تاریخ انتشار : سه شنبه
منبع : هادی حسینی
تاریخ انتشار : سه شنبه
منبع : هادی حسینی
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کاور از والت دیزنی
تلخی نکند شیرین ذقنم ....
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
هم تو عمیق،انقد عقده ای و ناچیزی که سوزشت رو با مسخره کردن ادمای گنده تر از خودت برطرف میکنی..مطمینا من حرفای تکراری نمیزنم،حرفای تو شبیهه حرفایی که بهت میگفتن مسخرت میکردن عقده شده واست اونوقت به بقیه میزنی ولی خب دلیل مشکلاتت و کمبود هات بقیه نیستن،خودتو درمان کن،که انقد افسرده نباشی و دنبال ترحم دیگران و دیده شدن نباشی چون هرکار بکنی بازم اینجا جایی واسه دیده شدن نداری.
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
یه چیزی بگو از خودت باشه ؛
این همه تکرار خوب نیست ،
شخصیت که نیستی ؛ حداقل یه تیپ خوب رو اجرا کن تا بشه با گوشه ی چشمی یهت یه نگاهی انداخت
سخیف و بی قاعده ، انرژیت رو هدر نده ؛
اینجا مجلس سنا نیست ؛
حالا اگه شما دوست داری اینجا چشم نواز باشی و خوش آهنگ باشی ؛ ادامه بده به نوشتن و زرد کردن کلمه ها ...
ویرایش توسط Milik : 12-22-2019 در ساعت 05:59 PM
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
وقتی ته خظی ، خطو می کنه له ،
حیوون ناطق می کنه هی ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
هنوز شما دو تا دارین بحث می کنین با هم
در حال حاضر 67 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 67 مهمان ها)