با نهایت تاسف و تاثر، دقایقی پیش ناصر ملک مطیعی،ستاره ماندگار سینمای ایران،بعد از تحمل مدت ها بیماری و نامهربانی،دار فانی را وداع گفت...
روحت شاد.
خداحافظ فرمون
خداحافظ پاشنه طلا
خداحافظ غلام ژاندارم
خداحافظ ابرمرد
خداحافظ سرگروهبان
.....
با نهایت تاسف و تاثر، دقایقی پیش ناصر ملک مطیعی،ستاره ماندگار سینمای ایران،بعد از تحمل مدت ها بیماری و نامهربانی،دار فانی را وداع گفت...
روحت شاد.
خداحافظ فرمون
خداحافظ پاشنه طلا
خداحافظ غلام ژاندارم
خداحافظ ابرمرد
خداحافظ سرگروهبان
.....
ویرایش توسط Soheil : 05-26-2018 در ساعت 02:51 AM
2580, A l i REZA, ali18, Am!r, aras47, ashkan.payam, Elena, farhan, ghasemshah, guitar, Hadi, hrm, KamkarDel, kamran69, kamyab11, leon kennedy, l_SAVALAN_l, mohammadho3in, navidhomeyra, nimaf, sadegh1, salahsal, Shayesteh, SroW, Xman, xzaq, علی فرخی نمین
چطور میتوانید اینقدر بی رحم باشید ...... چقدر بگویم ...... حبیب با حسرت رفت ..... فردین با حسرت رفت ...... چشم آذر را تلویزیون راه ندادند ...... ناصر ملک مطیعی اشک ریخت و گفت مهم نیست دو برنامه ای که درش حضور پیدا کردم و پخش نشد مهم قلب مردم است که من تویش جای بزرگ و عمیقی دارم و با آن ابهت زد زیر گریه ..... ظالم های بی انصاف ناصر ملک مطیعی با همه حسرت های عالم رفت ........ ای لعنت به وجود نحس شما ......... ای کاش کمی مردانگی داشتید ..... ای کاش میدانستید هنرمند توان این همه ظلم را ندارد....... نام ناصر ملک مطیعی را هم به قربانیان سینما اضافه کنید ..... او هم مثل فردین و رضا بیک و میری و . سوخت و سوخت و سوخت . همه امیدت به این بود که یک مسئول فرهنگی شاید متوجه نجابتت بشود ولی تو مجرم بودی جرمت ستاره بودن بود.......... چشم دیدن این همه عشق خالصانه ملت را نداشتند دیوو ها از روشنایی بیم دارند .... روحت شاد فرمون .... میدونم خیلی ها اذیتت کردند و مخصوصا صدا و سیما که نگذاشت بازی کنی و هم اینکه نشونت بدن.....
شب خوبی ندارم به هزار و یک دلیل .... همین.
![]()
ویرایش توسط mohammadho3in : 05-26-2018 در ساعت 04:49 AM
Am!r, ashkan.payam, farhan, guitar, Hadi, hrm, KamkarDel, kamyab11, sadegh1, علی فرخی نمین
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کشتی مارو با ای سایتتتایتلو ادیت بفرما ای مودور تو صفه اصلی قالب چیزی نمایش نمیده تو سایت نه فروما
![]()
از خداوند متعال برای ایشان، طلب رحمت و آمرزش و مغفرت میکنم
روحشون شاد![]()
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
روحش شاد![]()
میخواستم به سربازها بگویم
نامه های معشوقه هایشان را اگر بلند بلند بخوانند...
جنگ تمام میشود!!!
ای بابا خدا بیامرزه
اینجا که آزار دادنش انشالله اونجا جاش خوب باشه
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)