نوشته اصلی توسط rezaartist همون دیشب هم عکسه بودش. فکر کنم دوستان از خود جمله ی اون شخص متعجبن اینا گشنه نشدن عاشقی از سرشون بپره
daniyal, Soheil
نوشته اصلی توسط پَسیا یعنی ترجمه لازم داشت چنین فکر کنم خواهر ارزشی لرزشی خب همه ک از علمای قم نیستند ک در یک نگاه و یک نظر پی به عمق مطلب ببرند
نوشته اصلی توسط پَسیا یعنی ترجمه لازم داشت نخیر... بچه ها رو چی فرض کردی؟
نوشته اصلی توسط pirana اینا گشنه نشدن عاشقی از سرشون بپره و ایضا داشتن ادرار در اتوبوس بین شهری
نوشته اصلی توسط rezaartist چنین فکر کنم خواهر ارزشی لرزشی خب همه ک از علمای قم نیستند ک در یک نگاه و یک نظر پی به عمق مطلب ببرند دادا کاربرای اینجا همه دکتر و مهندس و شیخ و عالم ـن
نوشته اصلی توسط rezaartist و ایضا داشتن ادرار در اتوبوس بین شهری موارد بسیاری از این دست موجود میباشد
نوشته اصلی توسط pirana دادا کاربرای اینجا همه دکتر و مهندس و شیخ و عالم ـن واقعا؟ حتی عرفان؟ (روح)
نوشته اصلی توسط pirana هست... واسه پروژه های پر محتوا بعدیت... نوشته اصلی توسط rezaartist چنین فکر کنم خواهر ارزشی لرزشی خب همه ک از علمای قم نیستند ک در یک نگاه و یک نظر پی به عمق مطلب ببرند شرمنده که همه رو بسان شما پنداشتم نوشته اصلی توسط pirana نخیر... بچه ها رو چی فرض کردی؟
نوشته اصلی توسط rezaartist واقعا؟ حتی عرفان؟ (روح) حتی عرفان
نوشته اصلی توسط rezaartist واقعا؟ حتی عرفان؟ (روح) حتی روح عرفان به کمک تکنولوژی ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...])
daniyal
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن