[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم رضا یزدانی بی نظیره..ملودی هاش خیلی خوبه ..البوم محسن هم خوبه منتها محسن 98 نه..به نظرم تنظیمای امیر بیگزند و ابراهیم باعث میشن من انتظار موسیقیه بی نظیرتری از محسن چاوشی داشته باشم...اما واقعا بی نام با البومای قبلیش اصلا قابل مقایسه نیست..ملودیاش قشنگن اما کاش تنظیم و یکی دیگه انجام میداد..در کل انتظار خیلی بهتر داشتم..
ادمی که اینقدر حساسیت خرج میده رو کاراش خو مسلما نمیتونه هم عالی بسازه هم عالی بخونه هم عالی تنظیم کنه هم مسترشو عالی در بیاره
اونم یه البوم به این سنگینی رو ...
سر این آلبوم بیشتر از همه آلبوما اذیت شده اما خروجیش اونی که باید نیست چون یه نفری همه کار میخواسته بکنه
حیف ...
اما در کل از همه لحاظ هنوز چاوشیه و نمیشه به راحتی گذاشتش کنار
به نظرم زنگ خطریه براش که اگه زیادی خواست غرور بگیرتش و تو همه چی من من کنه تهش تررر میزنه به اسم خودش و سابقه ی فوق العادش
من دوست داشتم
آلبوم خوبی بود تو این بازار
من کی ام ؟ انبوه اشعاری پریشان از شعار
هم حسین
هم منزوی
بسیار تلخی ناگوار ....
تا 4 تنظیما مثل ادم بود بقیش تا 8 که فعلا گوش کردم شبیه نسخه اتود شده
پیمانه رو پر نکرد که هیچ.. شاشید تو پیمانه
دیوث رید تو اهنگ من ندانستم... اون نسخه موبایلی که از خودش گرفت 100 برابر بهتر از این بود
قوم به حج رفته هم قسمت دموش فقط خوب بود
به جا صدای قبایل بدوی صدای گاو و گوسفند میذاشت بهتر بود
خفه شو بابا ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوخوریاتونو کم کونید تا دم عیدی یه تکآهنگ بده بشوره ببره ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 32 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 32 مهمان ها)