خدا بیامرزه
چه جمعه ای بود بسیار غم انگیز علاوه بر انتظامی ضیاالدین دری کارگردان کیف انگلیسی و کلاه پهلوی در گذشت . روحشان شاد و یادشون گرامی
روحش شاد باشه. فیلم آقای هالوش رو خیلی دوست داشتم. هم بازی خودش و هم علی نصیریان.
توی یکی دوتا کانال خبری تلگرام دیدم که نوشته بودن رئیس جمهور و شهردار تهران و چندتا از مسئولین دیگه تسلیت گفته بودن. پیام تسلیت روحانی جالب بود که با خانوادش ابراز همدردی کرده بود و به جامعه هنری و هنرمندان تسلیت گفته بود....
خیلی جالبه که بین هنرمندان فرق میزارن، نمیدونم چرا برای درگذشت ناصر ملک مطیعی همچین پیامی رو ننوشته بود و چرا با خانوادش و با هنرمندان ابراز همدردی نکرده بود. لعنت به این جمهوری ننگین اسلامی که از بیخ بن با هنرمند و هنر مشکل داره. این پیام های روحانی برای عزت الله انتظامی حرکت نمایشی ای بیش نیست، اون هم در این شرایطی که محبوبیتی که در گذشته با مکر و حیله و ریا بین مردم به دست اورده بود کاملا از بین رفته و..... اگر در ساعات آینده دیدید رهبر هم تسلیت گفت تعجب نکنید
✅متن نامه عزت الله انتظامی برای بانو زهرا رهنورد و مهندس میرحسین موسوی:
چگونه میتوان درحالیکه در هوای آزاد نفس میکشی به آنانی که تنفسِ دمی هوای آزاد از آنان دریغ شده است نیندیشید. و من چند سالی است که در آرزوی آزادی دو بزرگواری هستم که آزادی از آنان دریغ شده است. پدر و مادری شریف که نسل دیروز و امروز ما بابت خدماتشان به آنها مدیون است. خدمات گرانقدر جناب آقای مهندس میرحسین موسوی در زمان دشوار جنگ هرگز از یادها نخواهد رفت. از همین رو است که طبق آموزههای بزرگان دینمان، نباید نیکیها را فراموش کرد چنان که مردم بزرگوار میهنمان نیز از یاد نبردهاند.
کاش امروز شرایطی فراهم شود تا باز هم بتوان از توانمندیهای چنین افرادی بهره ببریم. و بهجای در حصر نگه داشتنشان، از خدماتشان، یک ملت بهره ببرد.
یقین دارم بزرگان این مرزوبوم نیز بزرگوارانه و از سر مهر و نه کین به این دو عزیز بیندیشند و هر چه زودتر موجبات آزادی آنها را فراهم آورند. باشد که در اعتلا و سربلندی کشور، اجازه یابیم همه سهیم باشیم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)