این وقتی که شما اینجا میزارید که بهم بد و بیراه بگید رو اگه تو نوشتن داستان صرف میکردید الان رو دست چارلز دیکنز و داستایوفسکی و امثالهم دراومده بودید
این وقتی که شما اینجا میزارید که بهم بد و بیراه بگید رو اگه تو نوشتن داستان صرف میکردید الان رو دست چارلز دیکنز و داستایوفسکی و امثالهم دراومده بودید
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
همش شعر های حسین صفا رو خوندن اسمش تکرار نیست!!؟؟
میخواستم به این شکل تولد صفا رو تبریک بگم![]()
مسمومم ، دریاب ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
آن روز ولی از ما یادی به میان آور
رفتیم غریبانه:
بیصدا وُ پنهانی...
![]()
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا بیاید نظرتونو راجع به جوکر بگید ببینیم چجوریاستو اینکه کدوم جوکر ؟
به نظر خودم فیلم خیلی خوبی بود از بازی گرفته تا متن ... ولی اونجوری که بخوام بگم "مایند بلویینگ"نبود
من همش منتظز یه اتفاق بزرگتر یا یه شوک شاید عجیبتر بودم ...
باهاش بهتر از جوکر لجر ( که خیلی دلچسب بود ) همزاد پنداری کردم شاید به این خاطر که واقع گرایانه تر بود
در کل نظر من جوکر فینیکسه ولی فیلم نولان![]()
دیشب علی صادقی موزن بندری بوخونه .. :l
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 35 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 35 مهمان ها)