تو و خاک گلدون، با هم قوم و خویشین
من و باد و بارون، رفیق صِمیمی
تو و خاک گلدون، با هم قوم و خویشین
من و باد و بارون، رفیق صِمیمی
فرشاد حسامی الان ویدیو از محیط نرم افزار آهنگ همایون رو گذاش همونی که پارسا تو عصر ژدید خوند ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرسیده بودی معنی بدبخت چی میشه ،
اونی که تنها دلخوشیش واژه ست بدبخته ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم جدید بند Tool با نام Fear Inoculum
علی لطیقی یه تنه داره لیگ یک نابود میکنه هی افشاگری های افشاگری هی افشاگری
یادش بخیر پارسال محمود فکری بزار پیداش کنم
سوال نظرستجی برنامه فوتبال 1
به نظر شما در تصویر فوق ، هوادار سعی دارد چه چیزی را به محمود خان فکری بفهماند ؟
1- کـــــونمو ببین قشنگه ؟
2- بیا از کــــــونم بوخول
3- بیا برو رنگی در بیا
4 - از کــــــــون آوردین
5- همش مال تو
لطفاً عدد گزینه مورد نظر را به شماره سه سه صفر دو صفر پس و پیش ارسال نُمایید .
به 10 نفر از شرکت کنندگان به قید قرعه دستگاه اتوماتیک کــــــونشور اهدا خواهد شد
1-
در حال حاضر 31 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 31 مهمان ها)