سلام آقا هادی
با تشکر از زحماتتون،،،اگر از خانم افسانه (خواننده آلبوم شطرنج - انگشت نما و ....) و پرویز قدرخانی و ایرج حبیبی و بزم های کمتر دیده شده،، ویدیو دارید،،ممنون میشم
سلام آقا هادی
با تشکر از زحماتتون،،،اگر از خانم افسانه (خواننده آلبوم شطرنج - انگشت نما و ....) و پرویز قدرخانی و ایرج حبیبی و بزم های کمتر دیده شده،، ویدیو دارید،،ممنون میشم
ویرایش توسط milad afra : 12-19-2018 در ساعت 12:16 AM
2580, ENSAN, ghasemshah, h1a20, mehfar
سلام.ميشه لطف كنيد و هر چي آلبوم از مازيار(همون كه تو صفحه قيل يه شات ازش گذاشتين) داريد آپ كنيد.ممنون
ویرایش توسط HESAMI : 12-20-2018 در ساعت 06:49 PM
موزیک ویدئو گل اومد بهار اومد (شیلا واثقی)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2580, ENSAN, erza697, ghasemshah, h1a20, hemi, Hosseiin, mahdimar, mehfar, milad afra, omidthevoice, salahsal, snowyriver, solas, vida
موزیک ویدئو حمومک مورچه داره (شیلا واثقی)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2580, ENSAN, erza697, ghasemshah, h1a20, hemi, HESAMI, Hosseiin, mahdimar, milad afra, omidthevoice, salahsal, snowyriver, solas, vahidm1360, vida
سلام دوستان در صورت امکان از سعید شهید زاده ویدیو بزارید. و اگر هست از اجراهای سال 73 تلویزیون ایران وجنبش، من یادمه که در شو جنبش 73 ترانه قول قرار خونده بود و در شو تلویزیون ایران 73 که خودم یه تیکه کوچولوش را دارم. ممنون می شم اگه دوستان عزیز دارند به اشتراک بگذارند.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)