بابک صحرایی
سلول شخصی، آلبوم جدید «رضا یزدانی» منتشر شد
با ترانه «خودزنی» در این آلبوم حضور دارم. این قطعه با موسیقی «ستار اورکی» متعلق به فیلم سینمایی «خودزنی» است
بابک صحرایی
سلول شخصی، آلبوم جدید «رضا یزدانی» منتشر شد
با ترانه «خودزنی» در این آلبوم حضور دارم. این قطعه با موسیقی «ستار اورکی» متعلق به فیلم سینمایی «خودزنی» است
ترانه ها رو حال ندارم بنويسم
توو ذوقمون خورد
زرت و زرت آلبوم دادن نتيجه ش اين ميشه
نه دقيقه زر زده يني چيييييييي
سلامی چو بوی خوش آشنایی
رفقای عزیز
آلبوم (سلول شخصی)منتشر شد .در دو شکل متفاوت بسته بندی.شکل اولیه که شامل دفترچه ی اشعار و عکس های مختلف میباشد را از مراکز فرهنگی و شکل دوم بسته بندی را از تمام **** مارکت ها و کوچه پس کوچه های شهرمیتوانید تهیه کنید.
تقاضا داریم با تهیه ی نسخه ی اصلی یا به قول فرنگی ها ،اورجینال ،مارا در بقای فعالیتهایمان یاری کنید.آرزو میکنم این اثر به خاطراتتان پیوند بخورد.
با سپاس
اندیشه فولادوند
شلیک کن رفیق شاهکار بود... سیگار پشت سیگار عالی و آهنگ قدیمی هم خوب بود اما بقیه آهنگها رو زیاد دوست نداشتم... ازش بیش از این توقع داشتم شعرهای آلبوم خاطرات مبهم و امثال کوچه ملی با این آلبوم خیلی فاصله داشت... اگر شلیک کن رفیق نبود آلبوم خیلی معمولی میشد...
من هنوز یکی دو بار بیشتر گوش نکردم ولی زیاد نظرم جلب نکرد
البوم قبلی خیلی عالی بود اهنگایی مثه کسی از ما جهان ارا نمیشه و قوی سیاه و بی منطق و ... بود که هر کدوم خیلی قشنگ بودن
ولی تو این البوم اصلا اهنگی در حد اهنگایی که گفتم نیست
انتظارم خیلی بیشتر بود
رضا یزدانی بهتره به جای هر سال البوم دادن یه کمی تمرکز بیشتری رو البوماش بکنه . تنها کسی که هر یکی دو سال در میون البوم میده و البوماش همه با کیفیت و عالیه چاوشیه چون همه وقتش تو استدیو میذاره واسه البوم
ولی امثال یزدانی و ... که هر سال البوم میدن یا کنسرت میدن یا هی تو این مراسم و اون مراسم هستن کی دیگه وقت ضبط البوم تو استدیو دارن
ضعیف
خیلی ضعیف و تکراری
همه اهنگا مثل هم و یکنواخت
تحریرای شبیه هم و خسته کننده
فقط ترانه های فولادوند اتفاق مثبت البوم بود
یزدانی فقط البوم خاطرات مبهم و تمام
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
اسطوره های خائن در لا به لای تاریخ
چپ پاچه های جهان
علی رضا تو شلیک کن رفیق، منظورش کیه؟!
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)