حمید خان خوشگل عزیز دل برادر کارت حرف نداره میشه بگی پکیج شرکت ترانه را کی میزاری؟؟؟؟؟؟ جام جم هم داری؟؟؟؟ یا شرکت ترانه اگه داری بی زحمت دریغ نکن. دوستداره همیشگیه تو شهاب آس به نون.
حمید خان خوشگل عزیز دل برادر کارت حرف نداره میشه بگی پکیج شرکت ترانه را کی میزاری؟؟؟؟؟؟ جام جم هم داری؟؟؟؟ یا شرکت ترانه اگه داری بی زحمت دریغ نکن. دوستداره همیشگیه تو شهاب آس به نون.
سلام.
ممنون بابت این تاپیک... من خودم پیگیر یوتیوب کلتکش هستم و اغلب آثار مورد علاقه ی هنرمندان محبوبم رو با اینترنت دانلود منیجر دانلود کردم ...
فقط مشکلی که دارم اینه که فایل ها از یوتیوب کلتکس با فرمت MKV. دانلود میشن و با هیچ نرم افزاری نتونستم به mkv. و یا mp4 تبدیلشون کنم ...
میخواستم ببینم فرمت ویدئوهای پکیج شما هم MKV. هست یا نه ؟
ممنون.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
دوستانی که درخواست موزیک ویدیوهای شرکت ترانه رو میدن باید خدمتشون بگم که من فعلا دسترسی به این ترانه ها ندارم . و گویا از سیستمم پاک شدن . اگه تونستم دوباره دانلودشون می کنم و براتون آپلود می کنم پس صبور باشید و بگم که چندتا پک گلچین دارم که اونا رو براتون هر چند وقت یه بار آپلود می کنم . بعضی از دوستان می دونن که من سربازم و سربازیم هم شهر خودم نیست . پس اگه دیر به دیر آپلود می کنم شرمنده چون سیستم ندارم .
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
تشکر از زجماتت حمید خان . موفق باشی .
این شوها رو از زنده یاد همتی کسی داره؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط بختگان : 09-30-2018 در ساعت 05:14 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط بختگان : 09-30-2018 در ساعت 05:15 PM
سلام ممنون از زحمت پکیج ها کشیدی
اگه میشه راهنمایی کنید من پکیج 7 و 8 و گلچین رنگارنگ دانلود کردم
برنامه دانلود منجر ارور
???????????the archive is egither in unkown format or damge
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)