صفحه 408 از 670 نخستنخست ... 308358398406407408409410418458508 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 4,071 به 4,080 از 6693

موضوع: آلبوم جدید محسن چاوشی بیــ نـام منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    دموی پروژه گرفتن Benchmark از کدهای سی‌شارپ به کمک BenchmarkDotNet ..

مشاهده مخزن ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) ◘ مشاهده از آپارات ◘ مشاهده از یوتیوب ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...])

⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط GreenWorld نمایش پست ها
    عب نداره نظرتو بده ولی بخوای هی تیکه های مسخره بندازی به شادمهر و سوزشتو نشون بدی و پیش طرفدارای چاوشی خود عزیزی کنی،من یکی خودم میشورمت.
    به بقیه ام کار ندارم.حالا بگو تا بازم بشنوی.
    داداش من قبلا هم اشاره کردم این یارو کوسخوله : ک و س خ و له والسلام

خود طرفدارای چاوشی هم قهوه ایش میکنن خوب کسی که طرفدار یه کوسخول به اسم یزدانی که کلا کلمه پیکان ازش بگیری خوانندگی رو باید بذاره کنار و بهش حضرت حضرت میگه رو باید دایورت کنی رو تخمات

3. کاربر مقابل از Fcb1899 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    چقدر جنگ میکنید این تو؟ خبری از البوم هست اقایان اساتید؟

فوق حرفه ای
    آخ دیشب ریختن سر شادی تو کنسرت استانبول ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    آلبوم کجایی

فوق حرفه ای
    اما نرود یادت...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط GreenWorld نمایش پست ها
    گل پسر،اگه خودت عقلت کمه متوجه نمیشی،بقیه رو مثل خودت نبین،چندباره هی داری ازین اراجیف میگی،بقیه ساکتن دلیل نمیشه من جوابتو ندم،هزار بار گفتم و گفتیم خوشت نمیاد گوش نده،کسی مجبورت نکرده،ولی حرف مفت نزن،که از این به بعد من یکی جوابتو میدم،کل کل دوس داری من تا آخرش باهات هستم.
    هرموقع کسی اومد به حضرتت حرفی زد بگو،البته اصلا اون خواننده نیس که بیشتر راننده ی تا خواننده کسی بهش اهمیت نمیده بخواد حرف بزنه.
    تو شهامت نداری حرف خودتو گردن بگیری،میگی منظورت یکی دیگه بوده و حرف و انداختی پایین صاحبش برداشته،باز پست بعدیت میگی شوخی کردم و کار اخرش فلان.
    پس مطمئن شدم که عقلی نداری،فقط بلدی خام خوری کنی و ببافی،فرق گ.ه رو از گوشت کوبیده تشخیص نمیدن واسه ما نظر کارشناسی میدن.
    عب نداره نظرتو بده ولی بخوای هی تیکه های مسخره بندازی به شادمهر و سوزشتو نشون بدی و پیش طرفدارای چاوشی خود عزیزی کنی،من یکی خودم میشورمت.
    به بقیه ام کار ندارم.حالا بگو تا بازم بشنوی.
    کپسول فهم و شعور خیلی خوبه که میبینم جوابی ندارید که بگید و مزخرف به هم می بافید ‌‌. گفتم که اصلا در اندازه ای نیستید که بتونید یه بحث رو راه بندازید چه برسه به این که بخواید ادامه اش بدید ، اینجا اکثرا منو میشناسن ، از سر شکم حرف نزن ، فکر کردی شخصیت مهمی هستی یا آدم ترسناکی که من از شما با امثال شما بترسم و حرفمو پس بگیرم ، یه نگاه به خودت بنداز ، اونی که از من نقل گرفته خیلی با شما فرق داره ، اونی که من بهش گفتم شوخی کردم خیلی با شما فرق داره
    تحت هیچ شرایطی فکر نکن خیلی می‌دونی و از همه چی خبر داری
    همین که تحمل شنیدن ندارید بسه ، همین که با چهارتا کلمه بهم میریزد بسه , اگه قبول دارید که یکی از یکی دیگه بهتر پس دیگه نه احتیاجی به دفاع هست و نه احتیاجی به صفحه صفحه دری وری نوشتن ...

نه درخت پرباری هستید نه دیوار بلندی ، سرت هم تو کار خودت باشه ،
    هر کسی آزاد هر چی که دوست داره به هر کی دوست داره بگه ، اگه شما نمی تونی تحمل کنی همچنین برنامه ای رو مشکل شماست ...

امید که شما پسر خوبه قصه باشی ‌‌‌و تو تمامی مراحل زندگیت همینجوری با پشتکار و قدرت پیش بری ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Fcb1899 نمایش پست ها
    داداش من قبلا هم اشاره کردم این یارو کوسخوله : ک و س خ و له والسلام

خود طرفدارای چاوشی هم قهوه ایش میکنن خوب کسی که طرفدار یه کوسخول به اسم یزدانی که کلا کلمه پیکان ازش بگیری خوانندگی رو باید بذاره کنار و بهش حضرت حضرت میگه رو باید دایورت کنی رو تخمات
    شما دیگه خیلی دارن بهت فشار میاد ، بلند شو چند قدم راه برو ، خوب نیست این هم فشار پشت سر هم برات ...
    متاسفم واسه نگهبان اون باغ وحشی که شما رو ول کرد تو سطح جامعه ...

یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

فوق حرفه ای
    خلوت که میشه اینجا ، یه سریا فاز برمیدارن ، گوشت کیلو صد هزار تومنی می خورن و هار میشن ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط H_alone3 نمایش پست ها
    دهن سرویس غیر این بود تعجب میکردم
    حسینم اصفهان پیکان
    از بچه های اصفهون خبر نداری ؟

12. کاربر مقابل از *_* عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 408 از 670 نخستنخست ... 308358398406407408409410418458508 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 83 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 83 مهمان ها)