صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 14 از 14

موضوع: خبـر خوش برای شاتلی ها ADSL

نیمه فعال
    من سرعت هشت مگ دارم ماهی 50 تومن 170 گیگ. الان واست مثال میزنم من قبلا اکو سه ماهه میخریدم با ترافیک شبانه 60 تومن. حجم 9 گیگ اگه اشتباه نکنم . این 9 گیگ مصرف چهار پنج روزم بود . حالا اگه شانس میاوردم تو هر فصل ی بار جشنواره نخفیف حجم میزد با تخفیف هفتاد تومنی واسه پنجاه گیگ میدادم . تازه اونم تموم میشد خیلی وقتا مجبور میشدم گیگی سه تومن بخرم . با این همه دردسر و دانلود شبانه و مصرف برق و سرعت پایین نیمه شب و سر و صدای سیستم و استهلاک سیستم میشه همون 150 تومن حالا یکم کمتر یا بیشتر . الان همون سه ماهه میشه 150 تومن بدون این همه دردسر و همیشه هم سرعتت 8 مگه حتی نصفه شب سرعت افت نداره تازه حجمم هم همونطور که گفتم اضافی میمونه همیشه

Moderator
    نقل قول نوشته اصلی توسط farzadbaran نمایش پست ها
    من سرعت هشت مگ دارم ماهی 50 تومن 170 گیگ. الان واست مثال میزنم من قبلا اکو سه ماهه میخریدم با ترافیک شبانه 60 تومن. حجم 9 گیگ اگه اشتباه نکنم . این 9 گیگ مصرف چهار پنج روزم بود . حالا اگه شانس میاوردم تو هر فصل ی بار جشنواره نخفیف حجم میزد با تخفیف هفتاد تومنی واسه پنجاه گیگ میدادم . تازه اونم تموم میشد خیلی وقتا مجبور میشدم گیگی سه تومن بخرم . با این همه دردسر و دانلود شبانه و مصرف برق و سرعت پایین نیمه شب و سر و صدای سیستم و استهلاک سیستم میشه همون 150 تومن حالا یکم کمتر یا بیشتر . الان همون سه ماهه میشه 150 تومن بدون این همه دردسر و همیشه هم سرعتت 8 مگه حتی نصفه شب سرعت افت نداره تازه حجمم هم همونطور که گفتم اضافی میمونه همیشه
    چقد جالب دقیقا سرویس منو داری و سرویسی گرفتی که من میخوام در اینده بگیرم

ولی هر جور حساب کنی این برای پر مصرفا خوبه کم مصرفا باید هم هزینه زیادی بدن هم سرعت کم نصیبشون میشه در ضمن سرعتت الان نصف شده 16 مگ کجا 8 مگ کجا

نیمه فعال
    نه قبلا هم 8 مگ بود سرعتم

فعال
    ببین اقا جان شاتل ماتل یا هر شرکتی دیگه.... قیمت ها که فرقی ندارد پس حرفی نیست

رنگ اسمان خدا همه جا یکی " حالا اگر فهمیدی "
    ویرایش توسط FARHAD_4818 : 10-04-2018 در ساعت 05:57 AM

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)