی مشکلی پیش نمیاد
سلام داداش
ببین علی، نسخه ی بایوست دقیقا همون 0701 هست (اگه دقت کنی تو همین عکسی که فرستادی نوشته نسخه ی current بایوست، 0701 هست)
الان تو بایوس رو ریست کردی؟
اونی هم که دوستت گفته باید قطعه بذاری، اشتباه کرده به طورِ حتم.
اون زمانی انجام میشه که بایوس کلا اجرا نشه یا اصلا بالا نیاد! میان یه چیپستی رو که خودشون میدونن بر میدارن از روی برد و داخل یه دستگاهی میذارن و اونو به سیستم وصل میکنن و بعد بهش برنامه میدن. و این دستگاه ها و نرم افزارها در اختیار شرکت های گارانتی کنندست!
من بهت پیشنهاد میکنم اگه میتونی مادربوردت رو باز کن ببر شرکت هایی که مادربوردهای ایسوس رو گارانتی میکنن (تحقیق کن ببین کدوما هست)
مشکلت رو یبار دیگه دقیق بگو (حتی ریزترین چیزارو)
دمای قطعات رو چک کردی؟
ویندوزت چی هست؟
بازم میگم بایوست رو ریست کن و بعد یه ویندوز 8.1 32 بیتی نصب کن و کل درایورهاتو نصب کن ببین چی میشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)