من اگه جای چاوشی بودم کم نمیاوردم فوقش بعد این البوم تو پیجم میگفتم با این وضع ارشاد دیگه کار نمیکنم یا همون کاری رو میکردم که شادمهر کرد یعنی چی ارشاد کیه که میاد شعر مولانا رو حذف میکنه!!!!
من اگه جای چاوشی بودم کم نمیاوردم فوقش بعد این البوم تو پیجم میگفتم با این وضع ارشاد دیگه کار نمیکنم یا همون کاری رو میکردم که شادمهر کرد یعنی چی ارشاد کیه که میاد شعر مولانا رو حذف میکنه!!!!
اینو می دونم ،
ولی بحث اینه که دوستان کلا با اینکه یه نفر از خودشون بزرگ تر باشه مشکل دارن ، دوست دارن به همه نشون بدن که همیشه حرف حرف خودشونه ،
دنبال بله قربان گو و چشم قربان گو ها هستن ،
الان آهنگای مثلا هیت رو گوش کن از هر لحاظ میشه کلا بردشون زیر سوال ولی خیلی راحت دو کمتر از بیست و چهار ساعت هم مجوز پخش تو فضای مجازی میگیرن ، هم مجوز پخش از صدا و سیما ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
عزیز اینا همشون زیر یک راس قرار دارن ! حتی گروه های مختلف هم که وجود داره ولی هدف و آخور یکیه ... یراحی خر کیه ! یراحی روضه خون در برابر چاوشی پشم هم نیست ( اینو من میگم که تعصب رو خواننده ندارم و طرفدار خرکی نیستم ) ... بیبانکی هم خواسته با اینکار بزرگ بشه و سر زبونا بیفته ! الان معروف شده و بزرگ ... چاوشی هم بدش نمیاد که جنجال راه بیفته تازه از خداشم هست ... بیابانکی هم باید یه جور معروف میشد که شد ... از من بخوای میگم بعید نیست بیابانکی رو تهیه کننده چاوشی رو کرده برای جنجال بیشتر ... از اینا هیچی بعید نیست ...
کی می تونه حتی یه بیت بهتر و ناب تر از مولانا بگه
بعد یه مشت عمامه به سر و دست به ت...خم میان خط قرمز می کشن رو داستان ، می دونن سواد حل کردن مساله رو ندارن میان کلا صورت مساله رو اونجوری که خودشون می خوان عوض می کنن
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
اینم بدونید که بیابانکی بین شاعرای درجه دو و درجه سه هم از جایگاه خاصی برخوردار نیست ...
با مالوندن تو صدا و سیما اجرا می کنه ...
حرفاشم کسی به هیچ جاش نمی گیره ...
الان هم که اومده این داستان رو رو کرده فقط و فقط و فقط به خاطر اینه که اسمش بیاد سر زبونا و یه جورایی تو چشم باشه ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
فردا شب مراسم اپل برای اولین بار پخش زنده از یوتیوب
تازه الان دقایقی ست نشستم پای بساط ، چند تا دم دیگه بگیرم اوضاع خیلی عوض می شه...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 27 مهمان ها)