مرسی دمت گرم
همینطور ممنون از اینکه میخوای واسه علیرضا عصار هم تایپک بزنی فقط امیدوارم همه آلبومهاش با کیفیت 320 و کاورها باشه وگرنه 128 و بدون کاوراشو که همه سایتها گذاشتن
آلبوم حال من بی تو در آمازون و آی تونز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط hossein007 : 05-19-2014 در ساعت 08:58 AM
موسیقی پارس: رضا یزدانی خاص است. مهندسی صنایع چوب و کاغذ خوانده، اما کارهای هنری متفاوت انجام می*دهد. قبل از آنکه خواننده شود، تئاتر کار می*کرده. صدای تند و تلخ و اعتراض روزگار است، اما خودش برخلاف صدایش، معترض نیست. مهربان است و دوست*داشتنی. عاشقانه*هایش را طور دیگر می*خواند، ساده نمی*خواند، تا نه درد بکشیم، نه ضجه بزنیم و نه از ته دل آه بکشیم. با گوش*دادن به عاشقانه*های خاص یزدانی، به یقین می*رسی که کیمیایی حق داشته است، تیتراژ فیلم*هایش را به او بسپارد. به بهانه رونمایی از سرود تیم*ملی به سراغ یزدانی رفتیم تا گپ کوتاهی با خواننده محبوب نسل جوان بزنیم، حتی اگر دیگر، دلمان، مثل تجریش، میدان نخواهد!
- از ترانه «دروازه*های دنیا» رونمایی شد، شما کار را شنیدید؟
بله کار را شنیدم. بالاخره یک گروه حرفه*ای برای این کار زحمت کشیدند تا نتیجه کار دلچسب*تر شنیده شود.
- به نظر شما کار چطور بود؟
کار خوبی بود. احسان خواننده خوبی است و صدای خوبی هم دارد.
- اطلاع دارید که انتقادهای زیادی به کار وارد شده است؟
ببنید، احسان علاوه بر اینکه خواننده خوبی هست، دوست صمیمی* من هست. ما هفته*ای یک*بار با هم تنیس بازی می*کنیم و دوست ندارم که حرف*حاشیه*ای در این مورد بزنم.
- به نظرت بهتر نبود که هر خواننده یک اثر را بسازد و ارائه دهد، بعد بهترین کارها انتخاب می*شد؟
الان دیگر زمانش نیست. این فکر برای قبل از انتشار این آهنگ است. در مورد بحثی که برای گذشته است نظری ندارم.
- آقای ملامحمد گفته*اند: منتقدان این آهنگ می*خواستند ترانه کوچه*بازاری بخوانند. شما نظری دارید؟
ایشان کی*هستند؟!
- آقای ملامحمد مسئول امور فرهنگی فدراسیون فوتبال هستند.
خب، پس ما هم یک آهنگ می*خوانیم تا از حالت کوچه*بازاری در بیاییم. (خنده)
- شما هم کاری در این رابطه خواندید؟
بله یک کار هست که برای یار دوازدهم آماده کرده*ام. زحمت بسیاری هم برای این کار کشیده شده. ضمنا فرزاد فرزین هم آهنگی برای یار دوازدهم خوانده است.
- کمی در مورد این کار توضیح می*دهید؟
بله، ترانه این کار را مهدی ایوبی سرود*ه*اند،*ملودی را خودم آماده کردم و زحمت تنظیم آهنگ را میلاد عدل کشیده است.
- چند مصرع از ترانه را در اختیار ما می*گذارید؟
من از اون سمت دنیا پرکشیدم ، به رویایی که لبریز از پرنده است. برای مردم این خونه هر کس، که این پرچم رو پوشیده برنده است.
- کار جدیدی برای استقلال نخواندید؟
نخیر.
- استقلال امسال را چطور دیدید؟
استقلال امسال مدیریت خوبی نداشت و عملکرد فتح*اله*زاده ضعیف بود.
- چرا؟
چند تا از بازیکنان خوبش را از دست داد تا استقلال نتایجش را از دست بدهد.
- تیم*ملی در جام*جهانی چه نتایجی می*گیرد؟ امیدی به صعود از گروه خودش دارد؟
ایران اگر بتواند یک تساوی از نیجریه بگیرد و بوسنی را شکست بدهد، می*تواند از گروه خود صعود کند.
- فکر می*کنید بوسنی را شکست می*دهیم؟
بله چرا که نه. خب کره را هم در دور مقدماتی فکر نمی*کردیم شکست بدهیم.
- آقای یزدانی شما فعالیت*های مختلفی انجام می*دهید. خواننده هستید، بازیگری می*کنید، شاعر و آهنگسار هم هستید، در ۴۰ سالگی شما را با کدام حرفه*تان به جا بیاوریم؟
قطعا خواننده.
- آلبوم جدیدی در دست تولید ندارید؟
چرا یک آلبوم هست که انشاءاله پاییز منتشر خواهد شد.
- با یغما گلرویی کاری انجام نداده*اید؟
الان دو تا کار تیتراژ هست که روی پرده هم هست. یغما شعر کار را سروده و بنده هم خوانده*ام.
- کدام فیلم*ها؟
خط ویژه و متروپل آقای کیمیایی.
- مسلما هر هنرمندی یکی از کارهایش را بیشتر از همه و طور دیگر دوست دارد برای شما کدام یکی از کارها خاص است؟
خب نمی*شود گفت. همه کارها شیرینی خودشان را دارند، اما خودم شخصا، مترو تهران، طهران، خلیج*فارس و کوچه ملی را کمی بیشتر از بقیه کارها دوست دارم.
باع
پس چرا اينجوري ميكنه اين
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)