از یه طرف دوست دارم دنیا طوری بشه که هرکس هرطوری که هست بتونه راحت و آزادانه زندگی کنه , از یه طرف هم بعضی افراط گری هارو مبینم که شدیدا به ذره ای فشار و سختگیری معتقد میشم...نمیدونم شاید مشکل از ما انسانهاست که هرلحظه درحال خواستن و تجربه کردن چیز جدیدیم؟؟؟ واقعا نمیدونم که چرااینقدر داره برای همجنسگرایان تبلیغ میشه؟؟ البته نه تبلیغ به اون معنای تجاری , ازاین لحاظ که بزور دارن توسط فیلم , بولتن , سریال , حتی کتاب و بازی و غیره و غیره عادی جلوه اش میدن؟؟ در صورتیکه واقعا اصلا عادی نیست..نمیگم خواستار مجازات و ترد کردن اونهام , نه به هیچ وجه ولی لااقل خیلی هم تابوش رو نشکنیم...متاسفانه برای انسانه امروز آزادیه مطلق جوابگو نیست و شایدبعضی جاها سختگیری خیلی هم خوبه...یارو رفته بود صورت خودشو عین گربه کرده بود تتو کرده بود , سیبیل بلند کاشته بود , لنز گربه ای , شامه ی گربه ای , ناخن بلند...خب این چیه مثلا؟؟؟میگفت من با گربه ها خویشتن پنداری میکنم...عزیزم به این نمیگن خویشتن پنداری به این ساندرولورانفوزیک ( اگه درست نوشته باشم ),بیماریه انگاشتن : فرد فکر میکنه یه موجود دیگست .... واقعا چکار میشه کرد؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)