چگونگی رفرش :
Help >>> Troubleshooting Information>>> refresh firefox
چگونگی رفرش :
Help >>> Troubleshooting Information>>> refresh firefox
با این که مطمئن نیستم کاملا در مورد محسن صدق کنه اما کلیت قضیه درسته به نظرم
ولی یه ایرادی داریم صفر و صد نگاه میکنیم چاوشی نه اون آدم هفت خطیه که میگن نه اون شخصیت رویایی که بعضی طرفدارا ساختن ازش محسن چاوشی برای من یه خواننده ی محبوبه ولی هیچ وقت الگو و نماد مخالفت با حکومت و این حرفا نبوده و حتی خودشم اینو نگفته هیچ وقت
مثل همه اشتباهات و تناقضایی داشته مخصوصا از وقتی که این تهیه کننده پاش باز شد کسی که قبلا از صدا سیما متنفر بود چندتا تیتراژ خوند براشون یا مثلا ترکی که در حمایت حسن چاخان داد که حرکت ناامید کننده ای بود واقعا از اونطرفم مثلا کلی برای اعدامیا پول جمع کرد
کلا بعد از آلبوم پاروی بی قایق حس میکنم روز به روز داره عوض میشه شایدم اشتباه میکنم چون از دور دارم به قضیه نگاه میکنم قطعا خیلی اتفاقا میفته که ما ازش خبر نداریم
یادمه از قبل ها تا آلبوم پارو همیشه محسن تعیین کننده بود سر آلبوم سیزده تهیه کننده حتی از آهنگا خبر نداشت فقط به خاطر سود مالی تهیه کننده شده بود ولی از اون به بعد انگار یه چیزایی رو تهیه کننده تعیین میکنه و تو اون مسیر پیش میرن
خب آدما تغییر میکنن .. یعنی همه ما تغییر میکنیم در طول زمان ... همه اشتباه داشتیم و اشتباه میکنیم ... ولی اینجا بحث هواداره که بازی میخوره ...
قطعاً چاوشی قدیس نیست و هر کسی هم نمیتونه در برابر قدرت پول و حکومت دوام بیاره ... به خصوص در این دوره ...
اینکه دائم این قضایا تو این سالها تکرار شده یعنی خودش بیشتر میخواد اینجوری باشه ...
در پایان همین موسیقی ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
فردا
شاهین نجفی & حامد نیک پی - امان ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
زده 10 september ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)