دوتا پنالتی واسه سیتی نگرفتنخیلی عجیب بود وار کاری نکرد
نیمه اول فکر کردم اتفاقی بوده ولی نیمه دومم همین شد![]()
دوتا پنالتی واسه سیتی نگرفتنخیلی عجیب بود وار کاری نکرد
نیمه اول فکر کردم اتفاقی بوده ولی نیمه دومم همین شد![]()
جو نده شلوغ نکنهفته قبلم برا لیور گل سالمو مردود کردن ی پنالتیم نگرفتن
کلا تو انگلیس داورا وار رو به شخمشون گرفتن![]()
یکی از صحنه ها که اون احمدی الدنگ میگفت صد در صد پنالتی بود رو ببین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توپ اول به دست کی خورد
420 میلیون دمبله گریزمن کوتینیو با والورده شدیم این که الان هستیم
کلوپ هم خرج کرد شدن این که الان هستن![]()
Winter Sonata
نکن این کارو با من نکن ..![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ببین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 نفر از اونور ریختن تو محوطه تکرار نداد.. یارو پاهاش نه.. فقط بدنش داخل محوطه بود پنالتی رو تبدیل به ضربه غیر مستقیم برا حریف کرد![]()
در حال حاضر 99 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 99 مهمان ها)