»»««موزیک ویدیوهای قدیمی و خاطره انگیز ایرانی««««
درود خدمت دوستان ، قصد دارم آرشیو موزیک ویدیوهای خاطره انگیز ایرانی رو در این تاپیک قرار بدم ، ویدیوهای درخواستی تون رو بگین تا در صورتیکه توی آرشیوم داشته باشم براتون قرار بدم .
»»««موزیک ویدیوهای قدیمی و خاطره انگیز ایرانی««««
درود خدمت دوستان ، قصد دارم آرشیو موزیک ویدیوهای خاطره انگیز ایرانی رو در این تاپیک قرار بدم ، ویدیوهای درخواستی تون رو بگین تا در صورتیکه توی آرشیوم داشته باشم براتون قرار بدم .
ویرایش توسط Hadi6262 : 12-15-2018 در ساعت 02:09 PM
سلام هادی جان من موزیک ویدئوی یه پارچه نمک از هاتف رو میخواستم خیلی وقته دنبالشم با کیفیت بالا تو آرشیوتون دارید این ویدئو مال سال هفتاده یا آخه دنیای منی بیژن مرتضوی که تو استودیوی جام جم ۷۲ خونده رو میخوام
ممنون
لطفا در صورت موجود بودن موزیک ویدیوهای آلبوم تاک سیاوش قمیشی رو قرار دهید.
سلام هادی جان و ممنون بابت این پست خوبی که گذاشتی--- من می خواستم یک چیزی رو کلی بگم دررمورد شوها.... من و بیشتر بچه دنبال موزیک ویدئوهای این خواننده های کم نام و نشان که بعضی شون یک البوم یا دو البوم بیشتر نخوندند و کم نام اشنا هستند..... مانند------ حشمت-- آرش( خواننده البوم حرفهای دل... این ارش با اون ارش والا و این ارش جدیده فرق داره این هم قدیمه فکر کنم دهه 70 باشه)--- رضا باب زنی-- مشتاق -- سیامک خواننده البو زورق عشق ووووووو از این جور و مدل خواننده ها
سلام
اگه ممکنه موزیک ویدیو دختر ایرونی با صدای سیاوش بزارید با کیفیت بالا
ممنون
بیژن مرتضوی------آخه دنیای منی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
alabama18187, Am!r, AMIR HOSEIN, aras47, Arashiya66, christopher, DaneyalMahyar, ebi2014, ENSAN, ghasemshah, guitar, h1a20, hamid562000, hemi, HESAMI, hilfiger, javad, khosro2000, mahdimar, majnoon21, Mazyaram, milad afra, morteza1975, omidthevoice, pepero, RAHAM, reza578490, roger, sadegh1, Shayan13, solas, tavahome, محمد ما
سیاوش قمیشی------باغ بارون زده V1
سلام عزیزم میشه لطفا ویدیو اون منم و دو پنجره یا کلا هر چی از گوگوش توی چشمک دارید قرار بدید
ناصر
ستار------جنوبی
Am!r, AMIR HOSEIN, Arash1992123, Arashiya66, DaneyalMahyar, ebi2014, ENSAN, erza697, ghasemshah, h1a20, hemi, HESAMI, khosro2000, mahdimar, majnoon21, milad afra, pepero, RAHAM, red39d, saamnc, sadegh1, solas, tavahome
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)