اینقدر درگیر شدی که 10 خط نوشتی بعد دوباره بهش اضافه هم کردی ،
نکن با خودت از این کارا
بزار آب سرد ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
یزدانی فن هم پیدا میشه تو این دنیا
دیگه وقت ظهوره
دارن ؛ میتونن ؛ می کنن
نداری ، نمی تونی ، نمی کنی
اصلا نیستی در اون حد که بخوای صحبت کنی ؛ چهار تا جمله رو نمی تونی کامل کنی ؛ نقش آدم بودن ورداشتی فکر کردی واقعا آدمی ، دنیا پر از مشنگ هایی مثل تو که تو کله شون به جای مغز پهن ریخته شده
میای که مثلا با این چرت و پرتای ماسیده ات از اونا کم کنی و به خودت اضافه ،
اگه تو زندگیت چیزی نشدی مشکل من یا هیچکس دیگه نیست
از عقده هات کم کن ، به علاقه هات اضافه ؛ دست خودت هم نیست هم به خاطر فکر و خیال و فشار عصبیه ، بالخره اول مهر نزدیکه ، کیف و کتابتم گرفتی و تابستونم کوتاه بوده برات
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
اب بریز همونجایی که میسوزه
دیگه کم ... شر بگو گفتنیا گفته شد حضرت یزدانی همین که فن یزدانی هستی دیگه خود گویای همه چیز هست و هر دفعه هم میدیدم حضرت حضرت یزدانی میکنی گفتم ولش کن اینو خدا زده این دفعه دیدم با یکی دو نفر دیگه هم بحثت شد گفتم منم دست نوازش بر سرت بکشم
شب خوش عشقم در ضمن من هم سن بابات نباشم کمتر هم نیستم پس اینقدر این اراجیف تکراری که تا هر کس کم میاره میگه مدرسه ای و فلان تموم کن
کاملا مشخص کی داره آتیش می گیره یه نگاه به متن هایی که پست کردی بنداز میفهمی کی کجاست ...
دو ساعت آویزونی و سوژه ی خنده کردی خودتو ...
یله ، بله ، بله
تو هم خوب میشی یالخره همه جا همه جور آدمی پیدا میشه یکی هم مثل شما تو توهم چه اشکالی داره
بخواب نازنین ...
دیگه هم تو جایی که جات نیست نیا و نباش ...
خوب نیست با این سن و سال اینقدر بیشعور باشی
سرتم تو کار خودت باشه ، البته ببخشید گوساله ها تو آخور غذا می خورن ، پس سرت تو آخورت باشه ؛ دیگه هم نه گه خوری می کنی نه نقل می گیری ،
آدم اینقدر ابله آخه تو سال 2019 میلادی این حجم از حقارت واسه یه انسان بی نظیر تشریف داره
هر وقت هر جا خواستی وارد صحبت بقیه بشی اول ببین رات میدن یا نه بعد بیا و آویزون شو
موفق باشی ...
ویرایش توسط Milik : 09-17-2019 در ساعت 02:36 AM
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)