بازی نوید محمد زاده توی سرخپوست می تونه یه کلاس بازیگری باشه واسه مثلا بازیگرای بی سواد حال حاضر ...
بازی نوید محمد زاده توی سرخپوست می تونه یه کلاس بازیگری باشه واسه مثلا بازیگرای بی سواد حال حاضر ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
14 - Chera Yadam Nemiad ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
سرخپوست همون موقع تبدیل به فیلمای مورد علاقهم شد ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی با این آلبوم میخاد موفقیت آلبوم من خود سیزدهم تکرار کنه .
#عقب گرد 180 درجه ای
پول شاعر و آهنگساز و تنظیم کننده هم که نمیده.
#سود خالص
#دید بازاری .
کس نگو کسشرترین صوبتی که شنیدم همینه که همه کار خودشه سود خالصه اسکلین ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایرانگام باز کردم در کنار آلبوم موزن پیشفروش سالار عقیلی هم دیدم .. :l
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
آهنگسازی و تنظیم و میکس و مستر کل آلبوم رو انجام دادن خودش یه هنر بزرگه که خیلیا ندارن
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
من خود آن سیزدهم همچین موفقیت خاصی نداشت که بخواد تکرار بشه ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
من از صبح تا شب حمالی می کنم پنجاه می گیرم
سی تومن از کجاشون درآوردن ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 21 مهمان ها)