ولی اومده ،
من نگاه نکرده بودم ...
ولی اومده ،
من نگاه نکرده بودم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
متنفرم از حامد نیک پی ،
اصلا تکلیفش مشخص نیست ،
کلا فقط چون بلده ساز بزنه و دوست داره بخونه ، همه راهی رو امتحان می کنه واسه متفاوت بودن
یه جورایی می خواد ادای نامجو رو دربیاره تو موسیقی ،
ولی خیلی ضعیف کار می زنه ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
آهنگش خیلی شبیه بواسیر تشریف داره
انگار ادامه ی اونو ساخته
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان و همراهان گرامی اگر کسی می دونه که خواننده این اثر کیست و آیا آثار ی دیگر نیز دارد لطف نمایند و دریغ نکند ؛ (اسمش رو می دونم که ارس هست حالا هتری یا اصلی رو نمی دونم) ...
مانا باشید ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
میر انجمن من الان تو تنظیمات کیبورد سیستم دو تا کیبورد دارم ولی تو تسکبار سه تا میاره هر جا رو می گردم و هر کاری می کنم اصلا پیداش نمی کنم که بتونم پاکش کنم
چه خاکی تو سرم بریزم
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
یک فیلم درامِ خام و لطیف در مورد یک زن پوش 80 ساله است که رابطه ای دوستانه و غیر محتمل را با یک زن پوش جوان برقرار می کند. این در حالی است که هر دوی آنها با مشکلات یکسانی از جمله هویت جنسیتی و میرایی دست و پنجه نرم می کنند. همچنان که این دو همدیگر را بیشتر و بیشتر می شناسند، یاد می گیرند که چگونه خود واقعیشان باشند. این فیلم که سرشار از حس شوخ طبعی و فریبندگی های بزرگ است، تکه ای از زندگی محسوب می شود که در مورد عشق، از دست دادن و دوستی می باشد …
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب اهنگیه جووون
در حال حاضر 37 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 37 مهمان ها)