صفحه 416 از 670 نخستنخست ... 316366406414415416417418426466516 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 4,151 به 4,160 از 6693

موضوع: آلبوم جدید محسن چاوشی بیــ نـام منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milik نمایش پست ها
    تک تک کلمه هوایی که نوشتی بس ربط و پر از عقده و بی معنی تشریف دارن
    هر وقت یاد گرفتی کجا باید چی بگی و چجوری بگی بیا تو یه مکان عمومی اینجا اونجایی نیست که این مزخرفات خریدار داشته باشه
    خیلی خوبه که اینترنت اومد تا شما و امثال شما زبون باز کنن
    از این و اون هم بالا نرو یه جوری باش که بقیه بخوان بهت برسن نه اینکه شما دست و پا بزنی واسه رسیدن به جایی بقیه هستن ...
    هرکی نظراتتو بخونه متوجه میشه کی عقده ایه و هیچی نشده و داره به بزرگتراش گیر میده که بقیه فک کنن بزرگه،مشکل تو نیس،کشور ایجاب میکنه کسایی مثل تو که غیر از مسخره کردن دیگران کاری بلد نیستن به وجود بیان،ولی خب هرکیو خواستی مسخره کنی بکن آزادی،در مورد خواننده ی مورد علاقه ی یه عده که اصلنم به شما کاری ندارن اراجیف بگی مثل همون اراجیف جوابتو میدن،با بچه باید بچه گانه صحبت کرد.
    معلومه کی داره بالا میره از این و اون،هی از طرفدارای چاوشی و خودش بالامیری و الکی دو تا تعریف میکنی که اونا بهت چیزی نگن و جرات نمیکنی نظر واقعیتو در موردش بگی وگرنه با این سلیقه ی موسیقیت صد درصد با کارای چاوشی ام حال نمیکنی و مثل خاله زنکا مطمینن جای دیگه باشی باز اونو مسخره میکنی(مثل اون قضیه ی که کرمه مست میکنه میره تو جمع مارا،میگه ما مارا امروز کجا میریم؟!!) شمام نقش اون کرمه ای که خودت فک میکنی ماری ولی خب با تیکه انداختن به مارا،مار نمیشی،میشی یه کرم بی ستاره،همونطور که الان هستی.

من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Rmin نمایش پست ها
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    اقا بیاید نظرتونو راجع به جوکر بگید ببینیم چجوریاست و اینکه کدوم جوکر ؟

به نظر خودم فیلم خیلی خوبی بود از بازی گرفته تا متن ... ولی اونجوری که بخوام بگم "مایند بلویینگ" نبود

من همش منتظز یه اتفاق بزرگتر یا یه شوک شاید عجیبتر بودم ...
    باهاش بهتر از جوکر لجر ( که خیلی دلچسب بود ) همزاد پنداری کردم شاید به این خاطر که واقع گرایانه تر بود
    در کل نظر من جوکر فینیکسه ولی فیلم نولان
    خوب بود و راضی کننده بود ، نمیشه کنار کار نولان گذاشتش

لجر یه جوکر آشوب گر رو نشون می داد ولی فینیکس یه جورایی اصل ماجرای تبدیل شدن به جوکر رو تحویل بیننده میده

مهمترین دلیل واسه اینکه هر جوری نگاه می کنم به فیلم و خوب به چشمم میاد بازی فوق العاده فینیکس تشریف داره
    چون یه جورایی تاریک بود فیلم نمیشد انتظار یه شوک داشت هر جا که داستان می خواست بره به آبکی شدن یه جورایی جمعش کردن و خوب هم تمومش کرن

کار نولان یه رو میشه گفت بهترین بتمن بوده توی سینما ولی این جوکر رو میشه بهترین جوکر سینما دونست
    ویرایش توسط Milik : 12-21-2019 در ساعت 01:28 PM
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

3. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط GreenWorld نمایش پست ها
    هرکی نظراتتو بخونه متوجه میشه کی عقده ایه و هیچی نشده و داره به بزرگتراش گیر میده که بقیه فک کنن بزرگه،مشکل تو نیس،کشور ایجاب میکنه کسایی مثل تو که غیر از مسخره کردن دیگران کاری بلد نیستن به وجود بیان،ولی خب هرکیو خواستی مسخره کنی بکن آزادی،در مورد خواننده ی مورد علاقه ی یه عده که اصلنم به شما کاری ندارن اراجیف بگی مثل همون اراجیف جوابتو میدن،با بچه باید بچه گانه صحبت کرد.
    معلومه کی داره بالا میره از این و اون،هی از طرفدارای چاوشی و خودش بالامیری و الکی دو تا تعریف میکنی که اونا بهت چیزی نگن و جرات نمیکنی نظر واقعیتو در موردش بگی وگرنه با این سلیقه ی موسیقیت صد درصد با کارای چاوشی ام حال نمیکنی و مثل خاله زنکا مطمینن جای دیگه باشی باز اونو مسخره میکنی(مثل اون قضیه ی که کرمه مست میکنه میره تو جمع مارا،میگه ما مارا امروز کجا میریم؟!!) شمام نقش اون کرمه ای که خودت فک میکنی ماری ولی خب با تیکه انداختن به مارا،مار نمیشی،میشی یه کرم بی ستاره،همونطور که الان هستی.
    چقدر می تونی سطحی و دم دستی باشی ، با امثال شما شدیم 80 میلیون دیگه توقعی نباید داشت ، بیدار شو از خواب آدم ساده خبری نیست ، خودتی و لباسات

متوهم و بی فکر یه سری اراجیف کنار هم می چینی و میری ، یه بار کل این کتابچه ای که اینجا نوشتی رو بخون شبیه سرمقاله کیهان می مونه ...

هی میخوای یه چیز جدید بگی ، ولی خب چیزی نداری که بگی ، پشت هم یه سری حرفارو که قبلا به خودت گفتن میگی و حتی بلد نیستی دفاع کنی از چیزی که داری می گی ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فوق حرفه ای
    سه‌شنبه شد ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

حرفه ای
    گه نخور دیوث.. هر سری تو زر میزنی تاخیر میخوره

نیمه فعال
    بابا یه موزیک جدید از محسن بدید من حالییم نیسسسسسسسسسست

حرفه ای

بگو هنوزم به ما پورخند میزنی یانه ؟
    کسریه بودجه رو از ما می کنی یانه ؟
    من کی ام ؟ انبوه اشعاری پریشان از شعار
    هم حسین
    هم منزوی
    بسیار تلخی ناگوار ....

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط AkbaR نمایش پست ها
    من خیلی دوس داشتم
    هم بازی فینیکس هم فیلم جوکرو بهتر می دونم نسبت به دارک نایت
    نولان فنا حمله
    من تو کارای نولان همین دارک نایتو دوس دارم بقیه اونجور که باید نگرفتن منو

بعد از فینیکس هم فقط یه نفر میتونه سنگینی نقش جوکر رو به دوش بکشه :

نقل قول نوشته اصلی توسط Milik نمایش پست ها
    خوب بود و راضی کننده بود ، نمیشه کنار کار نولان گذاشتش

لجر یه جوکر آشوب گر رو نشون می داد ولی فینیکس یه جورایی اصل ماجرای تبدیل شدن به جوکر رو تحویل بیننده میده

مهمترین دلیل واسه اینکه هر جوری نگاه می کنم به فیلم و خوب به چشمم میاد بازی فوق العاده فینیکس تشریف داره
    چون یه جورایی تاریک بود فیلم نمیشد انتظار یه شوک داشت هر جا که داستان می خواست بره به آبکی شدن یه جورایی جمعش کردن و خوب هم تمومش کرن

کار نولان یه رو میشه گفت بهترین بتمن بوده توی سینما ولی این جوکر رو میشه بهترین جوکر سینما دونست
    شدیدا موافقم خیلی باهوش عمل کردن انصافا هم خوب تمومش کردن
    بازی فینیکسم عالی بود از همون اول تا اخر ... فکر کنم اولین باریه با فراستی هم نظرن همه

10. کاربر مقابل از Rmin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط AkbaR نمایش پست ها
    آن روز ولی از ما یادی به میان آور
    رفتیم غریبانه:
    بی‌صدا وُ پنهانی...

صفحه 416 از 670 نخستنخست ... 316366406414415416417418426466516 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 57 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 57 مهمان ها)