کار جیم جارموش هم که اومده ...![]()
کار جیم جارموش هم که اومده ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
(دوتا) ماچُم دادی ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
محمد انصاری :
برانکو یک روز خطاب به ما گفت جمعه ها متعلق به امام زمان است ، در این روز روزه بگیرید . ایوانکوویچ ،معمولا در ماه رمضان به بچه های یتیم افطاری می داد . برانکو ، محرم همیشه لباس می پوشید ...
(وی در خانواده ای مذهبی دیده بر دنیا نشاند ، روستا زاده بود و با نجابت ، با کمک پدرش از 6 ماهگی شروع به حفظ قران کرد و در 9 ماهگی قاری برتر دنیا لقب گرفت ...)
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
آخرین لحظه ی امام حسین داره از بالای اسب به روی زمین قرار گرفت با صورت راست خودش
وقتی رو خاک قرار گرفت چی گفت امام حسین
گفت بسم الله و ب لله و فی سبیل الله و الی ملت رسول الله
قسمتی از روضه خوانی پرسوز و جانگدازِ رییس جمهور بنفش ، محبوب و با درایت مملکت ول شده ی اسلامی ایران حاج حسن روحانی در جلسه کابیته دولت . صبح امروز ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
صورت راست ...
صورت چپ ...
صورت وسط ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
144 گیگ ترافیک دارم نیمیدونم شیکا کنم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
550 MB هم فضا درایو دارم با اونم نیمیدونم شه کنم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 43 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 43 مهمان ها)