صفحه 4 از 39 نخستنخست ... 2345614 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31 به 40 از 389

موضوع: موزیک ویدیوهای کمیاب از دهه ۵۰ تا ۹۰

نیمه فعال
    جلال همتی _ نیلوفر (پارس ویدیو)

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

دستمریزاد هادی جان.اگه دارید این دو تا را اپلود کنید.ممنونم
    ویرایش توسط ahmad30 : 08-23-2019 در ساعت 10:30 PM

3. 3 کاربر مقابل از ahmad30 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    هادی جان جدا بابت این کلیپ دستت درد نکنه زنده یاد همتی یکی از بهترین خوانندگان عصر خودش بود که بسیار مظلوم واقع شد اون زنده یاد اهنگ های سنتی اصیل و محلی بی شماری رو اجرا کرد که متاسفانه اکثرا زیرخاکی مونده ایشون اهنگ های بزرگان موسیقی ایران از جمله دلکش/ عهدیه/ حمیرا/ مرضیه و... رو به زیبایی هر چه تمتم تر اجرا کرد حتی بسیار بهتر از اجرای اصلی زیبایی اجرای اهنگها بحدی بود که خانم دلکش به اون لقب اقای دلکش رو داده بود از طرفی رسانه های لس انجلسی بجای پخش اهنگ های سنتی و درجه یک اقدام به پخش اهنگهای روحوضی مثل مهوش و پریوش/ مینی ژوب/داش داش و... اهنگهای سطح پایین اون کرده بودند به همین دلیل اقای همتی در زمان حیات خودش به مردم معرفی نشد و از موسیقی اصیل ایرانی طرد شد هادی جان اگه برای شما امکان داره برای بهتر معرفی شدن اون زنده یاد اگر ویدیوهای کمیابی از زنده یاد جلال همتی داری تو سایت قرار بده تا مردم با این هنرمند عزیز و توانا بهتر اشنا بشوند خصوصا اهنگ هایی که در شرکت پارس ویدیو اجرا کرده ممنون

5. 4 کاربر مقابل از بختگان عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ahmad30 نمایش پست ها
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

دستمریزاد هادی جان.اگه دارید این دو تا را اپلود کنید.ممنونم
    خواهش میکنم دوست عزیز ، سمت راستی رو دارم حتما میذارم همین تاپیک ولی سمت چپی رو خیر

7. 3 کاربر مقابل از Hadi6262 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط بختگان نمایش پست ها
    هادی جان جدا بابت این کلیپ دستت درد نکنه زنده یاد همتی یکی از بهترین خوانندگان عصر خودش بود که بسیار مظلوم واقع شد اون زنده یاد اهنگ های سنتی اصیل و محلی بی شماری رو اجرا کرد که متاسفانه اکثرا زیرخاکی مونده ایشون اهنگ های بزرگان موسیقی ایران از جمله دلکش/ عهدیه/ حمیرا/ مرضیه و... رو به زیبایی هر چه تمتم تر اجرا کرد حتی بسیار بهتر از اجرای اصلی زیبایی اجرای اهنگها بحدی بود که خانم دلکش به اون لقب اقای دلکش رو داده بود از طرفی رسانه های لس انجلسی بجای پخش اهنگ های سنتی و درجه یک اقدام به پخش اهنگهای روحوضی مثل مهوش و پریوش/ مینی ژوب/داش داش و... اهنگهای سطح پایین اون کرده بودند به همین دلیل اقای همتی در زمان حیات خودش به مردم معرفی نشد و از موسیقی اصیل ایرانی طرد شد هادی جان اگه برای شما امکان داره برای بهتر معرفی شدن اون زنده یاد اگر ویدیوهای کمیابی از زنده یاد جلال همتی داری تو سایت قرار بده تا مردم با این هنرمند عزیز و توانا بهتر اشنا بشوند خصوصا اهنگ هایی که در شرکت پارس ویدیو اجرا کرده ممنون
    درود خواهش میکنم‌ دوست عزیز خوشحالم که خوشتون‌اومده ، با تمام‌حرفاتون‌موافقم و حتما از زنده یاد جلال همتی و از دیگر هنرمندان موسیقی توی همین تاپیک کمیاب ها و نایاب ها رو خواهم گذاشت اگه مشکل اینکه پست هایی که میذارم احتیاج به تایید مدیر دارن حل بشه خیلی بهتره چون قبلا هم‌ به محض پست کردن منتشر میشدن تازگیا اینطور شده

9. 3 کاربر مقابل از Hadi6262 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    هادی جان ممنون یه خواهشی ازت دارم اگر از زنده یاد جلال همتی ویدیویی خواستی بگذاری از ویدیوهای کمیاب و زیرخاکی اون زنده یاد بگذار متاسفانه سایتهای مختلف از جمله یوتیوب رو که باز میکنم جز اهنگهای سطح پایین مثل داش داش/ پریوش/ ای حبیب من و... چند اهنگ بی محتوای دیگه از اون چیز دیگری نیست واز پخش اهنگ های خوب و درجه یک اون خودداری میکنند هادی جان اگر از اون زنده یاد ویدیوهای زیر رو داری برام بفرست ویدیوهایی مثل دختر شاه پریون/ دختر همسایه ورژن پارس ویدیو/نیاز/ مرغ پرسوخته/عروس و دوماد/نه /نه / بیستون /برگ و ریشه/ دریا کنار و.... اینها همگی محصول شرکت پارس ویدیو هستند ممنون عزیز انشاالله خدا به شما و خوانواده طول عمر باعزت عطا فرماید

11. 3 کاربر مقابل از بختگان عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط بختگان نمایش پست ها
    هادی جان ممنون یه خواهشی ازت دارم اگر از زنده یاد جلال همتی ویدیویی خواستی بگذاری از ویدیوهای کمیاب و زیرخاکی اون زنده یاد بگذار متاسفانه سایتهای مختلف از جمله یوتیوب رو که باز میکنم جز اهنگهای سطح پایین مثل داش داش/ پریوش/ ای حبیب من و... چند اهنگ بی محتوای دیگه از اون چیز دیگری نیست واز پخش اهنگ های خوب و درجه یک اون خودداری میکنند هادی جان اگر از اون زنده یاد ویدیوهای زیر رو داری برام بفرست ویدیوهایی مثل دختر شاه پریون/ دختر همسایه ورژن پارس ویدیو/نیاز/ مرغ پرسوخته/عروس و دوماد/نه /نه / بیستون /برگ و ریشه/ دریا کنار و.... اینها همگی محصول شرکت پارس ویدیو هستند ممنون عزیز انشاالله خدا به شما و خوانواده طول عمر باعزت عطا فرماید
    از جلال همتی ویدیو خیلی زیاد دارم و حتما به مرور توی همین تاپیک میذارم خیالتون راحت درباره کارهای پارس ویدیو هم همشونو دارم که میذارم توی همین تاپیک فقط صبور باشید

13. 2 کاربر مقابل از Hadi6262 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    از سعید شهیدزاده بزارید دوستان

15. 2 کاربر مقابل از روح انگیز عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    جلال همتی-------آلونک

نیمه فعال
    جلال همتی---------دختر شاه پریون

18. 23 کاربر مقابل از Hadi6262 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 4 از 39 نخستنخست ... 2345614 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)