صفحه 120 از 670 نخستنخست ... 2070110118119120121122130170220620 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,191 به 1,200 از 6693

موضوع: آلبوم جدید محسن چاوشی بیــ نـام منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    چگونگی رفرش :
    Help >>> Troubleshooting Information>>> refresh firefox

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    قضیه چاوشی شبیه به قضیه مهران مدیری میمونه ... از چه نظر ؟! مدیری کسی بود که سال 88 نرفت دستبوسی و محبوب شد ... تا اینکه دیدن نمیتونن در برابر محبوبیتش کاری کنن ، بهش نزدیک شدن و گرفتن زیر بار پول ... حالا اگه تهیه کننده مدیری بگه بمیر درنگ نمیکنه ... بنده پول شده ... چاوشی هم همینطوره ... فردوسی پور هم همینطور بود ... هر کی محبوبه باید بره زیر چتر و برده بشه ...
    با این که مطمئن نیستم کاملا در مورد محسن صدق کنه اما کلیت قضیه درسته به نظرم
    ولی یه ایرادی داریم صفر و صد نگاه میکنیم چاوشی نه اون آدم هفت خطیه که میگن نه اون شخصیت رویایی که بعضی طرفدارا ساختن ازش محسن چاوشی برای من یه خواننده ی محبوبه ولی هیچ وقت الگو و نماد مخالفت با حکومت و این حرفا نبوده و حتی خودشم اینو نگفته هیچ وقت
    مثل همه اشتباهات و تناقضایی داشته مخصوصا از وقتی که این تهیه کننده پاش باز شد کسی که قبلا از صدا سیما متنفر بود چندتا تیتراژ خوند براشون یا مثلا ترکی که در حمایت حسن چاخان داد که حرکت ناامید کننده ای بود واقعا از اونطرفم مثلا کلی برای اعدامیا پول جمع کرد
    کلا بعد از آلبوم پاروی بی قایق حس میکنم روز به روز داره عوض میشه شایدم اشتباه میکنم چون از دور دارم به قضیه نگاه میکنم قطعا خیلی اتفاقا میفته که ما ازش خبر نداریم
    یادمه از قبل ها تا آلبوم پارو همیشه محسن تعیین کننده بود سر آلبوم سیزده تهیه کننده حتی از آهنگا خبر نداشت فقط به خاطر سود مالی تهیه کننده شده بود ولی از اون به بعد انگار یه چیزایی رو تهیه کننده تعیین میکنه و تو اون مسیر پیش میرن

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط asc نمایش پست ها
    با این که مطمئن نیستم کاملا در مورد محسن صدق کنه اما کلیت قضیه درسته به نظرم
    ولی یه ایرادی داریم صفر و صد نگاه میکنیم چاوشی نه اون آدم هفت خطیه که میگن نه اون شخصیت رویایی که بعضی طرفدارا ساختن ازش محسن چاوشی برای من یه خواننده ی محبوبه ولی هیچ وقت الگو و نماد مخالفت با حکومت و این حرفا نبوده و حتی خودشم اینو نگفته هیچ وقت
    مثل همه اشتباهات و تناقضایی داشته مخصوصا از وقتی که این تهیه کننده پاش باز شد کسی که قبلا از صدا سیما متنفر بود چندتا تیتراژ خوند براشون یا مثلا ترکی که در حمایت حسن چاخان داد که حرکت ناامید کننده ای بود واقعا از اونطرفم مثلا کلی برای اعدامیا پول جمع کرد
    کلا بعد از آلبوم پاروی بی قایق حس میکنم روز به روز داره عوض میشه شایدم اشتباه میکنم چون از دور دارم به قضیه نگاه میکنم قطعا خیلی اتفاقا میفته که ما ازش خبر نداریم
    یادمه از قبل ها تا آلبوم پارو همیشه محسن تعیین کننده بود سر آلبوم سیزده تهیه کننده حتی از آهنگا خبر نداشت فقط به خاطر سود مالی تهیه کننده شده بود ولی از اون به بعد انگار یه چیزایی رو تهیه کننده تعیین میکنه و تو اون مسیر پیش میرن
    خب آدما تغییر میکنن .. یعنی همه ما تغییر میکنیم در طول زمان ... همه اشتباه داشتیم و اشتباه میکنیم ... ولی اینجا بحث هواداره که بازی میخوره ...
    قطعاً چاوشی قدیس نیست و هر کسی هم نمیتونه در برابر قدرت پول و حکومت دوام بیاره ... به خصوص در این دوره ...
    اینکه دائم این قضایا تو این سالها تکرار شده یعنی خودش بیشتر میخواد اینجوری باشه ...

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    خب آدما تغییر میکنن .. یعنی همه ما تغییر میکنیم در طول زمان ... همه اشتباه داشتیم و اشتباه میکنیم ... ولی اینجا بحث هواداره که بازی میخوره ...
    قطعاً چاوشی قدیس نیست و هر کسی هم نمیتونه در برابر قدرت پول و حکومت دوام بیاره ... به خصوص در این دوره ...
    اینکه دائم این قضایا تو این سالها تکرار شده یعنی خودش بیشتر میخواد اینجوری باشه ...
    بگیر بمیر چرا زنده ای تو هنوز؟

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Soheil نمایش پست ها
    بگیر بمیر چرا زنده ای تو هنوز؟
    جومونگ مرد تو هنو زنده ای چه خبر از کیم جون اون ؟

Moderator

فوق حرفه ای
    در پایان همین موسیقی ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فوق حرفه ای
    فردا

شاهین نجفی & حامد نیک پی - امان ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

نیمه حرفه ای
    اومد که

فوق حرفه ای
    زده 10 september ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

صفحه 120 از 670 نخستنخست ... 2070110118119120121122130170220620 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)