صداش تغییر نکرده لحنو تغییر داده که با یه زاری و ناله ی خاصی که شبیه مستی و شوریدگیه انگار خونده که حرف شعرو برسونه.
صداش تغییر نکرده لحنو تغییر داده که با یه زاری و ناله ی خاصی که شبیه مستی و شوریدگیه انگار خونده که حرف شعرو برسونه.
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
داری از قصه پرت میشی بیرون ؛ مهمل سر هم می کنی ، توی کنسرت هم بری افکت حرف اول و آخر رو می زنه , یزدانی یا یراحی یا خیلی های دیگه حتی رو صدای سازهاشون هم افکت می ندازن چه برسه به صدای خودشون ؛ بحث کنسرت تو ایران مثل یه شوی تلویزونی به حساب میاد یه جنگ شادی تشریف داره ؛ کسی واسه موسیقی کنسرت نمی ره ؛ تو همین فیلمایی که از کنسرت ها هست یه نگاه بندازی 80 درصد جمعیت رو می بینی که موبایل به دست دارن فیلم و عکس می گیرن اون 20 درصد هم تو کار همدیگه تشریف دارن ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
الان هم دنیای موسیقی روی دست دی جی ها می چرخه ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان از کنسرت حرفی زدم ؟ گفتم آیا اجرای زنده افکت داره یا نه ؟ همون اولم گفتم من وارد بحث کنسرت نمیشم .
شایدم منظورمو متوجه نمیشی تو . من نگفتم خواننده های دیگه افکت ندارن یا دارن . گفتم یه نوع صدای خودشونو دارن با همون افکت ملایم که از اول بوده . یهو از 30 درصد نرفته رو 100 درصد
افکت هی لازمه به مقدار . ولی همون جوری که تنظیم آماتوری داره پیشرفت افکتم تو ذوق میزنه .
اگه گفتم کنسرت . منظورم عده ای بود که چند سال پیش اومدن گفتن دلیل کنسرت نذاشتن این آفا به خاطر صدایی که وجود خارجی نداره پر از افکته . که منم مخالف بودم .![]()
در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 19 مهمان ها)