درد من کشته ی شمشیر بلا میداند
سوز من سوخته داغ جفا میداند ...![]()
درد من کشته ی شمشیر بلا میداند
سوز من سوخته داغ جفا میداند ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
من موندم لای شما لاشیا..![]()
!?Who Cares؟!
تلخه که تیغا می خونن لا لای لاله ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
دموی فوقالعاده جذاب از نسخه اولیه پروژه ExternalLoginsWithOAuthProviders در ASP.NET Core 3.0 ..
پیادهسازی نزدیک به 30 تا از Providerهای مختلف ..
امکان سفارشیسازیکردن هنگام شروع برنامه کمک InstallerApp ..
پیادهسازی تنظیمات در فایل authenticateprovidersettings.json و پرشدن مقادیر اولیه به همراه اعمال Validation روی آن به صورت خودکار ..
مشاهده از یوتیوب ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) ⊞ مشاهده از آپارات ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...])
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشم در پشم ریزونه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با نزدیک 30 تا provider میتونید به سایت لاگین و ثبت نام کنید ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
از هر زاویه نگاه می کنم می تونم بازی واکین فینیکس رو تا حدودی در حد بازی هیث لجر بدونم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
البته خنده های هیث لجر خیلی خیلی خوب بود ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
بخواب ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
البته ما هم نوید محمد زاده داریم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)