دوتا پنالتی واسه سیتی نگرفتن خیلی عجیب بود وار کاری نکرد
نیمه اول فکر کردم اتفاقی بوده ولی نیمه دومم همین شد
دوتا پنالتی واسه سیتی نگرفتن خیلی عجیب بود وار کاری نکرد
نیمه اول فکر کردم اتفاقی بوده ولی نیمه دومم همین شد
جو نده شلوغ نکنهفته قبلم برا لیور گل سالمو مردود کردن ی پنالتیم نگرفتن
کلا تو انگلیس داورا وار رو به شخمشون گرفتن
یکی از صحنه ها که اون احمدی الدنگ میگفت صد در صد پنالتی بود رو ببین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توپ اول به دست کی خورد
420 میلیون دمبله گریزمن کوتینیو با والورده شدیم این که الان هستیم
کلوپ هم خرج کرد شدن این که الان هستن
Winter Sonata
نکن این کارو با من نکن ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ببین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 نفر از اونور ریختن تو محوطه تکرار نداد.. یارو پاهاش نه.. فقط بدنش داخل محوطه بود پنالتی رو تبدیل به ضربه غیر مستقیم برا حریف کرد
در حال حاضر 34 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 34 مهمان ها)