صفحه 492 از 670 نخستنخست ... 392442482490491492493494502542592 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 4,911 به 4,920 از 6693

موضوع: آلبوم جدید محسن چاوشی بیــ نـام منتشر شد ...

نیمه فعال
    صداش تغییر نکرده لحنو تغییر داده که با یه زاری و ناله ی خاصی که شبیه مستی و شوریدگیه انگار خونده که حرف شعرو برسونه.
    عجب حلوای قندی تو
    امیر بی گزندی تو

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
    اگه 4 سال پیش که هجمه زیادی درست شد راجب این بابا که کنسرت نمیزاره و صداشم فیک و ازین داستانا منم مخالف بودم وارد کنسرت نمیشم چون علاقه ای به کنسرت ایرانی جماعت ندارم .
    ولی الان خیلی فرف کرده . این دیگه اون صدای همیشگی نیست . حالا تو برام دلیل میاری که سال 2019 افکت رایج شده ؟ یا بیشتر میشه ؟ اینا میشه توجیح
    یراحی گوش میدی صدا همون صداست . همین یزدانی هم که طرفدار دل خسته شی یه نوع صدا رو داشت که الانم داره . تغییری نکرده .
    داری از قصه پرت میشی بیرون ؛ مهمل سر هم می کنی ، توی کنسرت هم بری افکت حرف اول و آخر رو می زنه , یزدانی یا یراحی یا خیلی های دیگه حتی رو صدای سازهاشون هم افکت می ندازن چه برسه به صدای خودشون ؛ بحث کنسرت تو ایران مثل یه شوی تلویزونی به حساب میاد یه جنگ شادی تشریف داره ؛ کسی واسه موسیقی کنسرت نمی ره ؛ تو همین فیلمایی که از کنسرت ها هست یه نگاه بندازی 80 درصد جمعیت رو می بینی که موبایل به دست دارن فیلم و عکس می گیرن اون 20 درصد هم تو کار همدیگه تشریف دارن ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط AmirHossein98 نمایش پست ها
    صداش تغییر نکرده لحنو تغییر داده که با یه زاری و ناله ی خاصی که شبیه مستی و شوریدگیه انگار خونده که حرف شعرو برسونه.
    اتفاقا همین امر باعث میشه انقد میزان افکت زیاد شه به حدی که از حالت طبیعی خودش رها بشه . قبول کنین گند زده . من نمیدونم چرا این آلبومه کلا اینجوری در اومد . تنظیم که دیگه هیچ .حتی یه تنظیم خوب داشت انقد این تابلو نمی شد .

فوق حرفه ای
    الان هم دنیای موسیقی روی دست دی جی ها می چرخه ...

یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    وای خدای من تنظیما چقد ضعیفن

چرا یهو اینجوری شد ما همیشه ارزو داشتیم محسن تنظیم بزنه یهویی اینجور تر زد عجیبه
    خجالت بکش مرتیکه
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه فعال
    اتفاقا همین امر باعث میشه انقد میزان افکت زیاد شه به حدی که از حالت طبیعی خودش رها بشه . قبول کنین گند زده . من نمیدونم چرا این آلبومه کلا اینجوری در اومد . تنظیم که دیگه هیچ .حتی یه تنظیم خوب داشت انقد این تابلو نمی شد .
    اون قسمت عقل و خرد فقیر تو پرورشش ز شیر تو مشخصه افکت داره ولی بقیش صدای خودشه
    گنجشک پریده مثلا صدای همیشگیشه.

در کل من که گفتم قبلا البوم اصلا تو سطح چاوشی نیست ولی خب اینی که میگی صداش فرق کرده درست نیست به نظرم.
    عجب حلوای قندی تو
    امیر بی گزندی تو

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milik نمایش پست ها
    داری از قصه پرت میشی بیرون ؛ مهمل سر هم می کنی ، توی کنسرت هم بری افکت حرف اول و آخر رو می زنه , یزدانی یا یراحی یا خیلی های دیگه حتی رو صدای سازهاشون هم افکت می ندازن چه برسه به صدای خودشون ؛ بحث کنسرت تو ایران مثل یه شوی تلویزونی به حساب میاد یه جنگ شادی تشریف داره ؛ کسی واسه موسیقی کنسرت نمی ره ؛ تو همین فیلمایی که از کنسرت ها هست یه نگاه بندازی 80 درصد جمعیت رو می بینی که موبایل به دست دارن فیلم و عکس می گیرن اون 20 درصد هم تو کار همدیگه تشریف دارن ...
    من الان از کنسرت حرفی زدم ؟ گفتم آیا اجرای زنده افکت داره یا نه ؟ همون اولم گفتم من وارد بحث کنسرت نمیشم .

شایدم منظورمو متوجه نمیشی تو . من نگفتم خواننده های دیگه افکت ندارن یا دارن . گفتم یه نوع صدای خودشونو دارن با همون افکت ملایم که از اول بوده . یهو از 30 درصد نرفته رو 100 درصد

افکت هی لازمه به مقدار . ولی همون جوری که تنظیم آماتوری داره پیشرفت افکتم تو ذوق میزنه .

نیمه حرفه ای
    ولی گوشای من سازگاری با این صدای 2020 رو نداره .
    دوغتو بنوش
    !?Who Cares؟!

فوق حرفه ای
    اگه گفتم کنسرت . منظورم عده ای بود که چند سال پیش اومدن گفتن دلیل کنسرت نذاشتن این آفا به خاطر صدایی که وجود خارجی نداره پر از افکته . که منم مخالف بودم .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Malware نمایش پست ها
    دوغتو بنوش
    به پای بی نام پیر شی

صفحه 492 از 670 نخستنخست ... 392442482490491492493494502542592 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 93 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 93 مهمان ها)