[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
alireza777, Am!r, AMIR HOSEIN, aras47, Arashiya66, dada, DaneyalMahyar, ebi2014, ENSAN, erza697, farhan, ghasemshah, h1a20, HESAMI, Hosseiin, khosro2000, milad afra, salahsal, vida, بختگان
واقعا دستت درد نکنه وحید جان خیلی اهنگ های شاد و قشنگی بودند خصوصا بندری و عیدت مبارک که واقعا زیرخاکی و کمیاب بود واقعا دلم رو شاد کردی ممنون/// یکی از دلایلی که من از شما ویدیوهای شادروان همتی رو درخواست کردم این بود مردم بهتر این هنرمند نازنین رو بشناسند زنده یاد جلال همتی یکی از بهترین و برجسته ترین خوانندگان مردمی تاریخ موسیقی ایران بود اما مظلوم واقع شد و ان طوری که باید در زمان خودش به مردم معرفی میشد نشد قدرت حنجره ایشون بحدی بود که بانو دلکش به ان لقب اقای دلکش رو داد بود ایشون قبل از هر چیز استاد موسیقی سنتی بود و موسیقی های اصیل ایرانی را بهتر از هر شخص دیگری اجرا میکرد اهنگ هایی مثل اتش کاروان . سفرکرده و بیستون .. فوق العاده اجرا کردند متاسفانه بسیاری از ما ایشون رو مطرب و خواننده روحوضی خوان می دانیم اما نمی دانیم بسیاری از اهنگ های سنتی و پاپ توسط ایشون بازخوانی شده که از اصل اثر ان جذاب تر می باشد متاسفانه اغلب این اهنگ ها در ارشیو تلوزیون ملی و ماهواره ای خاک میخورد و رسانه های لس انجلسی از پخش انها خودداری می کنند و بسیاری از این اثار در صفحه های قدیمی موجوده که دسترسی به این اثار کار هر کسی نیست و براحتی پیدا نمی شود ایشان اثار زیادی از خوانندگنی مانند حمیرا. مرضیه. دلکش . پوران. عهدیه.و.... را بازخوانی کرده که متاسفانه تعداد کمی از انها در غالب چند البوم بیشتر موجود نیست و از شما کاربران گرامی که با این سایت در ارتباط هستید درخواست دارم اگر از اون زنده یاد اهنگ یا ویدیویی کمیاب و پخش نشده ای دارید به اشترک بگذارید تا ما هم از ان بهره مند شویم البته من چند تا اهنگ صوتی قدیمی از ایشون دارم هر کس خواست برایش می فرستم ممنون
ali4000, Am!r, Arashiya66, DaneyalMahyar, ebi2014, ENSAN, farhan, HESAMI, milad afra, salahsal, solas, vida
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)