صفحه 3 از 10 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 100

موضوع: مشاوره و کمک درباره جمع آوری PC و ارتقا سخت افزاری سیستم ها

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط KamkarDel نمایش پست ها
    دوستانی که قصد خرید و یا تعویض هارددیسک اینترنال (داخلی) سیستم خود را دارند، توجه به نکات زیر خالی از لطف نخواهد بود!

01. از خرید هاردهای وسترن دیجیتال سری بلو ( آبی )، به شدت خودداری فرمایید (مدتی است در بازار قطعات کامپیوتری این مسئله وجود دارد که شرکت وسترن دیجیتال هاردهای سری گرین خود را که با نارضایتی اکثر استفاده کنندگان همراه بوده را به عنوان سری بلو بفروش می رساند و فقط برچسب محصولات را عوض می کند)

02. هارد ها توسط شرکت های گوناگونی تولید می شوند که می توان به هیتاچی (در بازار ایران کم پیدا میشه)، سیگیت، وسترن دیجیتال، توشیبا و ... اشاره کرد. حال طبق تحقیقاتی، شرکت هیتاچی، رتبه ی اول و شرکت سیگیت، دومین رتبه و شرکت وسترن دیجیتال، سومین رتبه را از لحاظ کیفیت و کارایی دریافت نموده اند.

03. از خرید هارد با ظرفیت 3 ترابایت خودداری کنید(درصد خرابی بسیار بالا می باشد)

04. به دلیل کمیاب بودن هاردهای شرکت هیتاچی، توصیه می شود که از هاردهای شرکت سیگیت استفاده نمایید و خصوصا سری باراکودا (BarraCuda).

05. هاردهای سری بلک وسترن دیجیتال که متاسفانه با نویز و صدای بالایی همراه است، با 7200 دور بر دقیقه و 64 مگابایت حافظه ی بافر که پرچم دار این شرکت محسوب میشود در مقابل هاردهای سیگیت (سری باراکودا) با 5400 و 5900 دور بر دقیقه و با همان حافظه ی بافر 64 مگابایتی، سرعت Read و Write بسیار کمتری دارند! علت آن هم به کار بردن

تکنولوژی روز در هارد های سیگیت می باشد ( علت برتری هاردهای سیگیت نسبت به وسترن دیجیتال حتی با بالاترین محصولش! )

همش رو از رو بی سوادی و حرفای دهن به دهن گفتی

چندین ساله وسترن دیجیتال بلک دارم نه صدا داره نه نویز

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط alirahmani136 نمایش پست ها
    داش صحبت کردم فردا گفت بیار ببینم چشه ممنون بابت جوابت
    انشاالله که مشکلت حل بشه.

ولی اگه وسط کار، سیستم ری استارت میشه خود به خود، شما بیا یکاری کن، دمای مین بورد و سی پی یو رو چک کن.

ببین تو حالت بی کاری، دماشون چند هست.
    تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن

3. 2 کاربر مقابل از KamkarDel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gsshop نمایش پست ها
    همش رو از رو بی سوادی و حرفای دهن به دهن گفتی

چندین ساله وسترن دیجیتال بلک دارم نه صدا داره نه نویز
    شما باسواد!

شما ببخشید آقای مهندس!

منم اینجا مطرح نکردم که هاردهای سری بلک بد هستن و کار نمیکنن! (صداش رو که خودم تجربه کردم! یک ترا بلک داشتم واسه ویندوز، روزای اول زیاد متوجهِ صداش نبودم، زنگ زدم به شرکت گارانتی، میگه طبیعیه! و هست اما نه به خاطرِ دور بالاش بلکه به خاطر سیستمی که واسه محافظت در هنگام خوندن و نوشتن، داخلش تعبیه شده و از این حرفا)

5. کاربر مقابل از KamkarDel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    دوستانی که قصد خرید و یا تعویض هارددیسک اینترنال (داخلی) سیستم خود را دارند، توجه به نکات زیر خالی از لطف نخواهد بود!

01. از خرید هاردهای وسترن دیجیتال سری بلو ( آبی )، به شدت خودداری فرمایید (مدتی است در بازار قطعات کامپیوتری این مسئله وجود دارد که شرکت وسترن دیجیتال هاردهای سری گرین خود را که با نارضایتی اکثر استفاده کنندگان همراه بوده را به عنوان سری بلو بفروش می رساند و فقط برچسب محصولات را عوض می کند)

02. هارد ها توسط شرکت های گوناگونی تولید می شوند که می توان به هیتاچی (در بازار ایران کم پیدا میشه)، سیگیت، وسترن دیجیتال، توشیبا و ... اشاره کرد. حال طبق تحقیقاتی، شرکت هیتاچی، رتبه ی اول و شرکت سیگیت، دومین رتبه و شرکت وسترن دیجیتال، سومین رتبه را از لحاظ کیفیت و کارایی دریافت نموده اند.

03. از خرید هارد با ظرفیت 3 ترابایت خودداری کنید(درصد خرابی بسیار بالا می باشد)

04. به دلیل کمیاب بودن هاردهای شرکت هیتاچی، توصیه می شود که از هاردهای شرکت سیگیت استفاده نمایید و خصوصا سری باراکودا (BarraCuda).

05. هاردهای سری بلک وسترن دیجیتال که متاسفانه با نویز و صدای بالایی همراه است، با 7200 دور بر دقیقه و 64 مگابایت حافظه ی بافر که پرچم دار این شرکت محسوب میشود در مقابل هاردهای سیگیت (سری باراکودا) با 5400 و 5900 دور بر دقیقه و با همان حافظه ی بافر 64 مگابایتی، سرعت Read و Write بسیار کمتری دارند! علت آن هم به کار بردن

تکنولوژی روز در هارد های سیگیت می باشد ( علت برتری هاردهای سیگیت نسبت به وسترن دیجیتال حتی با بالاترین محصولش! )
    سلام
    هارد های سری بلک بخاطر سرعت شون صدا میدن, مشکلی نداره .ذاتشون همینه
    در باره سری بلو هم من ۲-۳ سال هست که دارم باز هم مشکل نداره .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohsenmm نمایش پست ها
    سلام
    هارد های سری بلک بخاطر سرعت شون صدا میدن, مشکلی نداره .ذاتشون همینه
    در باره سری بلو هم من ۲-۳ سال هست که دارم باز هم مشکل نداره .
    سلام.

آره همونطور که گفتم در پست بالا، این صدا طبیعی هست اما نه به خاطرِ دور بالاش بلکه به خاطر سیستمی که واسه محافظت در هنگام خوندن و نوشتن، داخلش تعبیه شد.

من به شخصه هاردهای بلو وسترن رو قبول دارم اما متاسفانه همونطور که گفتم انگاری دارن تو بازار الان، سری گرین رو به عنوان سری بلو میفروشن!

8. 2 کاربر مقابل از KamkarDel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    انشاالله که مشکلت حل بشه.

ولی اگه وسط کار، سیستم ری استارت میشه خود به خود، شما بیا یکاری کن، دمای مین بورد و سی پی یو رو چک کن.

ببین تو حالت بی کاری، دماشون چند هست.
    سلام داداش آبدیت کردم ولی از کجا ببینم انجام شده به این تاریخ Version 07012010/08/26

و بعداش هیچ تغییر نکرده همونجوریه بعد آبدیت
    از خود بایوس آبدیت کردم ببین

نیمه فعال
    داش من فک کنم اصلا آبدیت نشده چون خیلی قدیمی از دوستم پرسیدم میگه باید بری قطعه بزاره با اون آبدیت کنه داش چی میگی مشکلی پیش نمیاد

فعال
    داش من فک کنم اصلا آبدیت نشده چون خیلی قدیمی از دوستم پرسیدم میگه باید بری قطعه بزاره با اون آپدیت کنه داش چی میگی مشکلی پیش نمیاد
    سلام داداش

ببین علی، نسخه ی بایوست دقیقا همون 0701 هست (اگه دقت کنی تو همین عکسی که فرستادی نوشته نسخه ی current بایوست، 0701 هست)

الان تو بایوس رو ریست کردی؟

اونی هم که دوستت گفته باید قطعه بذاری، اشتباه کرده به طورِ حتم.

اون زمانی انجام میشه که بایوس کلا اجرا نشه یا اصلا بالا نیاد! میان یه چیپستی رو که خودشون میدونن بر میدارن از روی برد و داخل یه دستگاهی میذارن و اونو به سیستم وصل میکنن و بعد بهش برنامه میدن. و این دستگاه ها و نرم افزارها در اختیار شرکت های گارانتی کنندست!

من بهت پیشنهاد میکنم اگه میتونی مادربوردت رو باز کن ببر شرکت هایی که مادربوردهای ایسوس رو گارانتی میکنن (تحقیق کن ببین کدوما هست)

مشکلت رو یبار دیگه دقیق بگو (حتی ریزترین چیزارو)

دمای قطعات رو چک کردی؟

ویندوزت چی هست؟

بازم میگم بایوست رو ریست کن و بعد یه ویندوز 8.1 32 بیتی نصب کن و کل درایورهاتو نصب کن ببین چی میشه.

12. 2 کاربر مقابل از KamkarDel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    سلام داداش

ببین علی، نسخه ی بایوست دقیقا همون 0701 هست (اگه دقت کنی تو همین عکسی که فرستادی نوشته نسخه ی current بایوست، 0701 هست)

الان تو بایوس رو ریست کردی؟

اونی هم که دوستت گفته باید قطعه بذاری، اشتباه کرده به طورِ حتم.

اون زمانی انجام میشه که بایوس کلا اجرا نشه یا اصلا بالا نیاد! میان یه چیپستی رو که خودشون میدونن بر میدارن از روی برد و داخل یه دستگاهی میذارن و اونو به سیستم وصل میکنن و بعد بهش برنامه میدن. و این دستگاه ها و نرم افزارها در اختیار شرکت های گارانتی کنندست!

من بهت پیشنهاد میکنم اگه میتونی مادربوردت رو باز کن ببر شرکت هایی که مادربوردهای ایسوس رو گارانتی میکنن (تحقیق کن ببین کدوما هست)

مشکلت رو یبار دیگه دقیق بگو (حتی ریزترین چیزارو)

دمای قطعات رو چک کردی؟

ویندوزت چی هست؟

بازم میگم بایوست رو ریست کن و بعد یه ویندوز 8.1 32 بیتی نصب کن و کل درایورهاتو نصب کن ببین چی میشه.
    سلام بردم ابدیت کردم امروز ابدیت هیچ چیزی رو درست نکرد ۱۵ تومن هم ضرر کردم کیس اوردم خونه کیس روشن میشه ولی بوق نمیزنه احتمالا بایوس سوخت شنبه باید برم بایوس بخرم تو مغازه درست بود اما فعلا کار نمیکنه دارم با اندروید پیام میدم بنظرت بایوس چند بخرم

فعال
    سلام بردم ابدیت کردم امروز ابدیت هیچ چیزی رو درست نکرد ۱۵ تومن هم ضرر کردم کیس اوردم خونه کیس روشن میشه ولی بوق نمیزنه احتمالا بایوس سوخت شنبه باید برم بایوس بخرم تو مغازه درست بود اما فعلا کار نمیکنه دارم با اندروید پیام میدم بنظرت بایوس چند بخرم
    سلام.

دوستِ من بایوس اصلا چیزی نیست که بشه خرید. والا من نشنیدم یا ندیدم!

اگه تو محیط بایوس درست شد که شد نشد هم همونطور که گفته بودم اگه مشکل جدی بود میاد قطعه رو درمیاره و با سیستم بهش برنامه میده.

15. کاربر مقابل از KamkarDel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3 از 10 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)