اگه گندش در نیاد موقع پخش که موزن تن داد اصلاحیه زد ..
اگه گندش در نیاد موقع پخش که موزن تن داد اصلاحیه زد ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
یه سایت بگین بشه این فیلمای ایرانی رو دانلود کرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیمار غمم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
امروز هادی حسینی میگفت هنوز مجوز صادر نشده که
میگه مشکل فراتر از یه شعر یا یه بیته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
شاعر قطعات «چنگیز» و «مسلخ» در صحبتهای جدید خود که به سراغ او رفتیم، به حواشی بهوجودآمده پس از انتشار مسلخ پرداخت:
از آنجا که خود کلمهٔ دبی در متن ترانه آمده است بههیچوجه منظور من تمامی قوم شریف عرب و خصوصا عربهای هموطن نبوده است. درواقع من از مجاز استفاده کردهام. یعنی ذکر کل کردهام و ارادهٔ جزء. گاهی متهم به نژادپرستی شدهام که خودم هرگز بدان اعتقاد ندارم. ما همه برگ و بار یک درخت و آفریدهٔ یک خداییم. من همواره با خود زمزمه میکنم که پیشمیر عرب و ترک و لر ایرانم.
او ادامه داد:
محسن شبی با حال دگرگون با من صحبت کرد و انگار از موضوعی بسیار رنج میبرد. سال و ماهش خاطرم نیست. او با من در گپ فیسبوک صحبت میکرد و در مورد آنچه در این ترانه آمده است با من درد دل میگفت. من نیز همزمان ابیات را میسرودم و برایش میفرستادم. ترانه انتخاب محسن بوده است. در واقع در همان شب که گفتگویمان در گرفت ترانه مسلخ نیز میان همان صحبتها متولد شد. شعر کامل همان است که محسن خوانده است و نام مسلخ را هم محسن انتخاب کرد زیرا من بر شعرهایم نام نمینهم.
شاعر کتاب «دمهای بیوادم» افزود:
من اطلاعی از واگذاری این ترانه به سازمان نداشتهام و چون به صورت رسمی منتشر نشد در صفحات مجازیام منتشر نکردم. ضمن اینکه به محسن قول دادم تحت هیچ شرایطی متن ترانه را پیش از انتشار رسمی جایی لو ندهم.
همچنین در پایان، علیاکبر یاغیتبار در خصوص لورفتن قطعهی مسلخ ابراز ناراحتی کرد و گفت:
ناکامی عادت مألوف من شده است.
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 117 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 117 مهمان ها)