سینجول زبون ادمیزاد که نمیفهمی ولی هرچی میخوای گه بخور
سینجول زبون ادمیزاد که نمیفهمی ولی هرچی میخوای گه بخور
جواب ندارم؟!اونهمه واست نوشتم نشون از بی جوابیه؟!تو خودت نمیدونی چند چندی با خودت..تا زمانی که اراجیف بگی من جوابتو میدم،گفتم که شادمهر اهنگ بد میده خوب میده،هرچی که هس واسه ظرفداراش میده،عب نداره تو ام نظر بده،ولی مسخره کنی که آی نوازنده ی تمام الات موسیقی و اینچیزا،من یکی جوابتو میدم.
برو همون یزدانیتو گوش کن،من لااقل شعور دارم به اون در پیت که صداش ساختگیه و مثل جارو برقیه هیچوقت چیزی نگفتم،ولی تو نه،،اون طرفم اگه بحثی چیزی میشه تاپیک مربوط به همون خوانندس،سواد داری عنوانشو بخون،،قرار نیس بیای خونه بغلی از صابخونه کناری وراجی کنی،،خوشت نمیاد از شادمهر،سلیقته،محترم،ولی تیکه و مسخره بازی و لوده بازی باشه اونم بدون که کسی به حضرت شما چیزی گفته باشه،و هر از چندوقتی یه تیکه ای به شادمهر و طرفداراش بندازی،بدون،من از همه لوده ترم،با حرفای خودتم جوابتو میدم،میخوای لفظ قلم صحبت کنی فک کنن چیزی بارته ولی عملا نیس.
حالا جواب بده تا بازم ادامه داستانو تعریف کنم واست.
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
دوستان نسخه فیزیکی امیربی گزند رو از کجا میشه تهیه کرد؟
آلبوم همین هفته دوشنبه سهشنبه شد ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یزدانی هم دوشنبه قطعیه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یزدانی باید بیشتر نگران باشه نه چاوشی
تاریخ دقیق انتشارش مشخص نشد؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم خوبیه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
چه خبره باز . هر وقت قراره یه آلبوم بیاد به هم می پرین
در حال حاضر 118 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 118 مهمان ها)