کار جیم جارموش هم که اومده ...
کار جیم جارموش هم که اومده ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
(دوتا) ماچُم دادی ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
محمد انصاری :
برانکو یک روز خطاب به ما گفت جمعه ها متعلق به امام زمان است ، در این روز روزه بگیرید . ایوانکوویچ ،معمولا در ماه رمضان به بچه های یتیم افطاری می داد . برانکو ، محرم همیشه لباس می پوشید ...
(وی در خانواده ای مذهبی دیده بر دنیا نشاند ، روستا زاده بود و با نجابت ، با کمک پدرش از 6 ماهگی شروع به حفظ قران کرد و در 9 ماهگی قاری برتر دنیا لقب گرفت ...)
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
آخرین لحظه ی امام حسین داره از بالای اسب به روی زمین قرار گرفت با صورت راست خودش
وقتی رو خاک قرار گرفت چی گفت امام حسین
گفت بسم الله و ب لله و فی سبیل الله و الی ملت رسول الله
قسمتی از روضه خوانی پرسوز و جانگدازِ رییس جمهور بنفش ، محبوب و با درایت مملکت ول شده ی اسلامی ایران حاج حسن روحانی در جلسه کابیته دولت . صبح امروز ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
صورت راست ...
صورت چپ ...
صورت وسط ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
144 گیگ ترافیک دارم نیمیدونم شیکا کنم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
550 MB هم فضا درایو دارم با اونم نیمیدونم شه کنم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 71 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 71 مهمان ها)